Вуцов: Трябва да изчистим случайните грешки

22:12
Вуцов: Трябва да изчистим случайните грешки
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов остана доволен от победата с 2:1 над Хасково като гост в мач от 7-я кръг на "А" група.

"Вкарахме един гол, после втори, имахме много положения. Лошото е, че допуснахме един много случаен гол заради наша грешка. Стана едно стъписване, но това са млади футболисти. Най-важното е, че трябва да изчистим тия грешки. Направим ли го, ще е добре, защото играем наистина хубаво. Ако някой отбор ни надиграе и ни вкара хубави голове, само можем да го поздравим. Но от такива случайни голове след грешки само ни боли и трябва да се изчистим от тях и това ще ни е работата", каза треньорът на Ботев.

"На всеки треньор пожелавам да има моите отношения с играчите. Защото нали са ме били бойкотирали, искали да ме сменят. Аз казвах, че има отровена атмосфера заради незнанието около напускащите. А и някакви наколенкаджии от вестниците казваха, че съм се свалял на собственика ни. Истината е, че ние имаме нужда от него, той направи много. Ако някой не му е благодарен, е луд и ненормален. Надяваме се в най-скоро време да се върне, той е нашият собственик. Не искаме нов, искаме си него", обясни Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация