Пенев вариант за ЦСКА

10:40
Пенев вариант за  ЦСКА
След като вчера стана ясно, че Стойчо Младенов възнамерява да напусне кормилото на водения от него ЦСКА, веднага се започна със спекулациите, кой ще застане начело на "армейците" в този наистина тежък за клуба момент.

Спряганите имена до снощи бяха на Александър Станков, Димитър Пенев и напусналият Спартак Варна Ради Здравков. И Станков, и Пенев вече имат опит в спасяването на българския гранд и нищо чудно именно един от тях да поеме поста. Все пак с по-големи шансове от двамата е избраният за най-добър треньор у нас Димитър Пенев, който на всичко отгоре в последните дни е плътна сянка на Александър Томов.

Има и вариант, според който стратега от Мировяне ще остане на поста главен мениджър, докато Здравков и Станков бъдат назначени за треньори.

"Винаги съм насреща да помогна на ЦСКА, но не и за да печеля постове", заяви Пената пред наш информационен всекидневник и добави:

"Имам достойнството да помагам, а не да развалям".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
08.07.2008 11:36

Димитър Пенев отдавна е заслужил почивка, а не да го разнасят по националния и ЦСКА.
Само се чудят как да развалят името което си е изградил.
А за треньорските му умения може да се спори мнооого.

dracula_88
08.07.2008 11:11

Жалко, че Стойчо напуска, но нека да гледаме и от положителната страна. Пената може да създаде материал още статия с бисери. Каквото и да говорим, това е най-успешния наш треньор, пък и под негово ръководство с един млад състав ЦСКА направи рейд в Европа, преди да отпадне от Атлетико. По-добре той или Ради Здравков, ако Стойчо си тръгне, отколкото някой друг...