Бербатов с нов гол за Монако, Фалкао гледа от трибуните (видео)

21:05
Бербатов с нов гол за Монако, Фалкао гледа от трибуните (видео)
Трансферът на Радамел Фалкао в Реал Мадрид може да се счита за почти сигурен, след като колумбиецът не попадна в групата за гостуването на Монако от четвърти кръг на Лига 1 срещу Лил. Двубоят се игра в момента и Фалкао е на трибуните, облечен в костюм, докато съотборникът му Димитър Бербатов бе на терена и вкара един гол в 60-ата минута, оформяйки крайния резултат от 1:1.

Фалкао не е контузен и най-вероятната причина за отсъствието му е преминаване в друг клуб. Вчера медиите в Испания съобщиха, че Реал и Монако са се договорили за трансфера часове след тегленето на жребия за групите на Шампионската лига. Реал ще вземе колумбиеца под наем за един сезон срещу сумата от 20 млн. евро и после може да закупи правата му изцяло след края на сезона.

Фалкао премина в Монако от Атлетико Мадрид за 60 млн. евро. Нападателят не игра повече от половин година заради травма в коляното и пропусна Мондиал 2014. Сериозен интерес към него проявява и Ювентус.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

btonev
30.08.2014 22:55

Браво, пожелавам му да продължава в същия дух! *beer*

simon_66
30.08.2014 22:47

Евала на Бербатката!!!Пореден гол..иначе супер трансфер и за Реал Мадрид(вече всичко е в изрядност откъм състав,за да атакуват ШЛ)!Олее,тръпна вече да дойде 1 октомври и да видя Фалкао,Роналдо,Бейл,Кроос и останалите в София! *smile*

sakata_97
30.08.2014 22:44

Монако вече 4-рти кръг са крайно трагични и като игра и като резултати нз защо така се получават нещата в този отбор*confused*

Hitchhiker1902
30.08.2014 23:40

Ами... "Проектът Монако" май бе дотук, Риболовлев само кешира напоследък. Моето обяснение е в трите милиарда, които жена му му смъкна при развода - май паричките за Монако са били точно в тези три, а не в онези, които му останаха *lol* Иначе браво на Бербо, и на тези години е топ-класа! Затвориха ли се вече устите на онези, дето го плюеха, когато играеше с дърварите от Фулъм и националния ни отбор?