Платини плаши Рибери със санкция заради националния отбор

09:26
Платини плаши Рибери със санкция заради националния отбор
Президентът на УЕФА Мишел Платини предупреди Франк Рибери, че може да понесе наказание заради отказа да играе за националния отбор на Франция. Платини твърди, че треньорът, а не играчът решава кой и кога да играе в националните отбори.

"Когато един футболист реши да се откаже от националния отбор и треньорът приеме това, е разбираемо - коментира Платини, цитиран от "Труд". - Но ако треньорът иска да повика един играч и той му откаже, по регламента на ФИФА се полагат три мача наказание."

Платини е категоричен, че Рибери трябва да продължи да играе за Франция и да помогне на националния отбор да спечели следващото европейско, което е в родината му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CoolPapaBel
08.09.2014 17:16

И краката пък не го слушали ххахах и в момента Лам сигурно е в топ5 за неговата позиция плюс това и в клубъ си и в национала си е титуляр това показва че е на ниво а както казваш че се мъчел на 31г хах.

CoolPapaBel
08.09.2014 17:12

Пълни глупости говориш Пич 31 години не е фатална възраст за футболист спокойно можеше да вдигне евентуално и една Европейска купа и тогава да се откаже. Защо не се отказа от Байерн когато направиха требъл защо и сега не се отказва от Байерн като според теб е в толкова напреднала възраст а се отказва от национала че те Германия са фаворит и за Европейското?

CoolPapaBel
07.09.2014 18:43

Според мен не е редно да се отказват когато си поискат от националния отбор и трябва да има някъкво правило което ги задължава да играят особенно когато селекционера те повика. Много претенциозни станаха днешните футболисти не е редно.... човек трябва да брани честа на родината си а не да бяга от отговорност!

Рибери е един от любимите ми футболисти но постъпката му както и тази на Лам са ми много НЕлогични?!?!

Rezors
08.09.2014 01:48

Абе,пич,Лам се отказа от националния,защото стъпи на върха,а и е на 31 години..по-добре да беше слязъл от сцената сега,отколкото да се мъчи,когато вече краката не го слушат*wink*

Rezors
07.09.2014 16:31

Защо ли това точно с Рибери и националния на Франция стана този проблем?*wonder**erm*

Messiah
07.09.2014 14:58

Сетих се за Бербата как се отказа като мишка от отбора на България...

fivooo
07.09.2014 21:38

Изсили се с това "най-великия футболист". Определено е в топ 5, но не и на 1-во място. По темата: Мисля, че всеки трябва да има право на избор да се откаже от Националния отбор когато реши. Щом е решил, че вече не може да даде повече на Националния, то по-добре да се дава шанс на някой младок. Не мисля, че като го задължават нещо ще се подобри.

RMRM7
07.09.2014 17:16

Златна топка има ама е прост като галош, Бербатов е не само талантлив,но и интелигентен,затова може да бъде пример за децата.За мен футболисти като Зидан,Анри,Бербатов са много много по големи от такива като Стоичков,Марадона,Кантона,защото тези хора имат задължения не само на терена. Не може да имаш златна топка и да се държиш като каруцар,така че Бербатов е над всякакви златни или сребърни топки.

Azz1n0th
07.09.2014 16:57

България има футболист, печелил Златна топка, а Бербатов в никой етап от кариерата си дори не се е приближавал до нея. Наистина е голям футболист, но най-великият футболист на България, може да го нарече само човек, който не е бил роден преди повече от 15 години...

RMRM7
07.09.2014 15:23

Бербатов е най-великия футболист на България за всички времена! Никога не е бил мишка,където е играл,хората още го боготворят, както в Германия,така и в Англия, така както гледаме вече и във Франция, ама само в България го оплювате,изгониха го журналистите, за да има какво за четене се изписаха сумати глупости, и той просто даде път на младите момчета, да видите щом Бербата не играе,ами нека другите да играят,защо не става,като не оценяваш нещо, няма как да го имаш.