България не даде шанс на Китай в Гданск

16:07
България не даде шанс на Китай в Гданск
България победи Китай с 3:0 гейма в третия си мач от предварителна група С на Световното първенство по волейбол в Полша. Двата тима изиграха един много силен мач на "Ерго Арена" в Гданск, като в крайна сметка българите спечелиха заслужено мача.

В първите два гейма трикольорите бяха догонващи в резултата, но все пак успяха да стигнат до успеха, като и на двата пъти бе със сходен резултат - 25:23. Първата част започна с точка за точка, но в средата китайците вече имаха стабилен аванс. Най-интересно бе в края на този гейм, когато се стигна до 23:23. Цецо Соколов и компания, обаче показаха характер и спечелиха този гейм. Втората част започна лошо за българите, но отново родните национали обърнаха резултата в самия край на този гейм.

Третата част бе първата, в която България стартира добре. Лъвовете държаха инициативата през цялото време и логично се поздравиха с нов успех, този път с 25:19.

Тази неделя България ще премери сили с Русия, като двубоя ще стартира в 21:00 часа, българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
05.09.2014 22:44

Мачкай. Утре дано отново чиста победа *smile*

Rezors
05.09.2014 16:39

На мн не ми хареса играта..ама никак,както каза коментатора резултата лъже,нашите не заслужаваха да бият с 0:3 гейма..дано само вземем нещо от Бразилия и Русия!Напред,българи юнаци!*beer*

FCRuse
05.09.2014 16:31

С тази игра ще паднем от Русия, после с Бразилия пак загуба и сме до там. Но дори и немците да ни се паднат пак ще ни е много трудно да продължим. Победата си е победа тук все пак това е Китай не е сила в волейбола.... Поне в волейбола може да сме пророци защото има два отбора Русия и Бразилия хаха и в частност Италия

caramell
05.09.2014 16:23

Колеблива победа , но все пак победа и то на 0! С тази игра не се знае как ще играем срещу силните отбори , защото при тях не трябва да има грешки.. Слави Гоцев ме зарадва много днеска.. много добър бликоровач , а и в атака се представя на висота. Дани Милушев се представи на високо ниво , още преди 2-3години точно Пламен Константинов беше казал , че това момче има талант , но просто не му се дава шанс - ето дойде човека , който да му го даде и стават нещата! Виктор Йосифов е невероятен играч , толкова е разнообразен , че неможе да разбереш в кое е най - добър понякога.
Обаче е друго , като имаш най - добрия разпределител в игра - Анрей Жеков! Просто той е велик , винаги взима най - правилното решение , а и изпълнявам добър флоп сервиз!

Утре бием Египет на 0 и стискам огроомни палци срещу Русия , защото с тях винаги е тежко! Напред момчета има много хляб във вас , особенно с този треньор!

VivaLaFootball
05.09.2014 18:00

Ако обичаш, не ме обиждай. Всичко казано в първия ти коментар е точно, с изключение на това, за което те поправих, защото си се направил, че разбираш.

caramell
05.09.2014 16:46

Ми аз не разбирам , не се и правя , че разбирам! Просто следя играта , защото ми доставя удоволствие.. какъвто ще да е.. ти като ги разбираш вземи дай мнение тогава , мисир!

VivaLaFootball
05.09.2014 16:38

По-добре не коментирай, след като не разбираш от волейбол. Първо термин като флоП сервиз не съществува, второ Жеков не изпълнява флоТ сервиз, а сервиз с отскок.