Недвед получи отново оферта от Ювентус

20:52
Недвед получи отново оферта от Ювентус
Павел Недвед, който е желан от Лацио, Парма и няколко американски клубове, получи официално предложение от бившия си клуб Ювентус.

"Павел винаги ще е желан в нашето черно-бяло семейство. Надявам се той да се съгласи да стане част от ръководството на клуба", заяви днес президентът на "Старата госпожа" Джовани Коболи Джили.

Както е известно, Недвед изигра своя бенефис с "бианконерите" на 31 май и сега е свободен агент. Чехът все още не решил дали да продължи професионалната си кариера или да окачи бутонките на пирона.

Изглежда най-заинтересован от това Недвед да продължи с професионалния футбол е личният му мениджър Мино Райола, който постоянно спекулира с оферти към чеха от различни клубове.

"Павел ще отиде там, където е желан и ще играе важна роля в тима. Не искам да изключвам нито една възможност, дори и Интер. Както знаете, Моуриньо много харесва Павел и преди три години го искаше в Челси", сподели наскоро Райола.

"Искам да си почина. Имам нужда да се отдам на семейството си и да не мисля за нищо известно време. После ще реша какво да правя", пък бяха думите на Недвед, който е една от легендите на Ювентус.

Както е известно, в последните два сезона Интер бе близо до трансфер на чеха, като за това доста активно работеше Мина Райола.

И двата пъти обаче, Недвед отказа възможността да заиграе в най-омразния на всички тифози на "бианконерите" отбор.

"Агентът ми ме мрази, но синьо-черното райе няма да ми отива", заяви миналото лято "Чешката Фурия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация