Фен на ЦСКА с прекрасен жест към Гунди

17:19
Фен на ЦСКА с прекрасен жест към Гунди
Привърженик на ЦСКА се свърза с екипа на тръст "Синя България" с желание да възстанови финансово щетите, нанесени по лика на легендата Георги Аспарухов – Гунди на Витиня.

Както е известно, преди няколко дни група неизвестни извършители за пореден път оскверниха мемориалния кът на Аспарухов и Котков в близост до лобното им място на Витиня. Тогава ликът и името на Гунди бяха залети с черна боя.

Фенът, който пожела името му да остане в анонимност, вече преведе предвидената от него сума по банковата сметка на тръст "Синя България". Той изразява съжаление за случилото се и призовава да няма повече поводи за дарения за разруха, а оттук нататък само и единствено да се надгражда.

В идните дни тръстът ще инициира акция за почистване на мемориала и възстановяване на досегашния му вид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZMIQ
04.09.2014 14:32

kongzhong,тъпо е да се пише така.Знам,че Гунди не е бил перфектният човек извън терена,но си остава добър футболист.И Стоичков не е перфектен извън терена,но спор няма,че е велик футболист.По онова време Гунди си е бил класа на терена.Такива като Гунди,Жеков,Якимов,Паро,Котков и т.н. са незабравими.По онова време да имаш в отбора си такива футболисти,те прави Голям отбор.Дано не си наистина момиче на 30,че да пишеш такива глупости...От ЦСКА съм,но от малкото футболисти на Лефски,които почитам като големи е Гунди.Евалата на този човек,който е помогнал.Тъпо е,че на стадионите допускат фенове,които не отиват на стадиона заради мача.Има и в нашия отбор такива,и в други.Отивам срещу Реал и знам,че няма да има инциденти,защото ще бъде Български празник.

golemiq_geshan
03.09.2014 23:05

До коментар [@comment 1697671] от [@user komara92]:

Не се принизявай на нивото му , няма значение дали са червени , бели , зелени , оранжеви , тва е грешката да се насажда умраза от 1 нещо и впоследствие да се мрази всичко свързано с него , не трябва да е така , чул той недочул , все едни има перфектни хора на тоя свят , само се чудя как още някой не се е пръкнал да вади кирливите ризи на други видни българи от миналото като Бенковски , Раковски , Ботев и не ме разбирайте погрешно , никога не бих ги сравнил по каквото и да е , камоли по принос , но и те са БЪЛГАРИ , обичани от милиони по една или друга причина . Тка че всичко това изглежда жалко , а тоя паразит просто не заслужава внимание

golemiq_geshan
03.09.2014 19:38

До коментар [@comment 1697587] от [@user kongzhong]:

Ти си спрял изцяло ве .. Даже евентуално съществуване на тоя на профила ти , щеше да е по - смислено от твоето ... Преглътнете омразата си и си живейте живота , не гледайте в чуждите паници , който си е Гунди си е Гунди , какво те бърка теб кой е Гунди ?! Какво те бърка , че някой иска да му оправи паметника , да не са дошли на вратата ти да просят за него ?! Като е никой за теб Гунди , подмини го и толкова , не всеки е длъжен да се съобразява с общото мнение , но кому е нужно да се изливат лайна , става въпрос за тия дето ги вършат тия олигофрении , дори тия които оскверняват съвсем инеизвестни гробове , за теб не става въпрос , ти си просто една мижитурка , която лее злоба , преместих го от единия крачол в другия за теб ..

kongzhong
03.09.2014 19:20

До коментар [@comment 1697598] от [@user vlatkyn]:

а твоя е на ембрион

Chelsea86
03.09.2014 17:34

Браво за добрия жест. Тук има доста индивиди и от двата отбора, които трябва да си вземат поука и пример от този фен. ФАКТ!