Лудогорец успя! България отново има отбор в ШЛ (видео)

00:31
Лудогорец успя! България отново има отбор в ШЛ (видео)
Лудогорец пренаписа историята си в евротурнирите и за първи път проби в групите на Шампионската лига. Българският шампион се наложи над Стяуа Букурещ в уникална футболна вечер на националния стадион "Васил Левски" и донесе още един голям успех за родния спорт. Редовното време на сблъсъка, който се реши след изпълнение на дузпи (6:5), приключи при резултат 1:0, като героят за орлите безспорно бе Козмин Моци, който трябваше да пази при ударите от бялата точка, след като в края на продълженията Владислав Стоянов получи директен червен картон.

През първото полувреме на мача двата отбора не успяха да си отбележат голове. Още в 7-ата минута обаче румънците можеха да открият резултата. Санмартеан преодоля трима футболисти на Лудогорец и подаде към Кешеру, който отблизо стреля неточно в аут.

Постепенно възпитаниците на Георги Дерменджиев взеха инициативата в свои ръце и изнесоха играта в по-предни позиции. В 15-ата минута орлите организираха бърза атака по десния фланг. Кайсара центрира в наказателното поле на Стяуа, топката стигна до Михаил Александров, чийто силен удар бе спасен от Арлаускис.

В 21-ата минута Санмартеан отново осъществи впечатляващ пробив, преодолявайки няколко футболисти на българския шампион, но последвалият му шут мина встрани от вратата на Владислав Стоянов.

Последваха няколко опасни атаки на зелено-белите, при една от които Безяк стрела с глава, но топката премина на сантиметри от левия стълб на вратата на Арлаускис.

В заключителните минути на първото полувреме Мисиджан пропиля чудесна възможност да осигури предимство на своя тим. Михаил Александров пусна отличен пас към холандеца, който обаче не успя да засече топката на пет метра пред голлинията и се стигна само до аут.

Втората част започна с добра атака на Лудогорец. Кайсара центрира перфектно в наказателното поле на Стяуа, където Мисиджан стреля с глава, но над напречната греда. Последваха нови безуспешни опити на холандското крило на българския тим да открие резултата.

В 63-ата минута орлите слязоха до ада, след като ударът с глава на Шукала след центриране от фаул в наказателното поле срещна левия стълб на вратата на Влади Стоянов, който преди това отклони топката, демонстрирайки рефлекс.

В 72-ата минута Ешпиньо центрира от корнер в наказателното поле на Стяуа, но няколко играчи на Лудогорец се разминаха с топката и не успяха да я засекат. В 84-ата минута Абало се възползва от грешка на Първулеску, след което подаде към Хамза, но тунизиецът стреля високо над вратата.

Така се стигна до 90-ата минута, когато българския шампион най-сетне нанесе своя решителен удар, изравнявайки резултата от двата мача чрез резервата Вандерсон. Бразилецът се възползва от избита от противников футболист топка след центриране от корнер и с удар от воле не остави никакви шансове на Арлаускис.

Този резултат остана непроменен и в продълженията. Драмата обаче стана пълна, след като малко преди да се премине към изпълнения от бялата точка Владислав Стоянов извърши нарушение за червен картон срещу откъсващия се Варела. Наставникът на орлите Георги Дерменджиев нямаше право на повече смени и на вратата трябваше да застане полеви играч. С тази отговорност се ангажира Козмин Моци, който впоследствие се превърна в големия герой на вечерта, спасявайки две дузпи, като неговите блестящи прояви пратиха Лудогорец  в групите на Шампионската лига за първи път в историята му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
28.08.2014 16:55

Сега вие цскарски б*клуци , които викахте против Лудогорец - трябва да сте много долни същества , ако дойдите на някой от мачовете от ШЛ , за да гледате любимите си европейски отбори!Аз лично за съперници искам Реал , Ман Сити и някой по слаб за съперник в битката за третото място - ЦСКА , Галатасарай или Олимпиякос!

kongzhong
28.08.2014 16:58

лично бих дошла да гледам Байерн

dany99
28.08.2014 14:09

Бравооооооооооооооооооо все така

Garrincha
28.08.2014 13:57

В голямата еуфория забравих другият много голям герой на Лудогорец - Вандерсон невероятният гол на това момче ! Голямо БРАВО и още такива супер голове , браво момче !

stefanBG111
28.08.2014 13:43

Ей веднага се навъдиха някои от хейтърите, що не се гръмнете някъде. Срамно е че има такива пишлемета малка част от феновете на Левски и ЦСКА да викат против Български отбор. Свестните им фенове се срамуват от такива като вас. Долни наркомани и лумпени.

millennium95
28.08.2014 12:59

[@link https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10625004_832746536758929_2709377451179269008_n.jpg?oh=c8c4856a573f02982c7e000bbaa24584&oe=545C8125&__gda__=1416018836_8dd32565d6e3354b1d31d77c8c952722]

Ето ви истинските фенове на Лудогорец. После пак помислете кои били турците...

dobrinko
28.08.2014 12:16

бенфика, шалке 04, ЦСКА Москва, ЛУДОГОРЕЦ...

dobrinko
28.08.2014 11:33

точно така се влиза в шампионската лига... БРАВО ЛУДОГОРЕЦ

holigan4e
28.08.2014 11:33

Давайте предложения според вас с кой е най - добре да се падне , но най - добре за Лудогорец. А не за вас , кое ви най - добре за гледане. Според мен , ще е най - добре да се паднат с Арсенал , Цска Москва и Базел.

RVP_Reus_9
28.08.2014 12:09

Най-добре е Бенфика, Шахтьор, Олимпиакос Аз лично искам Реал, Борусия Д, Олимпиакос

Chelsea86
28.08.2014 11:53

За Лудогорец според мен: 1) Порто/Бенфика 2) Шахтьор/Зенит 3) ЦСКА М / Аякс За мен ако е: Челси, Борусия Д, Аякс. *tongue*

tinin
28.08.2014 11:00

Освен драматичния мач, другото хубаво беше, че въпреки подпирането на румънците от съдията, Лудогорец продължи да търси победата до края и успя. И сега вместо да се оплакват, че съдията ги е порязал, ще играят в Шампионска лига. Дано всички български отбори взимат пример от тях.

MeToDueB
28.08.2014 10:49

срам ме е от всички цесекари, тръгнахте си и плакахте нали лайнари, предатели предадохте България, никой не ви кара да подкрепяте Лудогорец, но да викаш за румънския отбор срещу българския в нещо толкова историческо (мач за класиране в ШЛ), това е срамно .. онези сините да не се обаждат и те, никой не е забравил как викаха за Лацио, аз не мога да си представя Лацио да вика за Левски в мач срещу Милан или Стяуа да вика за ЦСКА в мач срещу Клуж, ние сме най-долното племе на СВЕТА !!!

rostislav.kovachev
28.08.2014 23:15

Мммм, изнервиха те, а? Тъпо, ама ако не беше така, Моци трябваше да им легне. По-добре те, отколкото Аз/ние? ммм, няма шанс... Имам приятел, болен лескар, който по никакъв начин не може да се заравда на Лудогорец, само по-тъпо му става. Не мога да му се сърдя и не виждам причино тайно или явно, да не подкрепя Лацио, след като съвсем явно подкрепяше всички останали противници на Лудогорец, включае Любимец и Хасково. Може би, нямаше и дасме приятели, ако не беше така. Аз лично, ако можех да си го позволя, щях да отида да подкрепям всички наши отбори, но да викам само за един (националния, Лудогорец, Барса?!?****). Не мога да викам само за един... А ако съм викал срещу някой веднъж,...

AC_Milan_92_45
28.08.2014 13:39

Може и да има, защо да няма. Аз съм човек който мрази Левски, винаги е било и ще бъде. НО винаги ги подкрепят, когато играят в Евротурнири, когато бяха в ЛЕ и когато бяша в ШЛ и във всяка една клалификация която който и да е български отбор е играл. Не е въпроса, на кого си фен, тук вече идва въпроса, що за човек си и до каква степен израза който всеки изрича АЗ СЪМ БЪЛГАРИН си има покритие. Свестните хора и фенове, щяха да са, лумпените простаци, които си търсят причина да се напият, да се напсуват като хората и ако имат късмет и да се сбият, те ще са от другата страна. Тези хора от турски произход и вярващи в Алах най-вероятно, са много по българи, отколкото големите родолюбци, които са от другата страна на стадиона и тези които на думи са големи българи, но недай си боже нясой ден дойде време да защитават България не само на думи, ще избягат като кучета

millennium95
28.08.2014 13:32

Много ми е интересно, ако ЦСКА или Левски играеше плейоф за ШЛ, дали противниковите фенове щяха да ги подкрепят. Дали левскарите щяха да са на стадиона и да викат за ЦСКА или обратното??? Не ме разбирайте погрешно, радвам се, че Лудогорец са се класирали, но това да се обиждат хората само защото не са искали да подкрепят Лудогорец е жалко... Бъдете сигурни, че ако играят ЦСКА и Динамо Букурещ, феновете на Стяуа ще подкрепят ЦСКА... или друг пример, ако играят Левски и Рома, кого си мислите, че ще подкрепят феновете на Лацио?!

RMcF_
28.08.2014 13:23

така е, тука си прав.. това го знае всеки човек в Лудогорец.. за това Марселиньо след оняв мач с/у Лацио каза: "Победа за България".. Дерменджиев вчера: "ОБединихме България".. те го знаят и за това не казват нито дума за Лудогорец или Разград, или Разградските фенове, а говороят за България.. за Българския фен

AC_Milan_92_45
28.08.2014 13:22

Винаги съм казвал нещо лошо за тези хора които сядат в противниковите трибуни, ВИНАГИ съм подчертавал, че говоря само за ТЯХ. Заради 100 човека, никога не съм обиждал всички фенове, за отбора да не говоря. Тези хора, които сядат и викат за Лудогорец, те не са фенове на ЦСКА, Левски, Лудогорец, Ботев и тн, те са БЪЛГАРИ дошли да подкрепят отбор който защитава името на България, 1000% е имало и хора които дори не гледат футбол. Когато Лудогорец и който и да е отбор в Евротурнирите, няма фенове на отбори има Българи, а от другата страна са хора с български документ. Защо да се пълни стадиона за другите ни отбора, при положение, че всеки знае, че нищо няма да направят, срещу кого да го напълнят, Зизумбру ли? Да се бяха класирали и за тях щяха да го пълнят

millennium95
28.08.2014 13:13

А, ти осъзнаваш ли, че ако не бяха феновете на ЦСКА и Левски националният ни стадион щеше да е празен. Истината е, че почти всички, които подкрепяха Лудогорец са фенове на ЦСКА, Левски, Ботев и други отбори. Преди да обиждате феновете на ЦСКА и Левски (в мачовете срещу лацио) помислете, че ако не са те, лудогорец няма и 500 фена да събере на стадиона.

AC_Milan_92_45
28.08.2014 13:06

може да са викали, но ги нямаше в нашата трибуна и не са ги наричали курви и тем подобни изпълнения. В разград може и турци да има, в Лудогорец може и българи почти да няма, НО града е в България и отбора играе за България и както се вижда, го прави с достойнство. Сякаш в другите български отбори или на запад отборите са забъкали от местни играчи. Да, всеки има право на мнение, всеки има право да представя родината си като простак и да ни излага пред Еврота, всеки има право, да бъде изрод, всеки има това право, давай всичките да сме такива, че сме имали право

millennium95
28.08.2014 12:29

Аз съм на мнение, че всеки има право на избор да подкрепя когото си иска. Доколкото знам фенове на Динамо Букурещ подкрепяха Лудогорец (най-вече заради Моци), но не съм видял някой да каже за тях че са боклуци или каквото и друго да било. Кога ще видиш фен на Динамо да подкрепи Стяуа? Това е все едно левскари да подкрепят ЦСКА или обратното.

RVP_Reus_9
28.08.2014 12:21

Аз лично подкрепях Лудогорец! Ще ти кажа, че не всички цесекари подкрепяхме Стяуа! Това, че 100 човека са били там, не означава цялата червена общност! Повечето от нас подкрепят и чуждестранни клубове и искаме да ги гледаме в България. Поради тази причина много фенове и на Левски, и на ЦСКА покрепяха Лудогорец.

Chelsea86
28.08.2014 11:01

Хехе споко бре. Не е така. Сигурен съм, че е имало в пъти повече цесекари в подкрепа на Лудогорец отколкото в сектор Г, както и левскари. Винаги ще има такива дето ни излагат. Само знам, че при обидите между двете агитки, тези които са били за Лудогорец не са се почувствали добре да слушат как обиждат отбора им. Важното е, че Лудогорец влезнаха в ШЛ и натриха носовете на всички, които ги мразят. *beer*

RVP_Reus_9
28.08.2014 10:37

Е сега поне 1 е сигурно- ще гледаме някои измежду Роналдо, Меси, Мюлер, Робен, Рибери, Бейл, Неймар, Диего Коща, Гриезман, Джаксън Мартинез и Нико Гайтан. От 1-ва урна всики отбори са кофти, но в момента в най-лоша форма са Бенфика, от 2-ра мисля, че могат да се преборят с Шахтьор, защото няма да играят в Украйна, а пък и имат проблем с футболистите, които искат да бягат, от трета урна имат шанс срещу Олимпиакос. В най-лошия случай ще се паднат с Реал, Дортмунд и Ливърпул. Дано да Лудогорец да има късмет и в жребия! Много искам Дортмунд да се паднат при нас да гледам Марко Ройс!!!

rostislav.kovachev
28.08.2014 10:29

Уахххаааааахххаааааааа!!!!
Машала бреееее!!!

Лудогорец благодари на стадион "Васил Левски", както и на ЦСКА, че го запали!!!
бахти негостоприемното място, ще се пръсна от кеффффффффффффффффффффф

millennium95
28.08.2014 10:26

Домусчиев към прeзидента на Стяуа:
Запомни едно, румънеца ми е много по-добър от румънеца ти! *lol*

MeToDueB
28.08.2014 10:17

Шапки долу за Лудогорец, да го д***т тези от нашите (от ЦСКА съм), които викаха срещу Лудогорец, те са срам за България, също като онези, които викаха за Лацио фенове на Левски, това е срамно .. ако бяхме Англия, Испания и прочие да се делим в Европа на "червени", "зелени" "сини" и т.н., но ние сме в България и да вкараме отбор в ШЛ срещу Стяуа е равносилно на чудото, също както и онова, когато служебно се падна Киево на Левски и те ги отстраниха, това не се случва всеки ден, но сега този отбор от България заслужи и изстрада това класиране, аз лично се радвах много на головете им. Някак си не можех да отида на мача и да скандирам Лудогоред Лудогорец, като знам как ни наричат червени боклуци, а точно феновете на ЦСКА се бяха обединили миналия сезон и отидоха на няколко мача на Лудогорец в Европа и ги подкрепиха, но пък и не бих отишъл да викам срещу тях никога. Баща ми и брат ми (който е на 10 години), бяха на мача и станаха свидетели на това чудо. Най-вече съм изненадан от Козмин Моци, един играч с голямо сърце, голям мъжкар. Вкара дузпата, спаси 2 дузпи и нито в един момент не видях страх в очите му, голям смелчага, относно Стяуа, това е много класен отбор и нашите софийски отбори щяха да ни качат на 3-ка, 4-ка, но ние нека си плюем чисто по български

millennium95
28.08.2014 10:13

В тема за Лудогорец повечето коментари са свързани с левски и ЦСКА.... Изключително малоумни създания сте тези, които намесвате други отбори в тема за Лудогорец. Кой го интересува в момента за левски или цска? Вие малоумни ли сте или да?!

antyncho
28.08.2014 10:06

до caramell ако лудогорец се падне с барса челси и вердер каква ще им е головата разлика 60 2 а левски тогава нямаше късмет в групата злоба ква злоба на това ли се радваме ако лудогорец вземе и точка в което се съмнявам ще ги поздравя

caramell
28.08.2014 09:50

Обаче на някои хора завистта няма край.. Левски влезнали с юноши и незнам си какво там.. на какво се кефите , че не взехте точка и головата разлика беше 1:20 ли тогава? На това ли се радвате ? Вярно е постижение си е , че сте влезнали , но не взимайте класирането на Лудогорец толкова на вътре в нещата.. все пак са там - факта си е! То ще се види какво ще направят в групите!

sa6etoo
28.08.2014 11:13

Пръснаха кого? Тинейджърите на отбора които половината сигурно за първи път играят официален мач. Айде по сериозно. Ще видим събота дали няма да бият Бърнли. А и казах след 200млн. изхарчени а на терена не беше нито един от купените - нито Рохо нито Ерера, Шоу или Ди Мария. Както и да е не ми се спори с теб особено за бг футбол, но историята познава много случаи където хора или отбори със сърце и душа получават своите 15мин. слава а после загиват или никой не ги чува вече. Приятен ден.

kongzhong
28.08.2014 11:05

И какво стана с манчестър юнайтед , мк донс където нямат пари ги пръснаха с 4-0 . Още един факт че футбол не се прави с пари , а със сърце и душа .

sa6etoo
28.08.2014 10:47

Както казах и по долу не съм фен на българския футбол и не ме интересува какво става тук в България защото за мен лично тук няма футбол а някаква имитация. С времето Лудогорец ще направят тия 15 сезона в А група просто трябва да минат 15г. а това вече какво искат в самия отбор е отделно. Те искат слава и естествено повече пари при положение че тук са мижави. В България вече имат слава която сигурно няма да стане тази на Левски и Цска никога но пък в Европа за 3-4г. ги задмина. И сигурно ще продължава с годините ще видим. Футбола много се промени последните години и вече този с парите определя музиката. На много хора не им се харесва но това е истината. Ето ти един Юнйатед който ако не пръсне 200млн. няма да стигне до Евро турнирите а какво остава за един Лудогорец който след Стяуа ще трябва да си мери силите със гигантите в Европа и то със много по-скромен бюджет от тях. Но важното в случая е че имаме български отбор в Европа няма значение колко българи има там. В другите отбори положението не е по различно - чужденците са в повече.

kongzhong
28.08.2014 10:22

Ако играят само за участието и парите от този турнир , много жалко за тях . Цска не е влизал в шампионска лига но е играл на полуфинал на КЕШ . Резултат който никой неможе да го мине и милярди да имат . Това е най - доброто класиране на български отбор в европа . Лудогорец вървят по стъпките на цска , с 3 поредни шампионски титли , европейски участия . Това го правише цска в края на 40 , и началото на 50 години на 20 век . За мен лудогорец още не са станали отбор , изкарат ли 10 , 15 сезона в А група , както всички други нормано отбори които са в нашето първенство , създадът ли един футболист от школата като Бербатов който е излезнал от пирин , и още куп неща тогава може да се зачита този отбор като някакъв фактор в България . Това все още не е станало , ще видим и дали изобщо ще се случи . Парите рано или късно свършват , но виш ги Ботев примерно с вярна публика , с български състав и не им трябва шампионска лига . Те се радват че просто отбора им е някакъв фактор в България с доста сезони в а група зад гърба си . Има разлика между источна и западна европа , домусчиев трябва да го разбере . Ние сме в источната част на европа и футбола се играе не с пари , а с други неща които лудогорец ги нямат замомента . Стремят се към западно европейски модел , с куп чужденци , с куп души които не ги интересува нищо освен премий и заплати . Такъв не е источния модел на футбола .

CFC_Forever
28.08.2014 10:16

То и на Лудогорец ако им се паднат Барса Челси да не мислиш че ще направят нещо все пак им пожелавам успех да направят добри мачове и поне да вземат някоя точка надявам се да се паднат с Челси да може да ида ги гледам на живо.

sa6etoo
28.08.2014 10:06

Те с който и да се паднат шансовете им клонят към 0-лата но това не значи че не са потигнали нещо велико за Бг. Левски също го постигнаха и дали със младежи или не все тая. Цска дето имат колко годишна история вече не са помирисвали ШЛ а Лудогорец на 3г. и вече е там. На нас мисленето ни е различно от държавите които са сила във футбола. В Англия никога на мач на Юнайтед или Арсенал няма да чуеш да се скандира "Давай Англия" или нещо подобно на нашето "българи юнаци" докато ние го приемаме прекалено национално. И в същото време фенове на други отбори от завист подкрепят противника... Българска му работа.. И не не съм фен на Лудогорец дори на бг футбола не съм просто се радвам че пак ще играе наш отбор в на най-високо ниво.

kongzhong
28.08.2014 09:56

несъм левскарка , напротив . Просто казвам че влезнаха с юноши и българи в Шампионска Лига . Мисля че само Седрик Бардон и още 1 , 2 чужденци имаше . Всички знаят какво направи там този отбор с голова разлика 1-16 (-15) . Ще ги видим и тези , но паднат ли се пак в група квато беше левски с отбори като Барселона , Челси нямат никакви шансове отново .

kongzhong
28.08.2014 09:50

Отбор който падна от Хасково ще играе в Шампионска Лига . Пълен смях

HardstylerChe
28.08.2014 11:24

Извинявам се но мисля, че не съм се изразил правилно. Имах в предвид, че миналата година, след като паднаха от Любимец, Лудогорец не станаха за смях с европейското си участие. Не можеш да сравняваш нивото на отбора по играенето му в А група, защото като играе в европейски турнири играе в пъти по-добре, както е при всеки друг отбор, така било е и ще бъде. Затова не мисля, че е правилно да сравняваш европейските успехи на даден отбор, с успехите в родната му група. Реал Мадрид спечели ШЛ, но не завърши с пълен актив от точки в родната му дивизия, това прави ли го смешен, защото е правил равенства и загуби с доста по-слаби отбори от него? А за самочувствието: А, еми извинявай, ама отбор на 3 години, спечелил 7 от последните 9 титли в родната му група, класирал се за груповата фаза на ШЛ как да не е със самочувствие?!

kongzhong
28.08.2014 10:33

Ники Михаилов също беше в отбора , има и други не съм левскарка но има съгорна са . Ми много точно казано от теб , този отбор е Пълен Смях и миналата и тази година , падане от хасково , равенство с черно море , равенство с локомотив софия , ще има и други издънки със сигоррност и ще ми играят в Шампионска Лига на кое отгоре , с какво самочувствие ? Дане приказвам какви са им тия трите титли , с купени мачове още първата титла . Стойчо Стоев когато ръководеше Миньор Перник , победи левски насред герена , би и цска в перник , но срещу лудогорец изкара юношите и паднаха с 0-7 . За благодарност домуса го направи треньор . Има още един куп подобни моменти за тях които обективния зрител ги наблюдава и вижда . В българския футбол има страшно голяма корупция и това и лудогорец е част от нея . Защо домуса държи медията която има права за предаване на мачовете от А груша ? Кой му даде това право ? Има много въпроси на които вие нямате отговор , защото не ви интересуват и не ви пука . ТЕЖКО СЕ ЖИВЕЕ СРЕД ГЛУПЦИ

HardstylerChe
28.08.2014 10:14

Не знам как сравняваш играта на Лудогорец в А група с тази в европейските турнири. По твоята логика, Лудогорец щяха да са за смях и миналата година понеже паднаха от Любимец. Не знам къде ги видя тези юноши в Левски през 2006-2007г. Не мога да се сетя някой юнош, който е играл за Левски редовно тогава, освен Валери Домовчийски( тоест 1).

kongzhong
28.08.2014 09:45

Левски влезна поне с 90 % отбор от юноши и българи , тези резаци са срам за България . Дано им се падне силна група , поне да видим байерн в българия .

vladi.lubenov.5
28.08.2014 09:41

Евала. Толкова години отсъствие от групите на ШЛ, но сега пак сме там

antyncho
28.08.2014 09:11

до коментар crip1 левски и цска са гордостта на нашата страна и всеки има своето право да подкрепя отборът който си иска това че са в сектора не ги прави предатели второ левски са слаби и цска са слаби с техните финансови възможности как мислиш какви ирачи искаш да вземат те стадион нямат пък за отбор да не говорим

caramell
28.08.2014 09:04

Бравоооооооо , Лудогорееееец! Аз по - добър мач на български отбор не съм гледал , няма и да гледам сигурно! Вандерсон като вкара бруталния гол накрая аз само скачах като луд , няма такъв удар братче - малко стил Пол Скоулс. Моци , Моци! Само това ми е в главата от снощи.. след края на дузпите беше страшно. Пожелавам успех на Лудогорец и дано им се паднат прилични съперници , за да се представят на висота , пък каквото ще да става там - факта , че са там е постижение! И аз искам Барса,Реал,Ливърпуул и Арсенал , но нека са по - леки съперниците. То ще се види в 19:00ч!!!

kros4o
28.08.2014 08:41

Хубаво, ама другия мач сме без Владо Стоянов.....

kolio_vg
28.08.2014 08:52

Еми Моци бе пич *joking* Евала на Лудогорец,голям успех за футбола ни,там не са само пари,има и футбол. Чакаме големите грандове да идваааат

djd2
28.08.2014 08:02

Аз пък да попитам и друго.
Моцито нали е румънец? А толкова се радваше при отпадането на румънския Стяуа.
Така че стига с тия простотии.

djd2
28.08.2014 10:22

Ами ако е нормално Моци да се радва при загуба на Стяуа дори и в международен мач, защо да не е нормално група фенове да подкрепят чужд отбор. Иначе всеки решава за себе си. Аз не бих се радвал, когато някой български отбор пада от чужд. Дори и да е Левски. Виж в българското първенство е друга работа, защото сме конкуренти. Но пак повтарям, че всеки си решава и никой не може да ти каже нищо. Домуса ся излиза и вика - били загубени души, съжалявал ги. Дришльо!

Stratievv
28.08.2014 08:11

Той е от Динамо Букурещ и затова се радва нищо , че и двата отбора са румънски *smile* Те да играеха Левски и да паднат от Стяуа ние ЦСКА нямаше ли да се радваме *smile*

djd2
28.08.2014 07:57

Честито на лудите! Финалът на мача беше голямо шоу. Ето с такива мачове се печелят фенове. Сега трябва да треснат някой гранд в групите и програмата за тая година ще са я изпълнили.
И стига сте плюли по агитката на ЦСКА. Това са ултраси. Те имат съвсем други разбирания - дето се вика агитката е по-важна и от майките им. Не са извършили престъпление, а са подкрепили приятелите си от Стяуа. След като Домуса прати мутри да ги бият в Разград, не очаквайте никога подкрепа от тях.

Realist
28.08.2014 07:35

Невиждана драма! Заслужена победа! Уникален мач!

Big_Ivan017
28.08.2014 04:53

Страхотна драма... много напрежение имаше в дузпите! *smile*

MiTaKa_D
28.08.2014 04:46

Вече поотрезнял*joking* Такъв мач мач не съм гледал и може да не видя повече, уникален.Браво на Лудогорец и Моци.Такъв развой на мача е достоен за сценарии на някой филм.Румънец който е играл за кръвния враг на Стяуа Динамо, да бъде вратар на Български отбор и да отстрани Румънския отбор. С интерес чакам днес жребия.
Още един път браво на ЛУДОГОРЕЦ И МОЦИ!!*beer**beer**beer**smile*

Salient
28.08.2014 04:41

"дори и аякс са взимали ШЛ" - това е най-голямата простотия, която някога съм чел на тема футбол. Просто покъртително.

shoshibgFB
28.08.2014 04:16

Моци да му дават БГ паспорт и да става президент *smile*

CoolPapaBel
28.08.2014 04:03

Как да не ти е кеф да гледаш Лудогорец просто правят такива мачове че направо не е за вярване ЕВАЛА!

crip1
28.08.2014 03:13

Невероятно е как пак успяхте да усерете нещо толкова уникално със спорове за ЦСКА и Левски, при положение, че и двата отбора са едно голямо нищо.Едно време ги имаше, сега ги няма и скоро няма и да ги има.Сега има един отбор, но смешници като вас са в изобилие и умственият ви капацитет е под всякъква критика.Такива като вас никога няма да разберат защо хората се радват за България като цяло в такъв момент, били те левскари или цскари.Смешковци, тогава сега не отивайте да си гледате любимия отбор като дойде в София да играе, а останете тук и си мерете пишките, дето ги нямате.

chefkata_1926
28.08.2014 03:12

Ей сега се прибирам от София такъв мач през живота си не бях гледал на живо просто евала на тия момчета както и за Моци много голям едно голямо браво за Лудогорец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*

fivooo
28.08.2014 02:59

Между другото, Григор Димитров се класира във втори кръг.

GrandeBarca
28.08.2014 02:46

Абе само аз ли забелязах,че след волето на Вандерсон на Арлаускис му пребледня и нещо май му стана Lo6o *lol**lol*

Dunhill1893
28.08.2014 02:42

Браво на Лудогорец. Поне един български отбор който да ни радва в евро турнир. Единственото което не ми хареса в този както и в предните евро мачове на Лудогорец е че публиката скандира " Българи - юнаци ' все пак това не е национален отбор, а и не са много българите като цяло в Лудогорец, от друга страна е нормално отбора е сравнително "нов" и все още нямат песни. Инъче ще се радвам и при по-нататъчни успехи в европа.

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:38

До коментар [@comment 1692037] от [@user NoDiggity]:

То 1-17 и отпадания от кой ли не въобще не е срам това си е успех за името на АПОСТОЛА и БЪЛГАРИЯ *thumb_up* Фелацио - Кенефски вие бяхте в Агитката на Фелацио

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:59

Каква работа имаш пък ти то детските предполагам още са затворени *joking* Имал е играчи със Златни топки играли в различни първенства от Турция и Израел

tagen
28.08.2014 02:54

значи искаш да ми кажеш ЧЕ НАЙ ВЕЛИКИЯ БГ ОТБОР Е НЯМАЛ СВОЙ ЮНОШИ и не бил подпомаган по никакъв начин от никой *lol* :Д *lol* смех смех смех викаш те етака идвали сами сигорно си викали абе добър съм дай да ходя при цесека *lol* виждам че си лапе без да влизам в профила ти ако си над 16 е мн тъжно но ще пораснеш и ще проумееш не да сменяш отбора нямам предвид това но не да си фен заради прашните книги *lol* и само по форумите *lol* хайде лека че някой имат работа сутринта не са ваканция *lol*

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:51

8. ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ, КОЙТО ОТВЛИЧА И ПРИСВОЯВА НАСИЛСТВЕНО ВСИЧКИ НАЙ-ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ през есента на 1945-а и 1946-а от софийските отбори, включително Георги Пачеджиев и Иван Бачин (двамата от Чавдар при ЦДВ). Гочо Русев (Хаджиславчев Павликени), Арсен Димитров (Ацко) (Победа Красна поляна), Петър Москов (Устрем Захарна фабрика), Любен Петров (Победа Орлово). Спас Андреев (Коньовица), Георги Кардашев и много други.

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:50

Къде пише че трябва да са наши юноши ? Ти направо ме отчайваш момче гледай мача и ще видиш и чуеш

tagen
28.08.2014 02:45

1 питам за ваша юноша отг няма значи приемам не жалко "най великия " отбор няма свой юноши тъжно но факт викаш :Д 2 аз не чух песни на левски и викове левски сега чух за цесека ? пак жалко отиваш да викаш за стиала и си пеш цесекарски песни *sad*

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:42

Нима не помниш че бяхте поискали 1500 билета от Лудогорец за да подкрепите Фелацио ? Нещо като вие след мач с нас *joking*

tagen
28.08.2014 02:40

бяха ли ? как разбра гледах мача и не чух левски левски ? сега чух цесека чух и ваще песни и накрая като след мач с лудите стандартното плачене *lol*

tagen
28.08.2014 02:37

До коментар [@comment 1692039] от [@user MaLkO_LuD94]:

давай нещо за ваще успехи аз започвам да се замислям има ли ги или някой писар се объркал навремето D:

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:44

Не ми овъртай всеки знае че от ЦСКА са отишли в големия футбол а някой ваш да има на Европейската карта ? Само в Турция и Израел ви има там са вашите велики трансфери

tagen
28.08.2014 02:42

да мн добри юноши са изкарали др отбори някоя ваша има ли ?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:40

Не видях да ми споменеш някой отбор който е допуснал такъв обрат ? Май няма такъв а ? *joking* А за успехи няма какво да говорим 31 Стоичков Бербатов Пенев Костадинов Лечков полуфинали в КЕШ отстраняване на 3 действащи европейски шампиона и тн...

Chelsea86
28.08.2014 02:26

Ми аз нямах за цел да се заяждам, а просто отговарям с факти, обаче някой хора си извъртат дори историята и фактите около нея.
Хваткате е в тези времена да влезеш в ШЛ, не едно време когато е нямало тези трансфери и големи пропасти в класите на отборите (шампионите)

fivooo
28.08.2014 02:24

По-добре да 4-ти от 16 отбора, отколкото 32-ри от 32 отбора.

GrandeBarca
28.08.2014 02:14

Ако искаме Лудогорец да мечтае за нещо..то тогава трябва да се паднеме в една група с Бенфика,Базел/Шахтьор,ЦСКА М..да има шанс за 1/16 финал в ЛЕ..но пък кога ли друг път пак ще има ШЛ в България затова аз си пожелавам всеки от първа урна без Бенфика или Порто..Дортмунд,Юве или Ман.Сити и Ливърпул.

CLOTH
28.08.2014 02:11

Почват дузпите по Ринг, пускайте и слушайте Алекси. Аз плаках от смях *joking*

tagen
28.08.2014 02:10

иначе евала на цесекарите без тях лудите едвали щеха да бият само като чуха цесек цесека оле вс от тях си казаха абе тия са ни абонати що не ни казаха че играем с тях и стиала не изчезна от наказателното *lol*

lazera0
28.08.2014 02:09

*Като БЪЛГАРИН и фен на ЦСКА, по-скоро трябваше да напиша, ама вече си е късно

ale301
28.08.2014 02:08

Кеф ми е да чуя коментара на Сокачев още веднъж...*wink**confused**beer*

lazera0
28.08.2014 02:08

Като фен на България и ЦСКА, мога да кажа наркоманите от ЦСКА и ''Левски", които подкрепяха Лацио и сега Стяуа, че могат да поемат мощно българския к*р

futbolista_rs
28.08.2014 02:10

Това са утайките от българската фен маса, а всички други само респект!

ale301
28.08.2014 02:06

Дават повторението на мача по Ring BG.След малко почват дузпите*beer*

monte_carlo
28.08.2014 01:56

До коментар [@comment 1691983] от [@user wikingrusse]:

те швфовете,едва ли очакват да минат групите примерно , при положение,че един играч на повечето отбори струва повече от целия отбор на Лудогорец, ако собственика на Лудогорец иска по-сериозни успехи тряябва да налее 3-4 пъти повече от това, което е дал в момента *smile*

wikingrusse
28.08.2014 02:31

Така е ама къде отиде свободата на словото , коментара ми го няма има само безумни спорове левски -цска та къде играят тези отбори както са я подкарали и във В група няма да ги искат айде на село да се поохладите че ви е напекло нещо *smile* и аз съм привърженик на единия отбор ама нямат никаква идея как да се отласнат от дъното продължават да затъват , не ме заслужават определено

ivanrealmadrid1
28.08.2014 01:55

след такъв мач е нормално да се напълни с псевдо фенове , лапета и разсърдени сесекарчета, важното е утре на жребия да се паднат с Реал или Челси и всички сме доволни

futbolista_rs
28.08.2014 01:53

Яко ли ви беше чорбета като се пя химна а вие скандирахте за циганите? Как се почувствахте след гола в 90 минута? Как се почувствахте след дуспите?

kostakozara
28.08.2014 01:50

Мръсните чорби наричат Лудогорец турски отбор..а те подкрепят Румънски цигани.

ivanrealmadrid1
28.08.2014 01:48

браво румънската чорба последва примера на събратята си прасета от софия марж у кочината хаха грух грух и да ви няма

sa6ko_86
28.08.2014 10:05

Абе длъжни ли сме да се занимаваме с умствените ти проблеми бре пич ?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:35

Да предполагам ти лично му нареди ? Е то вашите всевъзможни теории са ясни ти предполагам си живял тогава и знаеш

Chelsea86
28.08.2014 02:30

Айде без цигански номерца и да въвличаш отделни неща в спор. От КЕШ тръгна към Соколето и нещо което му е наредено да каже по-това време. Стига простотии. Това, че не са го искали в ЦСКА и са наредили да каже това само за да не реве обществото. Има и такава теория ако не знаеш. А тогава поискат ли някой футболист непременно е пращан в ЦСКА. Никой нямаше да пита Левски пускат ли го или не.*wink*

tagen
28.08.2014 02:30

lele името си го избрал мн мн точно *lol* я прочети какво съм писал *lol* иначе няма какво да спорим освен тая велика серия е ЛЕ (където ни биете по спечелени точки *lol* ) имате още 4 за над 20 години ... *sad*

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:27

И новата ви История е абонат на ЦСКА и на всички в Европа даже и в Азия само как ви завиждам *cry**lol* Защо не са дали на Соколето да играе в ЦСКА като е било така ?

tagen
28.08.2014 02:27

хахах вие в тоя период имате 7 или 8 поредни титли *lol* историята не си знаеш срам срам срам *sad* за соколов защото е БИЛ СЛАБ ЗА отбора на държавата като гунди и мн др ... няма какво да споря 2 сте създадени (след цесека москва че по името ти съдя че може да не се сетиш ) и последни ще си останете в историята на 21 век *sad*

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:25

След като ние сме диктували правилата защо падаме със 7-2 ? Защо не дават на Соколето да играе за ЦСКА ? Защо най-дългата ви серия от победи е в този период ? Да не изкарвам и куп други факти за първенството да си видите кирливите ризи и как точно са се случвали нещата *thumb_up*

tagen
28.08.2014 02:24

РМ , стиала и вие сте едно дараже хранилки на държавата *lol* не можеш да се сравняваш с хранилката затова левски има нова история от тоя век вие не *confused**cry**cry**cry**cry* а вие искате още държавата да ви помага смях *lol* тогава цесека е бил като лудогорец най добрите са ги карали да ходят там и затова нямате победа в шампионата от 3 години над тях смях *lol* но те за разлика от вас постигат целите си с добра политика ....

komara92
28.08.2014 02:22

Много бързо смени темата нещо,нали говорехме за Европа *lol*

fivooo
28.08.2014 02:21

Поредното оправдание. Дори и Аякс са печелили... ОМГ сериозно ли го каза? В момента Витоша дори и приятелски мач не може да си уреди с АЯКС. А нали Витоша са участвали в КНК и Купата на Уефа? Защо нямат полуфинали от там? Защо не са ги спечелили?

Chelsea86
28.08.2014 02:19

Сметни колко пъти по него време Левски е бил шампион и колко ЦСКА при условие, че в КЕШ са играли само шампионите. След това сметни колко пъти след 89г Левски е шампион и колко ЦСКА и тогава пак ще ти стане ясно защо не сте стигали повече от последно място в групите на УЕФА.

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:17

Реал с колко мача са печелили трофея през 60-те ? Сигурно са били по-малко дайте да го дадем на вас ? И пак те питам къде е вашият полуфинал след като ние сме играли 5 мача за полуфинал то и за вас са били толкова или и там са ни бутали и на вас са ви давали по 10 мача *wonder*

fivooo
28.08.2014 02:17

Явно са ти свършили доводите, щом опря до тази простотия*lol**lol*

tagen
28.08.2014 02:17

за вас е играл цял национален вие сте СРАМ С тия полуфинали и глупости и румънците дори и аякс са взимали ШЛ само вие не и левски няма как да вземе ШЛ защото е била определена да се играе от отбора на ДЪРЖАВАТА как след 90 вие изчезвате от картата НИКОЙ ДР ГРАНД НЕ ИЗЧЕЗВА , как нито един "цесекар" не дава 5 пари за вас и вие се сме за фалита , как НИТО ЕДИН от "ваще" велики играчи не е юноша на клуба а взет от някъде др от стоичков до бербатов дори и сега млодото момче където го продадохте не е ваш СМЯХ СМЯХ D:

tagen
28.08.2014 02:12

ШЛ сезон 2006-2007 изиграни мачове от левски 12 вие за полуфинал 6 сам си прави разликата *lol*

fivooo
28.08.2014 02:12

Три пъти отсраняват еропейския шампион. Единия от тях именно на старта. А Витоша кой шампион отсраниха? Киево?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:10

Пак те питам тогава къде са вашите полуфинали ?

Chelsea86
28.08.2014 02:09

Грешно мислиш... В зависимост от кой кръг тръгваш в КЕШ до полуфинал са ти макс 6-8 мача или точно 3-4 съперника. В случая най сериозен се оказва предимно наполуфинала, преди това не толкова. Сега за да влезе в групите и то благодарение на коеф. си Лудогорец отстрани само 3 отбора в общо 6 мача. Като прибавим още 6 в групите и после още 4 до полуфинал смятай колко мача са, за разлика от КЕШ с който се хвалиш толкова. Добре имали сте полуфинали в КЕШ никой не го отрича, но да го сравняваш в това време с ШЛ е СМЕШНО и неточно.

tagen
28.08.2014 02:05

като е нямало групи полуфинала е нещо като мача за влизане в групите *lol* играеш срещу ананонимник , след това с средняк и накрая с калсен отбор

MaLkO_LuD94
28.08.2014 02:03

И не те е срам да говориш за СРАМ ? Кажи ми друг отбор който води до 91-ва минута с 1-3 класира се и при 3-3 и губи с 4-3 ? Все си мисля че Полуфинала е по-напред от групите *wonder*

tagen
28.08.2014 02:00

и това са ФАКТИ *lol*

tagen
28.08.2014 01:59

нещо не виждам да спориш с мен какво значи ЦСКА ? и топй ти говори за ГРУПИ вие това не сте виждали вие дори не знаете какво е да излезете от групите на ЛЕ *lol* само 2 сте били там и 2 сте НАЙ-СЛАБИЯ отбор в тях СРАМ СРАМ СРАМ ....

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:59

Ами факт е това че не ви изнася е отделен въпрос

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:58

Няколко мача с по 3-0 и 3-1 ? Вие не знаете какво е да вкараш 3 гола на ЦСКА през 21-ви век

Chelsea86
28.08.2014 01:58

Всъщност не е. ФАКТ.

fivooo
28.08.2014 01:58

И все пак са били сред 4-те най силни отбори в Европа...

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:57

В КЕШ което е сегашната ШЛ ФАКТ

komara92
28.08.2014 01:55

Дай нещо от 21 век а? *smile*

Chelsea86
28.08.2014 01:55

Не и в ШЛ... ФАКТ.

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:55

Запознай се малко с историята на Георги Апостолов Соколов - Соколето и си сфери часовника малко

tagen
28.08.2014 01:54

пич ти си лапе и не знаеш и е нормално цесека е на армията тоез на младежите им се давали 2 избора да копат в мините и да играят за вас всяка държава има по 1 такъв отбор и ВСЯКА държава е взимала ШЛ само вие сте срама на цяла нация и да тези който не били одобрени за отбора на армията отивали в левски ти като цесекар знаеш ли какво значи ЦСКА ?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:54

Пак ти казвам играли сме полуфинал

tagen
28.08.2014 01:53

и както ви казва липито и 10 пъти да бием левски при не ни носи *lol*

tagen
28.08.2014 01:52

пич ти си лапе и не знаеш и е нормално цесека е на армията тоез на младежите им се давали 2 избора да копат в мините и да играят за вас всяка държава има по 1 такъв отбор и ВСЯКА държава е взимала ШЛ само вие сте срама на цяла нация и да тези който не били одобрени за отбора на армията отивали в левски ти като цесекар знаеш ли какво значи ЦСКА ?

komara92
28.08.2014 01:51

Яд ли те е че ги няма г*й дружките ви Партизан и Стяуа,яд ли ви е че никога няма да играете в ШЛ ?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:49

Абе това гов*дата сте странни същества колкото повече ги биеш толкова по-голяма уста вадят *wonder*

antyncho
28.08.2014 01:47

къде стяуа игра със късмет биха ни с 1 0 първият мач със късмет всеки пас е със късмет ли според вас хората също имаха свойте шансове ама ги остранихме така че не всичко е късмет за тях и те са добър отбор браво на лудогорец

antyncho
28.08.2014 01:41

това че съм цесекар не ме прави предател

RMcF_
28.08.2014 01:35

Треньора на Лудогорец към Моци:
- Покажи на тия хора как са мяташ ... *tongue*

RedDevil1878
28.08.2014 01:29

Хубавото също е, че и юношеския отбор на Лудогорец ще играе в Юношеската ШЛ.

