ЦСКА с над 100 хиляди лева приходи от контролата с Металург

13:24
ЦСКА с над 100 хиляди лева приходи от контролата с Металург
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов планира да използва две различни единайсеторки в предстоящата контрола с Металург Донецк. Червените сре­щат украинския клуб утре от 18:00 часа на "Армията", а мачът се очаква да бъде изгле­дан от 8 000 зрители.

През първото полувреме Младенов вероятно ще даде шанс на тези, които играят ре­довно в мачовете от шампио­ната, а след почивката на те­рена ще се появят резервите.

В игра за ЦСКА се завръща Венцислав Василев, но не и Иван Стоянов. Крилото продължава да изпитва болки, след като претърпя операция от херния преди малко повече от месец.

За Металург Донецк пък участие ще запишат двама бивши играчи на червените - Мораес и Нелсън. Селекцио­нерът на украинците Велизар Димитров също се завръща на "Армията", но едва ли ще се по­яви в игра, както бе анонсира­но първоначално от Александър Томов.

Билетите за двубоя са ня­колко типа. Обикновените струват 10 лева за сектор А и 7 лева - за сектор В. Има обаче и "благородни" такива - бронзов на цена 100 лева, сребърен - 500 лева, и златен -1000 лева.

Александър Томов даде при­мер, придобивайки 6 златни пропуска. Освен него от най-скъпите билети са си закупили още петима човека. Броят на взетите сребърни билети е 3, а на бронзовите - 26.

Това са само официално съоб­щените от клуба имена. Други 24-ма бизнесмени си взеха злат­ни пропуски, а инициативата бе подкрепена от щаба и фут­болистите на ЦСКА, които ку­пиха билети на обща стойност 6000 лева. Техните имена обаче не бяха съобщени.

ЦСКА очаква приход от поне 100 000 лева от контролата с Металург утре, съобщава "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация