Германия - Шотландия, загубен

13:47
Германия - Шотландия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 4 познати от 4 мача - 100% успеваемост

Залог на деня за 07.09.2014 г.:



Да, Германия допусна цели четири гола само преди броени дни в контролата с Аржентина, но тогава почти всички основни бранителите (а и не само те) получиха почивка и само Хьоведес започна от първата минута. Днес състава на немците ще бъде доста по-различен, а и действията в отбрана ще бъдат много по-синхронизирани и стабилни. Още повече, че Германия ще търси изразителна победа с добра игра и в по-голямата част от мача ща напада. Шотландия традиционно играе слабо, когато се изявява като гост и днес както винаги ще разчита на статични положения и епизодични атаки. Шотландия открито ще играе за добиране до нулево реми, а Германия ще се опита не просто да спечели, а и да убеди. При тези обстоятелства изглежда малко вероятно и двата тима заедно да успеят да вкарат.

Прогноза: Двата отбора да не отбележат гол, Коефициент: 1.75

Прогнозирайте мача ТУК!

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
07.09.2014 16:17

може и да се получи няма гол, но точно този бет за този мач никога не бих го опитал. успех.

joro_sotirov
07.09.2014 13:56

Последният ВИП мач от петък:

Оберхаузен - Фортуна Дюселдорф II

турнир:Германия, Регионална Лига Запад
час: 20:30ч.
прогноза: 1
коеф: 1,80
сигурност: 8/10
букмейкър:

Оберхаузен е един от добрите отбори в тази регионална лига, като атакуващият футбол, който изповядва много му помога за положителното му представянето от началото на сезона. Втория тим на Фортуна натрупа няколко добри резултати, но те се дължат преди всичко на това че използваше подрепа от първия тим. Сега подобна няма да има, защото в първия тим плъзна вирус и много играчи не тренират поради болест. За да бъде оформена работоспособна група бяха взети много от най-добрите играчи от втория тим в първия. Така днес Фортуна II няма да ползва подкрепа от първия тим, а ще му окаже помощ (за паузата в първенството и за контролите), което няма как да не занижи класата й.

краен резултат: 3:1