Deco_Sneijder
28.08.2014 01:34

Не знаех за това,но по пътя на логиката трябва да си прав,това сега е още една много добра новина за Българския футбол *smile*

antyncho
28.08.2014 01:29

всеки подкрепя отборът който си иска това да не е националният отбор

futbolista_rs
28.08.2014 01:36

Най-смешното е че фенчетата на дето викаха за Стяуа даже не са им фенове, а отидоха да викат против Лудогорец! Сесека това си ти. Румънски ц****и!

Tishoff7
28.08.2014 01:28

Освен най-лудият мач, също така беше и най-лудият коментар, Алекси, като почна да вика Моци, Моци *beer*

NoDiggity
28.08.2014 01:28

НЯМА ТАКЪВ МАЧ!!!!! Умирам от щастие, че бях на стадиона!!! Страхотна драма и мач!! Просто нямам думиииииии! БРАВО ЛУДОГОРЦИИИИИИИИИИ!!!!! Обединихте цяла България!!!!!! Сега идва най-сладкото - мачове с най-големите грандове!

RMcF_
28.08.2014 01:25

Майенко го мрази цяла България вече.. преди го мразехме само феновете на Реал.. ;д

monte_carlo
28.08.2014 01:52

Съдията не искаше да влияе на развоя на мача. В последно време забелязвам тази тенденция, нарушението не беше от най-грубите според мене. Съдията свиреше равно и за нашите и за румънците *smile*

tagen
28.08.2014 01:33

ти сириозно ли ама честно *lol* удар без топка отзад и не е жълт ? това е се едно на владо да не бяха дали картон ?

monte_carlo
28.08.2014 01:29

Ще се повторя, но според мен съдията не допусна никакви грешки ! Един голям съдия,няма да допусне да даде червен картон в това положение в , което изпадна Варела *smile* Лудогорец са големи, много се радвам,честита победа и наздраве ! *smile*

GaLaxY94
28.08.2014 01:27

Тоя дано не му дадат да свири мач в Европа.. Ебати калъфа.... БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦЦЦ!

CLOTH
28.08.2014 01:21

Дай боже с Реал в групите, ДАЙ БОЖЕ......

PRI_A_TEL
28.08.2014 01:20

До коментар [@comment 1691908] от [@user LondonChels]:

Според управителя на Дунавския вилает през 1878 г. висш турски държавник Мидхат паша техният произход е основно български: "Между българите има повече от един милион мохамедани. Тези мохамедани не са дошли от Азия, както обикновено се мисли. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чада на същата тази страна, на същата тази раса и от същото това коляно."

Няма да коментирам повече...Защото когато попиташ точно тези Турци, които са тук в БГ и ние наричаме Турци, кои са им роднините в Турция, излиза че или няма такива или са се преселили от БГ в Турция и никога не са имали корени там. Да не коментирам че тези, които са се изселвали от БГ още 1912 година и преди това всъщност са тези, за които ти мислиш. Връщаш се един век назад, намираш ги и ги наказваш и си избиваш комплексите.

futbolista_rs
28.08.2014 02:09

Остави ги свинете да грухтят, те подкрепят румънски цигани *lol*

coyb
28.08.2014 02:05

Ще добавя ,че 1913та , румънски воиски(от уж неутрална тогава Румъния) нахлуват и стигат почти до София след като нашите се бият със сърби и гърци. "Благодарение" на тях България е принудена да сключи неизгодния Букурещки договор,чрез който губи Южна Добруджа и да СЕ ОТКАЖЕ ОТ ВСЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА МАКЕДОНИЯ ! Що се отнася до града Разград все още повече сме си българи. Областта не, но града...Да не говорим,че преди 90та в града имаше 60хил и 3/4ти БГ. А за мача .Наистина уникално се получи .Луднахме всички,такава победа няма.Гавра с румънците ,ама бяха мн наперени. Като се паднахме с тях вече едва ли не си честитиха ШЛ. Да ама не. Успех на Лудогорец,а Моци е ЛУД и той. Евала. Браво и на Стоянов,направи каквото трябваше. България се радва,а единици продажници е имало,има и ще има...

RedDevil1878
28.08.2014 01:20

До коментар [@comment 1691908] от [@user LondonChels]:

Ти си абсолютно неадекватен бе смешник, ако ще и 100% от населението да са турци Разград си е БЪЛГАРСКИ град и Лудогорец е БЪЛГАРСКИ отбор! Вместо да се радваш, че отбори като Реал, Барса, Атлетико Мадрид, Челси, Арсенал, Ман Сити, Ливърпул, Ювентус, ПСЖ и тн. може да дойдат и да чуят за нашата държава и да дойдат да играят на стадион Васил Левски ти си тръгнал да ми говориш къде колко % турско население имало... Аз лично се надявам да се паднем с Монако и да видим Бербо пак на ст.Васил Левски. Поздравления за Лудогорец и дано и други отбори за в бъдеще да успеят да стигнат нивото на Лудогорец. Поздравления и за Домусчиев, че засега не е като всички други собственици на български отбори веднага след силен сезон да разпродаде всички качествени футболисти, ами поставя цели и още по-радостното е, че ги постига!

RMcF_
28.08.2014 01:15

До коментар [@comment 1691908] от [@user LondonChels]:

недей ми са прави на патриот бе лайненце.. ш ти смааажа муцунката

Royal_Blue_CFC
28.08.2014 01:14

Ах как ми се иска Лудогорец да се паднат с Ман.Юнайтед... ох, чакай бе.. вярно .. *lol**lol**lol**lol**lol**lol*Dd

Aaron_Ramsey
28.08.2014 01:17

Ман. ютд. имат късмет ,че не са се класирали :Д:Д:Д:Д Както казаха играчите на Съндерланд. '' Всеки отбор иска да излезе срещу Юнитед :Д Кеф е да се играе с тях .. :Д:Д

kostakozara
28.08.2014 01:14

Честито на всички чорби които подкрепяха Румънските цигани.Голям Лудогорец ще ги уважа и на трите домакински мача

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:46

Ами като е било лесно не виждам да сте играли полуфинал ?

tagen
28.08.2014 01:45

иначе да прав си дори и стиала с помощта на държавата взимат ШЛ само вие не се успяли *sad* срам голям ......

kostakozara
28.08.2014 01:44

Аз не се хваля с това че Левски е бил...а с това че ЦСКА не е.. Хаха хайде лягам си в кочината ()

tagen
28.08.2014 01:42

да РМ барса и мн др велики са няма спор а ти ми говориш за преди 30 години като за полуфинал трябва да отстраниш 2 отбора от сорта итриш и зимбра и 1 силен ? за това ли ми говориш ?

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:37

По-скоро великите са стигали поне до полуфинал а измислените не знаят какво е това *joking* Но не е тук мястото за излишни спорове

tagen
28.08.2014 01:34

но може да се хвали че само великите отбори са били в групите а измислените нз какво е това :Д

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:28

И дълбоко се съмнявам че си щастлив от факта че вече не можеш да се хвалиш с това че Левски бил единствения Български отбор в групите

kostakozara
28.08.2014 01:23

Кондйоо...аз специално за Фелацио не съм викал...повярвай

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:20

Добре че вие не викахте за Лацио нали айде моля

monte_carlo
28.08.2014 01:14

Надявам се да се класираме трети да влеземе в ЛЕ поне, мисля ,че така бяха правилата :0 В първите 2 урни са отбори, които са от световно ниво, ще е много трудно да вземем нещо, но исках Лудогорец да се класира, за да гледам отбори от световна класа в България *smile*

Szczesny
28.08.2014 01:13

Не всички фенове на ЦСКА и Левски са викали за Стяуа.Например аз съм за Левски,до колкото мога да го кажа,защото вече не гледам бг първенство от 2010,но виках с цяло гърло за Лудогорец и точно като Алекси се насрах от кеф.*joking*Не знам защо,нямам обяснение,не харесвам кой знае колко Лудогорец и в България не викам за тях,но така си го чувствах.

antyncho
28.08.2014 01:11

късмет луд късмет лудогорец луд късмет имат

fivooo
28.08.2014 01:10

Изобщо не се занимавайте с "феновете" на ЦСКА, Витоша или на който и да е било друг отбор, които викат против Лудогорец. Това са просто утайките на обществото ни. Няма смисъл да берете ядове заради тях.

Deco_Sneijder
28.08.2014 01:08

Вместо да мрънкате сега че искате Челси,Реал,БМ се по осъзнайте малко и пожелайте примерно Порто,Зенит,Аякс на Лудогорец...важното е да продължат пътя си,а вече грандовете са друга класа и нашия отбор няма сили да се справи с тях,ама поне срещу така по-слаби отбори има някакъв малък шанс...не мога да повярвам колко голяма група от хора мислят толкова егоистично..и аз искам да видя Реал и Челси на живо,но ако ще е за добро за България да не ги видя,няма как да не се съглася.Поздравления още веднъж за Лудогорците,в тва бедно положение което живеем,ни се случи една голяма радост,да ни разсее малко от болезнената истина *smile*

Salient
28.08.2014 01:09

Напълно съгласен. На същото мнение съм. Колкото по-слаби съперници се паднат по-добре!

John_Jameson
28.08.2014 01:08

ОТКАЧАААМ !!! През 1986 година, Стяуа са имали един велик вратар - Хелмуд Дукадам!!! Той е спасил 4 дузпи срещу БАРСЕЛОНА, във финал за КНК, който Стяуа печели! Днес, друг Румънец - Козмин Моци, се превърна в легенда!!! Този мач, ще влезе във всички велики футболни книги!!!

Aaron_Ramsey
28.08.2014 01:05

И Олимпиакос ,мисля че ще са равностойни Ман. ютд и в лоша форма биха Олимпиакос а сега нямат Кембъл *smile*

6666
28.08.2014 01:04

Мисля, че коментара/-тора на живо в ВВС казва всичко по темата:

Time for a lie down I think. Job done for Arsenal as they make it 17 seasons in a row in the Champions League group stages.

But the final word has to go to Ludogorets defender and stand-in goalkeeper Cosmin Moti. Legend.

Goodnight.

black_wolf_97
28.08.2014 01:04

Евала на Лугорец ! Евала на Моци,просто велик мач които оставя без дъх всеки Българин.
Късмет в групите и отново БРАВО и на ЛУДОГОРЕЦ И НА МОЦИ !

RMcF_
28.08.2014 01:04

До коментар [@comment 1691887] от [@user katal0neca]:

18:00.. включвай Бтв Екшън или от интернет като мен

katal0neca
28.08.2014 01:09

Мерси *beer*

Garrincha
28.08.2014 01:03

Никога не съм викал за чужд отбор когато играят българи ! Викал съм за Левски , за ЦСКА , за Ботев , но с най- голям кеф виках и викам за Лудогорец - големият отбор от малкият град , който направи мечтите ни реалност ! Успех и в групите момчета !

holigan4e
28.08.2014 01:03

Дано Лудогорец да се падне с Арсенал , Бенфика и ЦСКА Москва. Тогава имат шанс нашите за трето място. ЦСКА Москва в момента са супер смешни. За финалата за супер купата от Ростов се изложиха тотално , но добре , че Ростова останаха с 2-ма души по - малко и им дадоха дузпа та биха. Срещу Локо Москва падат като домакини , хем ония цъкат в ЛЕ. Арсенал като ги гледам как се мъчат с Бешикташ , защо и нашите да не успеят а ?

Kireto1232
28.08.2014 01:03

БРАВО ,БРАВО на Лудогорец просто ми изпълниха душата а Моцката е много голям най-малко паметник в Разград заслужава :Д !!!

chelsea_best21
28.08.2014 01:02

А да видиме сега кво ше каже оня мангал Гълка че му миришело на шл*cup*

MaLkO_LuD94
28.08.2014 01:01

Атлетико, Базел, Спортинг, Лудогорец *cigarette*

skyblue_moon
28.08.2014 01:01

Хамза е големият победител !!!! Страхотен екшан на фона на слабата продукция на Бтв. Успех на момчетата

rad011
28.08.2014 01:00

До коментар [@comment 1691867] от [@user BuTaMuH_C]:

Тамън щях да сложа тая снимка,ама ме изпревари.*joking**lol*

RMcF_
28.08.2014 00:59

До коментар [@comment 1691867] от [@user BuTaMuH_C]:

ахахахахахахахахаха ЛУД ЛУД хахахахахххахахахаха

Stan1926
28.08.2014 00:58

Ултрасите на Левски викаха за Лацио. ЦСКА-рите тогава бяха големи патриоти и се възмущаваха. Днес ултрасите на ЦСКА викат за Стяуа, чужд отбор и то на националния ни стадион. Това показва само едно - ултрасите са най-големите отрепки в държавата ни. Ултрасите, които искат само да се сбият, да чупят седалки, мятат бомби, татуирани и неприличащи на нормални хора. Тези пропаднали типове са на социалното дъно. Нормалните хора си подкрепяме българското, а не сме чужди подлоги. Да живее България!

Dreick
28.08.2014 00:57

Браво Лудогорец!!! Господ е Българин!!!! *beer**beer**beer**beer**beer**beer**

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:57

Голям е шанса да се паднат с топ отбор защото в 4-та урна са много от слабите отбори по-леко, мисля че ще е с Базел , Зенит ,Спортинг , Олимпиакос, Цска Москва дори и Порто вярвам в Лудогорец ,че може да бият всички които съм изброил, но изберете вие 3 отбора от тези които съм изброил кои ще са им по-леки съперници *smile*

RMRM7
28.08.2014 00:56

До коментар [@comment 1691845] от [@user Royal_Blue_CFC]:

Те са щели да ходят в Букурещ да гледат Лига Европа, Шампионската лига не е била толлкова интересна *joking*

iskren1981
28.08.2014 00:55

Незнам кво ше кажете но такъв гениален ход съм вижда да прави само Ван Гаал на световното и днеска Лудогорец успяха наистина и напълно заслужено браво на целиа щаб но и на най големия Моци

Deco_Sneijder
28.08.2014 01:10

Да ти кажа,няма общо с онзи гениален ход на Ван Гаал,защото тук стана всичко набързо и нямаше какво да се направи,а Ван Гаал там знаеше накъде отиват нещата и имаше време да помисли *smile*

LondonChels
28.08.2014 00:55

В Разград насалението е 70% турци,30% българи



Само Цска и Челси !!!

PRI_A_TEL
28.08.2014 01:01

В Разград са 60% Българи, 30 % Турци и 10 % цигани, така че малко по спокоино. Мухал.

antyncho
28.08.2014 00:54

какъв кур за съдията стоянов сам е виновен защо посяга със крак кур за съдията бахти и лапетата с лапета

aleksataroo
28.08.2014 00:56

Абе я си гледай работата бе!

georgi.marinov.98284
28.08.2014 00:54

Погледнете страницата на трол футбол и там има статия за успеха

RMRM7
28.08.2014 00:54

Къде са ония фенове на цска,които викат за мангалите, казах ви ,че ще се изложите пред цяла България, сега какво правим като почне ШЛ ? Една седмица сте за Барса,после за Борусия и така докъдето стигнете ли ? смешници !

aleksataroo
28.08.2014 00:54

Сега много бих искал да се паднат с Ливърпул и Ювентус.*smile**smile*

RMcF_
28.08.2014 00:53

До коментар [@comment 1691842] от [@user holigan4e]:

тука си много прав.. не можеше да се направи друго нещо, освен да го фаулира.. иначе гол.. от там съдбата си знаеше работата..

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:52

сега ще видите,че всички тези български фенове,които бяха ПРОТИВ Лудогорец ще се радват на големите отбори и ще ходят на всички мачове в София *smile* неблагодарници мръсни

RMcF_
28.08.2014 00:51

Лудогорец ще се учи най - добре, ако се падне със силни отбори !

citizen
28.08.2014 00:50

Страшен мач,ще влезе във всички световни новинарски агенции,драматично загубиха в Загреб,сега са се поучили от грешките си и успяха.*smile*

Van_Persie_91
28.08.2014 00:49

Браво Лудогорец браво Моци изстрадана победа и напълно заслужена!

viki666
28.08.2014 00:49

за тези които подкрепяха стяуа да ми ядат к*ра а за лудогорец браво гордея се с вас само така да играят пожелавам им успех в европа *cup**cup**beer*

Garrincha
28.08.2014 00:49

Колко ни е трудно на нас българите .... все трудно , все с мъката живеем ..... НО ЗА ТОВА И НАЙ - МАЛКОТО НИ Е СЛАДКО И СЕ РАДВАМЕ ! ЧЕСТИТО НА ВСЕКИ , КОЙТО СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ БЪЛГАРИН !

holigan4e
28.08.2014 00:48

Възможно ли е да се паднем с Марибор и Малмио в една група кажетееееееееееееееее пък и Зенит биват също на фона на останлите

monte_carlo
28.08.2014 01:08

Не, те са в 4-та урна заедно с Лудогорец, аз искам Барселона да се падне,въпреки,че нямаме шанс искам да гледам двата отбора на живо *smile*

aleksataroo
28.08.2014 00:49

Не може в една урна сме с тях но със Зенит може.

madmaxxxx
28.08.2014 00:48

Това момче Моци му дайте БГ паспорт!!!!!
*smile*

aleksataroo
28.08.2014 00:48

Всички казвахте че Дерменджиев е некадърник ма сега е в историята като втория треньор който вкарва български отбор в групите на шл*beer**beer**beer*

ManU_FaN
28.08.2014 00:47

ЧЕСТИТО на всички българи . ГОЛЯМА ПОБЕДА ! Ще се помни завинаги ! *cry**devil**beer*

Mastera_2
28.08.2014 00:45

Българи да отидат на националния стадион с румънски знамена....в агитката на Стяуа...?! Няма нужда от коментиране...

sakata_97
28.08.2014 00:49

Какво очакваш от свинете???

madmaxxxx
28.08.2014 00:45

ХАХХАХАХАХА, сега говедцата с какво ще се хвалят? "Турският" отбор им повтори постижението и със сигурност няма да инкасира същото количество пиш*и като Сердика...

madmaxxxx
28.08.2014 11:30

Кой е моят отбор бе, момче? Знаеш ли или чакаш само като говедото, което си, да те жигосат и да тръгнеш да ревеш? Аз ще си ходя в "кочината", а на теб ти се ослаждат пишки*е от тая "кочина" вече шест пъти. Ходи да си зашиеш дупето, че пълниш крачолите като тичаш за рейса.

komara92
28.08.2014 00:50

Хахахаха аре марш в кочината прасе яд ли те е,че твоят отбор никога няма да играе в ШЛ ?

LFC_Fan93
28.08.2014 00:45

Празнувайте и се радвайте БЪЛГАРИ!!!Лудогорец заслужаваха да победят и днес нищо и никой нямаше как да спрат орлите.*beer**beer**beer**ball*

holigan4e
28.08.2014 00:45

Аз съм сигурен , че тия от трибуните дето искаха Лудогорец да падне сега се чувстват тъпо и вътрешно поне малко се радват. Благодарение на тия герои сега , ще гледаме големите отбори на Васил Левски. Както пуснат билети за мача така , ще стане една митническа опашка на касите. МОЦИ Е ЛУДАК , но и тоя дето прати мача в продължението също заслужава адмирации. Дерменджиев да се стяга и да мисли схеми. УСПЕХ ! Дано завършим 3-ти в групите. За първо и 2-ро място нямаме шанс , ако се паднем със Реал , Барса , БМ , Сити и всичките там големци. Дали е възможно да се паднем с Мариобор и Малмио. Някой които ги разбира да каже !!!

holigan4e
28.08.2014 00:53

е да тва не е честно. те сега на всички силни , ще им дадат по един такъв отбор и да нема интрига

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:50

Неможе защото са в една урна *sad* жалко

Salient
28.08.2014 00:49

Май не. Мисля, че са в една урна с Лудогорец.

stefanBG111
28.08.2014 00:44

Пичове утре жребия ще го дават по БТВ Екшън и Евроспорт от 19 часа да знаете.

Kings_5
28.08.2014 00:44

Честито българи!!!!!*beer* И браво на Моци!

georgi.marinov.98284
28.08.2014 00:44

Направо много съм щастлив,хора имамр БЪЛГАРСКИ ОТБОР В ШАМПИОНСКА ЛИГААА

Dankata97
28.08.2014 00:44

ЗЛАТНАТА ТОПКА ЗА 2014 я печели............. МОЦИ!!!

sakata_97
28.08.2014 00:44

Лудите от Разград нямат равна,БРАВО Шампиони вече нямам търпение за жребия*cup**cup**cup**confused**confused*

Santti
28.08.2014 00:43

Плача в момента плача за тази страхотна победа.

mitkov93
28.08.2014 00:43

Аз не съм от най-големите почитатели на българския футбол, но се радвах като луд тази вечер!!! Тези момчета имат уникален дух.... а румънец да прецака румънци... безценно! Ще ги подкрепям и в групите, каквото и да стане! Респект от мен и БЛАГОДАРЯ!

Don_Joe
28.08.2014 00:43

Нямам думи .. само РЕСПЕКТ за Моци и Лудогорец, които показаха дух, а това не е присъщо за българските отбори попринцип *beer* ... сега най-силното ми желание е да се паднете в една група с Ливърпул, ако и това се случи .. *party**party*

Dankata97
28.08.2014 00:43

глейте майтап в ШЛ да опукат някой друг отбор

RMcF_
28.08.2014 00:43

марш от тука с тия Левски и Цска.. маааамицата ви дееба, няма как да не осерете нещо

komara92
28.08.2014 00:40

Хахах чорбарите пак показаха колко са спрели ..

Baros_87
28.08.2014 00:40

Браво на Лудогорец играха много добре заслужаваха да бият още в редовното време с 2/3 гола разлика но късмета липсваше Браво и НА Моци които спаси дузпите не бях гледал такъв мач от доста време Браво и Успех в групите *smile*

Stan1926
28.08.2014 00:39

Честита победа! Нямам търпение за жребия.
На треньора на Стяуа преди мача му миришеше на ШЛ. Сега искам да го питам тоя боклик на какво му мирише в момента? *smile*

monte_carlo
28.08.2014 00:39

Със сигурност ще дойда в София да ги подкрепям в ШЛ, колкото и да ми е далече, те го заслужават, плача в момента. истински герои *cry*(

TheoWalcott14
28.08.2014 00:45

И на мен ми е далече ,но да ти кажа миналата година ходих и беше невероятно , тази година също ще съм на мачовете , Лудогорец заслужават подкрепата на цяла България !

