Блестящ старт за Пипо Индзаги, Милан удари Лацио (видео)

20:59
Блестящ старт за Пипо Индзаги, Милан удари Лацио (видео)
Милан победи Лацио с 3:1 на "Сан Сиро" в среща от първия кръг на Серия А.

Главен съдия на двубоя бе Никола Рицоли.

Стартът се оказа мечтан за новия треньор на росонерите Филипо Индзаги. Неговите възпитаници прободоха съперника след брилянтна контраатака още в седмата минута. Стефан Ел Шаарави направи забележителен пробив по левия фланг, след което с елегантен пас изведе Кейсуке Хонда сам срещу вратаря. Японският плеймейкър шутира под плонжа на Бериша и взриви трибуните на "Сан Сиро".

Страхотно начало за домакините и ясен признак, че Фараона се е завърнал.

Второто полувреме стартира по подобен начин на първото. Милан вкара бърз гол. В 56-та минута Игнасио Абате намери Съли Мунтари на чиста позиция и ганаецът не сбърка, удвоявайки преднината на миланския гранд.

Приказката за домакините продължи, след като новото попълнение Жереми Менес бе фаулиран от Де Врай в пеналта. Никола Рицоли посочи бялата точка. Потърпевшият застана зад топката. Менес шутира в долния десен ъгъл и реализира първият си гол с екипа на росонерите в Серия А.

Гостите не се примириха с ужасния развой и в 67-та минута те намалиха резултата. Антонио Кандрева центрира отдясно, търсейки резервата Джорджевич. Алекс си вкара автогол, опитвайки се да пресече подаването към острието на Лацио.

До края на срещата орлите създадоха няколко чисти положения за гол, но новото попълнение на Милан Диего Лопес направи прекрасни спасявания.

Бившият вратар на Реал Мадрид дори спаси дузпа, отсъдена за нарушение на Абате срещу Кандрева в последните секунди на двубоя. Именно Кандрева застана зад топката. Халфът стреля в долния десен ъгъл, като Лопес изби в корнер.

Блестящ дебют за Пипо Индзаги начело на Милан.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MiTaKa_D
01.09.2014 09:53

Торес дебютира ли какво стана? Че не гледах мача.

scouser_pool
31.08.2014 23:30

Италианските отбори получават доста критики за трансферите си напоследък , но конкретно Милан и Ювентус това лято мисля , че направиха страхотни сделки...Менез,Диего Лопез,Коман,Алекс на свободен трансфер , Торес под наем , който е 50-50 , но според мен ще се разиграе и в Серия А ще му е по-лесно , Мората , който има изключителен потенциал , Рами , който мисля го взеха за 5 млн. , а струва тройно повече реално...и се говори за Рабиот в Ювентус или Рома , както и за Ван Хинкел в Милан

DC19
31.08.2014 23:36

Ван Хинкел утре го представят

_beroe_
31.08.2014 22:27

И между другото Милан взеха за една година Ван Гинхел.

bacardy_breezer
31.08.2014 22:07

Айде дано най-накрая Милан се върне на победния път. Не можах да гледам мача, но от това което чета разбирам, че са играли добре. Взеха що-годе прилични играчи, а и Фараона ако се опази от контузии може би ще е в ТОП 3 на голмайсторите накрая на сезона. Миналия сезон беше кошмарен за него. Дано пък стане чудо и Торес също да се върне към добрите си години, като смени малко атмосферата. А Де Шильо пак ли е контузен ? И той е много талантлив младок подобно на Фараона, но и него често го мъчат контузиите *sad* Дано не тръгнат по пътя на Джузепе Роси, който има невероятни качества, но контузиите му спъват много кариерата, иначе сега да беше в ТОП 5 на нападателите в света.

_beroe_
31.08.2014 22:16

Споко Де Шильо си е наред, просто е наказан заедно с Мексес. Дано не се контузва и е титуляр заедно с Армеро. *smile*

Rezors
31.08.2014 21:55

Е,най-накрая красива игра подхождаща на името МИЛАН!В защита има какво да се желае,но наистина имаше красива игра(особено в нападение),Хонда не много добре,Менез - бива,бива,Лопез - много добър дебют на иначе несимпатичният ми вратар,Фараона - е това беше завръщане!Дано продължава така и възвърне формата си от миналата година,тогава вече Милан ще е там - в ТОП 4!
Айде,да идват големите футболни дербита,само това ме изкарва от стреса,че почва училището!*beer**joking*

DC19
01.09.2014 13:41

Топ 3(4) се определя от участниците в Шампионска лига .... Тъпак в италия са 3 ... Пък и най - големите отбори са Юве , Интер и Гранде Милан

Rezors
01.09.2014 00:58

Юве,Рома,Наполи,Фио,Милан...ТОП 3, мхм*nerd*

DC19
31.08.2014 22:16

В Италия е топ 3 ... Чудя ти се на малоумните коментари от доста време ...

AC_Milan_92_45
31.08.2014 21:26

Няма нищо по хубаво да видим Фараона отново в действие. Отлично включване на Армеро в края на мача, също и на Мексес. Фланговете действаха. Хонда, като махнем гола, скръб божия. Добре, че беше вратаря иначе защитата отново трябва много работа там. Хубава победа над отбор водещ се от що годе топ отборите в Италия

DC19
31.08.2014 21:20

Милан в тази среща много ми хареса , но има още много път да извървим

_beroe_
31.08.2014 21:25

Прав си, особено в защита има още какво да се желае. И браво на Лопес за спасената дузпа*smile*