Бербатов: Поздравления за Лудогорец и късмет

20:42
Бербатов: Поздравления за Лудогорец и късмет
Отборът на Димитър Бербатов Монако имаше голям късмет при тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионската лига и ще спори с тимовете на Бенфика, Зенит и Байер Леверкузен за място на осминафиналите.

Френският тим бе в последната урна и можеше да попадне на изключително тежки съперници, но това не се случи и тимът има всички шансове да продължи напред.

Спортинг КП на Симеон Славчев пък попадна в група с Челси, Шалке 04 и Марибор, докато Иван Иванов и Базел ще мерят сили с Реал Мадрид, Ливърпул и Лудогорец.

"Интересна група, изглежда, ще играем срещу Байер Леверкузен, където прекарах едни от най-хубавите си години, като футболист. Поздравления за Лудогорец и късмет", коментира Димитър Бербатов на профуила си във Фейсбук.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
29.08.2014 06:04

Преди всичко е българин... нямаше начин да не ги спомене и да не им пожелае успех, сигурен съм че и той се радва, че след толкова години суша най-сетне вижда че български отбор се е класирал за ШЛ! *smile*

MiTaKa_D
29.08.2014 00:10

Успех на Бербатов и Монако.*beer*

Onzoprognozira
29.08.2014 04:40

Успех на Лудогорец. Да се вика и на Реал и Ливърпул - ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ *lol*, но това няма как да стане, дано завършат пред Базел, но това изглежда почти невъзможно. Въпреки, че ги подценяват Базел са един много силен отбор и съм сигурен, че ще изненадат Реал или Пул в групите. Надявам се и Лудогорец да го направят.