TaTa_Martino
28.08.2014 00:39

От 20 години гледам футбол такова нещо не съм гледал никога

chelsea_best21
28.08.2014 00:39

Браво Лудогорец браво МОЦИ а за ЦСКА изобщо не ми се говори *referee*

desangele
28.08.2014 00:39

РАЗРЕВАХ СА И АЗ МОЦИ ОБИЧАМ ТА ВЕ ЛУУУУУУУД

Salient
28.08.2014 00:39

Като изгониха Стоянов почти загубих надежда, но мечтата е реалност!!!

rand0m
28.08.2014 00:39

МОЦИ,МОЦИ,МОЦИ,МОЦИ,МОЦИ,МОЦИ! Това момче паметник да му се направи.А въпреки,че съм ЦСКА-р, такива лайнари като тея цскари дето са българи и да ми викат за Стяуа да вървят на майната си....

fivooo
28.08.2014 00:38

Браво на Лудогорец! Два тежки мача, но пък победата е по сладка така. Румънец прецака румънците.

georgi.marinov.98284
28.08.2014 00:38

АААААААААААА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА СМЕ БЕЕЕЕЕЕЕ РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИИИИИ НАПРАВО УМРЕХ МОЦИ НАЙ ГОЛЕМИЯЯ МОЦИ МОЦИ МОЦИ МОЦИИИ *cry**cry**cup**cup**cup**cup**cup*

Chelsea86
28.08.2014 00:38

МОЦИ ВЕЛИК, ЛЕГЕНДА, БОГ ООООООО КЕФ *beer**beer**beer**beer*

Danskrastev
28.08.2014 00:38

Браво на момчетата заслужават го и то по най-драматичния начин се случи браво !!!Напълниха ми душата...

elkunaguero
28.08.2014 00:38

До коментар [@comment 1691759] от [@user paradise11]:

Ти не радваш ли!? Аз останах без глас

MaLkO_LuD94
28.08.2014 00:38

Такава драма не бях гледал досега браво на Лудогорец явно още доста години те ще са шампиони на Бъглария *erm*

komara92
28.08.2014 00:50

Е да и това е вярно ..

MaLkO_LuD94
28.08.2014 00:44

Домуса не е Батков само това ще ти кажа

komara92
28.08.2014 00:41

Едва ли и за Левски всички мислиха така 2006-2007,но после помниш какво стана ..

chazyyy
28.08.2014 00:37

ОТ 2005 НЕ СЪМ ЧУВСТВАЛ ТАКИВА ФУТБОЛНИ ЕМОЦИИ!!! БРАВО ЛУДОГОРЕЦ!!!

BarcelonaMen
28.08.2014 00:37

Браво на Лудогорец и браво на Моци не знам просто как оживях.

BarcelonaMen
28.08.2014 00:41

Той за малко да получи инфаркт.

Dankata97
28.08.2014 00:38

А как оживя Сокачев ? *joking**lol* Браво дано така и в групите!! *beer**beer*

_beroe_
28.08.2014 00:37

Честито на Лудогорец, както и на всички българи! *beer**beer*

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:36

Какво ли ще прави коментатора ако Лудогорец спечелят Шампионската лига :Д:Д:Д:Д:Д:

tinin
28.08.2014 00:36

Невероятен мач, Лудогорец изстрада тази победа и си заслужи участието в Шампионската лига!

yosif.kubanski.5
28.08.2014 00:36

Моци Моци Моци Моци Моци Моци!!!!!!!!!!!!!!! Великан велика нощ за България!!!!!!!!!!!!

ale301
28.08.2014 00:35

Потекоха ми сълзи хорааааа!!! Няма такава емоция!!!*cry**beer**confused*

Gopcho
28.08.2014 00:35

Моци няма да може да се прибере в Румъния *lol* , едно голямо браво за него! браво и на лудогорец! Честито и на всички българи!

komara92
28.08.2014 00:35

Хора мразя Лудогорец,но обичам БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!! Днес е велик ден за футбола ни *smile* Е чакаме големите !!

Garrincha
28.08.2014 00:35

Браааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааавоооооооооооооооооооооооооооооооо ! Момчета БЪЛГАРИЯ ви обича !

s1n4o0o0o0_
28.08.2014 00:35

Обичаите се БЪЛГАРИИИИИ!!!! МОЦИ ЦЕЛУВАМ ТИ РЪКА ВЕЛИК СИ !!!!

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:35

Моци спечели и личната си битка,респект към този велик човек

RMcF_
28.08.2014 00:35

МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!МОЦИ!КОЗМИН!МОЦИ!КОЗМИН!МОЦИ!МОЦИ! ВЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИК СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

PIMPDreamS
28.08.2014 00:35

ДАЙТЕ МУ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iskren1981
28.08.2014 00:34

АААААААуууууууууууууууууууууууууууууу

luiz_lfc
28.08.2014 00:34

ЛУДОГРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

Garrincha
28.08.2014 00:34

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Козмииииииииииииииин Мооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооциииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ! аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Един румънец по българин от много българин !

monte_carlo
28.08.2014 00:34

Господ е българииииииииииииннн, не мога да повярвам, плача. Мрете мръсни български цигани,които подкрепяхте Стяуа. Истинското чудо се случи !

babavuna
28.08.2014 00:34

Айде, марш в Румъния, щели да ни отстранят *angry*

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:33

сега дано Стоянов пази от първия мач на ШЛ !!! че Чворович по-слабичък,ама и Моци може да го замести *lol*

Dankata97
28.08.2014 00:33

МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЛУДОГОРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ООООООООООО ОООО О

dead_addicted
28.08.2014 00:33

ТАЗИ ВЕЧЕР ЛУДОГОРЕЦ И МОЦИ ВЛЯЗОХА В ИСТОРИЯТА !!! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ !!! *beer**cup*

martinski8447
28.08.2014 00:32

Сокача откачи беееее *lol* Дайте му някой хапче ще получи някой инфаркт *joking**joking*

haldir
28.08.2014 00:32

ХАХА ма Сокалчев няма ли кой да му отреже езика

Chelsea86
28.08.2014 00:32

Е НЕ МОГА ПРОСТО ЯКОООООООООООО

МОЦИ ЛЕГЕНДА ФАКТ *cup**cup**cup**cup*

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:32

Казах ви ,че ги искам с Арсенал в една група !!!! Напред Лудогорцииииииии

babavuna
28.08.2014 00:32

БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!

RMcF_
28.08.2014 00:32

МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

AC_Milan_92_45
28.08.2014 00:32

Божеееееееееее, ДА БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

iskren1981
28.08.2014 00:32

Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

aleksataroo
28.08.2014 00:32

УААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Deco_Sneijder
28.08.2014 00:32

ЧУДОТО СЕ СЛУЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ! ГОРДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ СЕ С ВАС МОМЧЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:31

утре Моци и Лудогорец са на първа страница във всички европейски спортни вестници !!! ДАААААААААААААААААААААА

AleksHD
28.08.2014 00:31

Аааа не Лудогорец и Коментатора ми направиха деня и следващия ден по суперски *lol**lol**lol**lol*

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:31

коментатора получи оргазъм :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

petko9305
28.08.2014 00:48

За първи път ще гледаме добър БГ отбор в ШЛ. Това означава, че БГ футбола е все още жив, а Лудогорец също така ще вдигат коефициента.

Toshiro1900
28.08.2014 00:31

Аааааааа насрахххххххх саааааааа бравооооооо

kibo1992
28.08.2014 00:31

ЕИИИИИИИИИИИИ ГОООООО ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Salient
28.08.2014 00:31

ААААААААААЙДЕ СПАСИ Я!!! ЛУДОГОРЕЦ В ШЛ!!!

mitkov93
28.08.2014 00:31

Моцииииииииииииииииииииииииииииииииии земиииииииииииииииииииииииии дълго ще говорят за товааааааааааааааааааааа!!!!

rad011
28.08.2014 00:31

БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

mladen12
28.08.2014 00:31

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ЙЕС БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

Chelsea86
28.08.2014 00:31

Ахахахахах Моцииииииииииииииииииииии

kaizerabg
28.08.2014 00:29

Айде Боже Дано Лудогорец продължи !!!!!!!!

Salient
28.08.2014 00:26

Абе улучва ъглите. Още една може да спаси Моци, сигурен съм!

Double_De
28.08.2014 00:23

моциии спаСяяяВВВВВВВВВВВВВВААААААА *joking*

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:21

Моциииииии гооооол наред е да спасяваш пич :Д:Д

coyb
28.08.2014 00:21

гггггггггггоооооооооооолллллллллллл Моциииии

coyb
28.08.2014 00:20

айде Моци Чворовиииич *wink* уби ме коментатора

iskren1981
28.08.2014 00:20

Дали па не са педали UEFA не е чесно и в двата мача съдиите не свиреха обективно там им свириха пресилена дузпа тука им спести червен картон а на Владо го показа Лудогорец бяха ограбени в днешния мач заслужаваха повече да се класират от Стяуа

Aaron_Ramsey
28.08.2014 00:19

Aйде Стяуа сваляите самолети целете се нагоре високо :Д

petko9305
28.08.2014 00:18

Дано да бием! Вие кво мислите ?

Salient
28.08.2014 00:20

Абе трудна работа... Засега румънците са с предимство според мен.

mitkov93
28.08.2014 00:18

Щом застана точно той, може би е тренирал спасяване на дузпи. Напред Лудогорец !!!

Gogata85
28.08.2014 00:17

Горкият Влади *sad* сега заради този картон ще бъде наказан поне за 3 мача . някой знае ли дали случайно се чистят картоните за груповата фаза

monte_carlo
28.08.2014 00:16

Според мене съдията свири много точно в мача, в такъв мач няма как да се даде с лека ръка червен картон. Прекалено важен е мачът *sad*(

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:17

да уе..дай да почваме да си чупим краката и главите и да получаваме комоцио,че да изгонят някой

Double_De
28.08.2014 00:16

това съдийско лайно как предреши мача като не си свърши работата......

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:15

дано Моци да го натрие на най-омразния му отбор,да стискаме палци

SAYONARA888
28.08.2014 00:15

Румънец да изхвърли румънските цигани....това ще бъде интересно.*joking*

petko9305
28.08.2014 00:14

Баси пародията, а тоя съдия ще трябва да бъде сериозно глобен

Deco_Sneijder
28.08.2014 00:14

БРАВО НА МОЦИ,Сърцето си остави...ех дано сега стане чудо на дуспите,все пак дано си вкарат наще,пък дано ония изпуснат една...защитник да хване дузпа ще е наистна трудно...

paradise11
28.08.2014 00:14

Циркът е пълен, сега ако ги отстраним просто, ще е абсолютен фарс . ХАХАХ Давай Моци

AC_Milan_92_45
28.08.2014 00:14

Господи помагай на Моци, не заслужаваме това. Моля те боже, помагай на Моци! Айде ЛУДОГОРЕЦ!!!!

monte_carlo
28.08.2014 00:14

Стигааааааааааааа, разчитах на Владо да спасява дузпите *cry* Сега шансът е 1 на милион да бием *sad*

Chelsea86
28.08.2014 00:13

Оф егати късмета, ама и съдията е тапанар голям...

