Кристиано Роналдо скача да бие момиче в Лисабон

17:01
Кристиано Роналдо скача да бие момиче в Лисабон
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се замеси в неприятен инцидент в португалската столица Лисабон. Халфът на "Белия балет" тръгнал да бие младо момиче, което придружавало напорист папарак.

Роналдо извел майка си Долорес на разходка из града, но двамата били постоянно следени от бдителния фоторепортер, който водил със себе си млада тинейджърка.

Докато Кристиано шофирал към лъскав лисабонски ресторант, автомобилът му неизменно бил следван от возилото на папарака.

На едно кръстовище, при червен светофар, Роналдо изскочил от колата си и тръгнал заплашително към своите преследвачи. Играчът избегнал мястото на шофьора и "смело" изритал задното стъкло, което било близо до главата на младото момиче.

После метросексуалния футболист използвал няколко цветисти обиди по адрес на папараците и гордо се отправил към колата си, където го чакала майка му.

Самият футболист потвърди тези информации, като Роналдо изрази своето съжаление за случилото се:

"Просто бях извел мама на разходка и исках да си почина. А те снимаха всяко наше движение. Майка ми се разстрои и аз много се ядосах. Опитах се да запазя спокойствие, но не издържах. Съжалявам, но не мога да гарантирам, че пак няма да направя същото, ако някой разстройва мама", обяви звездата.

От мениджърската компания, която представлява Кристиано пък пуснаха съобщение, че играчът е попаднал в "капан на папараци".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
02.07.2009 15:47

Не го понасям Роналдо , но той е човешко същество и заслужава да получи желаното спокойствие...

Cris_7
02.07.2009 14:37

Аве и вас само да ви тормозят папараци и вие ще направите същото ,така че недейте да коментирате..

villitu
01.07.2009 23:33

Роналдо не ние е "заебал" за пари колко пъти да ви повтори,че това му е била детската мечта *wink*

ForzaMilan1899
01.07.2009 21:50

Е тука вече си е прав.Представете си какво е да ви следят постоянно някакви гадни репортери и да ви снимат даже и като ходите до кенефа *sick*

MeToDueB
01.07.2009 21:09

пак злобните коментари .. пуснат нещо за Бербатов и почват да хранят, пуснат нещо за Роналдо и него .. пуснат нещо за Стоичков .. и него. И какво .. по-големи звезди, по-големи играчи ... голяма работа сте всички, ама сте хейтъри от България и цял живот с 2 лв в джоба ще ходите, като се държите така .. злобейте си

arsenov
01.07.2009 20:39

щяло е да има скубане на коси и щипане *lol*

TigerJK
01.07.2009 20:37

поредното доказателство, че е педал :> като беше с Парис Хилтън нямаше нищо против да го снимат, дори тва беше много по-лично от разходка с мама, но тогава хората си казаха "Ето, с жена е значи не е гей".

bitoveee
01.07.2009 19:53

кристиано ти си много зле , роналдо не един и два пъти каза че мечтата му е да играе за реал и миналото лято за по-малко пари пак щеше да отиде ама САФ го спря , но тая година и ман нямаше как да откажат такава оферта . . пък за случката казваш че рууни нямало да го напрай той на терена пред 60 000 е готов да пребие някой съдия камо ли някой папарак ако му досажда *wink* и виждам че си малолетник и нямаш собсвено мнение и само крякаш без да мислиш а пишеш квото си чул или прочел *sick*

red_manutd_7
01.07.2009 18:49

Да, защото ни заеба за пари! Тебе приятно ли ще ти е ей така да те мине, и да мине някоя по-богата и да и скочи на нея? Заеба ни яко, пък продължавайте да го дигате на ръце ...

villitu
01.07.2009 18:34

Айде бе red_manutd_7 и ти до вчера го защитаваше и го издигаше в култ като беше играч на Ман Юнайтед ама сега...
Евала на всички,които не харесват Роналдо,но не го ктитикуват за тази му постъпка *wink*

ANTWERPMIRACLES
01.07.2009 18:14

Т.нар. "Папараци" са избрали самостоятелно и доброволно тази "професия". Тя е лесна и доходоносна , но си има своите рискове. Тяхно право по закон / не и по морал/ е да преследват и заснимат известни личности. От своя страна , "преследваните" също имат право да защитят себе си и своите близки от натрапници. Така че, "папараци" е имало и ще има , но нека да не хленчат, когато отнасят по някоя "тупалка". На всяко действие - отговаря равно по сила противодействие. Закон на физиката.

Jayfrog
01.07.2009 17:57

Абе red_manutd_7 ти първо са научи да пишеш..То и аз правя грешки маа ти направо цепиш мрака...Относно темата мисля че Роналдо е прав,защото както казаха и в други коментари секи си има право на личен живот...Бекъм и Фиго се снимат по собствено желание и не когато изкарват близките си на разходка!! Има разлика *wink*

red_manutd_7
01.07.2009 17:52

Абе за какво всеки път като направи нещо го защитавате? Ами ако умте убие човек, понеже му е спукал гумата? Много сте интересни .. и аз съм му много голям фен, но тука да скучеш стъкло за едно нищо .. прява на простоти.Бекъм, Фиго, Рууни .. Някои би ли направил подобна глупост - не! Тука сте само някакви 13-14 годишни хлапета, дето каквото и да напрви - винаги е прав! И аз съм му много голям фен, но просто ни заеба яко .. парите е майката за него!Колко пъти съм го защитавал .. но той не спря с глупостите си.Арогантен е, и за това няма да успее от тук нататък.

villitu
01.07.2009 17:34

Точна така всеки си има личен живот *wink* *stop*

Barazite
01.07.2009 17:24

По принцип не харесвам К.Роналдо,но тук оправдавам действията му *stop* Всеки човек си има личен живот и нужда от спокойствие

kobrata_kz
01.07.2009 17:21

ми като неможе да набие момче поне момиче да набие защото ся поне като набие някои в Испания ще имат страх от него и няма да го спъвт и ритат толкова много колкото в манафчестър юн.