RMRM7
28.08.2014 00:13

Стоянов няма никаква вина, 2 мин преди края оня ако беше вкарал всичко приключваше ,виновни са защитниците

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:12

Козмин Моци...малеее ако Моци успее да им спаси дузпите тези ще банкрутират,точно румънеца

elkunaguero
28.08.2014 00:12

Писна ми бе винаги нещо става последните минути

Double_De
28.08.2014 00:12

е този владо как можа да рискува така по-добре да го беше оставил този и каквото стане..........

kibo1992
28.08.2014 00:12

Може ли някой да ми каже защо цскарите са за циганите от Румъния , защото аз БГ футбол не гледам. Само като има някой български отбор в ЛЕ и ШЛ ?!?!?!

AC_Milan_92_45
28.08.2014 00:12

Тва е гавра бе, майната ви на всичките бе, каква е тая сган, какво става бе?

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:12

лошото е,че резервния вратар не може да влезе...трябва някой от играчите напред да пази

pesholudiq
28.08.2014 00:11

тия Лудогорец нямат никакъв късмет ... а тая печка трябваше отдавна да е в съблекалните

BuTaMuH_C
28.08.2014 00:11

и сега кой ще пази.... тая черна маймуна дето трябваше да получи червен картон вече

Salient
28.08.2014 00:07

Стяуа са доста по-активни в продълженията... Малко им оставаше за да вкарат. Дано Лудогорец натиснат повече, че на дузпи е съвсем друга история вече.

Chelsea86
28.08.2014 00:01

Абало много бързо издъхна...

Deco_Sneijder
28.08.2014 00:03

Той се представяше силно в контролите,ама нещо ми се струва че е въздух под налягане...

monte_carlo
27.08.2014 23:58

Ако се стигне до дузпи всичко може да стане, като гледам и техният вратар е доста добър *sad*

luiz_lfc
27.08.2014 23:57

Само не знам защо смени Безяк на Хамза му трябва време да свикне със играчите...

Aaron_Ramsey
27.08.2014 23:56

Айде дано Лудогорци се класират и ги искам в една група с Арсенал *smile*

petko9305
27.08.2014 23:56

Трябва втори гол???
Защо нашите изведнъж заспаха?

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:56

колко гола можехме да вкараме,ама и вратаря им си го бива

I_LOV3_CHELSEA
27.08.2014 23:55

хахаах Сокачев пак избухва.Лебедово езеро вика :Д

Szczesny
27.08.2014 23:51

Два спестени червени картона за 2 минути.От УЕФА се осират да назначават издънки.Имам чувството,че ако си на 30 и не знаеш какво да правиш с живота си,то винаги можеш да отидеш до централата им и да станеш съдия,който да ръководи супер важни мачове.

Szczesny
28.08.2014 00:01

Хахаха,там ще си избиваме комплексите,както тазвечершните съдии.Мале какви мачове ще ръководя.*beer**beer*

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:54

хахаха евала за коментара *lol* ама сигурно си прав !! нека всеки един българин,който не е доволен от положението си в държавата и не може да плаща сметките си вместод а плюе по политиците ни да отиде да стане футболен съдия ръководещ мачове от ШЛ *smile* успех на всички

Double_De
27.08.2014 23:50

това влизане беше за червен картон...

Double_De
28.08.2014 00:01

да за това трябваше 2ри жълт и червен, но аз за следващото имах предвид на което даде жълт, а трябваше директен червен

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:50

айде не за директен,ама този играч имаше един жълт..можеше да го изгони

I_LOV3_CHELSEA
27.08.2014 23:49

Съдияяяяяята, съдияяяяяята съдията П...... Чист жълт си беше мама му...

Deco_Sneijder
27.08.2014 23:49

Кой е този съдия...ей целия мач се подиграва с нас...

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:45

ахх Моци да може да им вкара *wink* какво по-лошо за тях - румънец играл в Динамо Букурещ да ги изхвърли от Европа *lol*

I_LOV3_CHELSEA
27.08.2014 23:45

Наздраве Българи !!! Бягах и виках като луд. Стахотно чувство подобно на това в САЩ 94 *smile*

Toshiro1900
27.08.2014 23:40

Лелеее айде лудогорци мачкайте мамалигарите

Deco_Sneijder
27.08.2014 23:40

Сега дано се класират,колко малко остана...браво на момчетата,вярвам че ще са по надъхани *smile*

hyha_h
27.08.2014 23:38

гюрмедели, не знам как им дават тези пари,нямали ден хи хихи все пак наздраве

monte_carlo
27.08.2014 23:38

Наздравееееееееееее, дано нашите да бият, иде ми да заплача

dead_addicted
27.08.2014 23:38

Страшен мач на Жуниор Кайсара досега !
Лудогорци, цяла България е с вас сега, накарайте ни да се гордеем с вас ! *beer**goal*

monte_carlo
27.08.2014 23:37

Точно при тая атака се молях да вкарат и стисках палци и чудото стана, нека сега да победят :с

DC19
27.08.2014 23:37

Няма по - голям истерик от смукачев , просто адски дразни това лайно

Vanko2207
27.08.2014 23:38

Направо цвили!

Alejandro888
27.08.2014 23:37

Незнам кой нормален човек може да мрази Лудогорец. Просто за пореден мач се доказаха момчетата, показаха, че мястото им е в ЕВРОПА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rad011
27.08.2014 23:36

Гооооооооооооооооооооооооооооооол

Deco_Sneijder
27.08.2014 23:36

Толкова се радвам...до последно така се надявах въпреки че си мислех че шансовете за продължание отидоха още след 70-тата мината...Толкова радост на България донесоха за последните 2 години...как да не ги подкрепя човек,поне в Европа...какви хора сте бе *smile*

monte_carlo
27.08.2014 23:36

Лудогореееец, моля тееее господи нека да победят и да гледаме мачове от ШЛ. Вандерсооооннннн *sad*

Chelsea86
27.08.2014 23:35

Мамалигите се насраха ахахаха кеф кеф кеф кеф кеф *beer*

komara92
27.08.2014 23:34

Тоя Сукачев много луд *lol* *lol* *lol* Иначе браво!

rmf
27.08.2014 23:32

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ ЛУДОООООООО !!!

AC_Milan_92_45
27.08.2014 23:32

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:32

бааах тоя Вандерсон !!! вратаря гледа като насран *lol*

RMcF_
27.08.2014 23:32

гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооласооооооооооо

123321
27.08.2014 23:32

Голллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл

petko9305
27.08.2014 23:31

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолллллллллллллллллллл

Deco_Sneijder
27.08.2014 23:31

НЕВЕРОЯТЕН ГОЛ БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

iskren1981
27.08.2014 23:31

Трима са футболистите който могат да играят на ниво ШЛ Владо Стоянов Моци и Марселиньо

Double_De
27.08.2014 23:26

няма какво да се лъжем лудогорец няма класата да играе в ШЛ, по-добре да играят в ЛЕ там поне шансовете им за изява ще са драстично по-големи

miro211
27.08.2014 23:25

жалко че Крейзито ще отпадне много жалко

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:23

дано поне докараме нещата до продължения

petko9305
27.08.2014 23:22

Щом не можем да вкараме поне един пррост гол срещу отбор Стяуа, то тогава какво да очакваме в групите на ШЛ срещу топ отборите ако случайно се класираме де...?

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:21

Стяуа нищо не играят,ама и ние не си реализираме шансовете

AC_Milan_92_45
27.08.2014 23:06

Някой да ги научи тея да центрират бе мааму. Пууу, 1 тон нерви потроших

BuTaMuH_C
27.08.2014 23:02

играем много,ама много по-добре от Стяуа..просто нямаме късмет

SAYONARA888
27.08.2014 22:57

Нямаше късмет запалянкото, който изскочи на терена срещу 10та стюарди.

123321
27.08.2014 22:51

Безяк няма ли да направи нещо смислено тоя мач???

Xaox_mou
27.08.2014 22:45

До коментар [@comment 1691462] от [@user Deco_Sneijder]:

Колкото и Левски атрупаха ари по-реално а тос Домусчиев знаеш ли колко добър човек е

Chelsea86
27.08.2014 22:49

Левски и пари и коеф натрупаха, ама БаткоФ им е*а майката и на двете. Възползва се от коеф да натрупа пари от черно тото като изпра парите от ШЛ чрез некадърни чужденци и губехме от смешници. Ти знаеш ли, че поне 4-5 год, после ползвахме този коеф и бяхме почти винаги поставени. *wink*

Deco_Sneijder
27.08.2014 22:47

Ясно ми че Домуса не струва като човек,има фирма в Пещера,а аз живея близо до този град,познавам родители на приятели които там работят колкото за 1 хляб,но пред камерите се прави на голямата работа..иначе дава някой лев за футбол поне,но нямате си напредстава колко прави.

Dankata97
27.08.2014 22:40

Тея смешни дебили дето викат за Стяуа не се виждат кви са жалки, били турци значи щом викат за Стяуа те са цигани ! *stop**thumb_down**thumb_down*

monte_carlo
27.08.2014 22:38

Забравих да сменя езика, извинявам се, исках да кажа,че мачът е много по-скучен от първият, но това няма значение,ако България в лицето на Лудогорец продължи напред *smile*

bigfire
27.08.2014 22:35

Макар че съм от ЦСКА,такова нещо не бях виждал. Как може български отбор да играе с чуждестранен и българин да подкрепя,чужденеца.Все едно ЦСКА като иде да играе в Румъния,румънците ще подкрепят тях,а не румънския отбор... Другия пример,все едно като играят Кобрата(Кубрат Пулев) с Кличко,българите да подкрепяме Кличко! ... Паднаха ми много в очите,ПО*ИЯРИ!

monte_carlo
27.08.2014 22:34

За жалост не съм особено обнадежден от играта през първото полувреме на Лудогорец. Ако искат да продължат в ШЛ трябва да са 2 пъти по-агресивни.А тези помяри от България,които са на стадиона и подкрепят Стяуа им пожелавам тимовете им да изпаднат от А група, мръсни цигани такива. Успех на Лудогорец, дано един български отбор да покаже,че е способен на големи подвизи. Извинявам се,ако имам правописни грешки на 7 бири съм, наздраве :0

Xaox_mou
27.08.2014 22:34

Ето затова ЦСКА ще е отбора на България винаги мачкай турците от Рязанград

bigfire
27.08.2014 22:33

Макар че съм от ЦСКА,такова нещо не бях виждал .. паднаха ми много в очите ... Как може български отбор да играе с чуждестранен и българин да подкрепя,чужденеца.Всеедно ЦСКА като иде да играе в Румъния,румънците ще подкрепят тях,а не румънския отбор... Другия пример,всеедно като играят Кобрата(Кубрат Пулев) с Кличко,българите да подкрепяме Кличко! ... Паднаха ми много в очите,ПО*ИЯРИ!

millennium95
27.08.2014 22:36

Бъди сигурен, че ако играят ЦСКА срещу Динамо Букурещ феновете на Стяуа ще подкрепят ЦСКА. Ще дам и друг пример. Ако Играят Левски и Рома, то феновете на Лацио ще подкрепят Левски...

Chelsea86
27.08.2014 22:26

Войната май е повече по трибуните отколкото на терена. *nerd*

Deco_Sneijder
27.08.2014 22:26

Минев и Терзиев според мен не стават за евротурнирите..той ми ги пуснал и двата титуляри.Минев миналата година сякаш даде всичко от себе си като за последно,бърз креативен..сега нито бързина нито нищо,една топка не може да пресече,а Терзиев ми се струва неопитен още и е твърде рисковано според мен в такъв важен мач да се пуска такъв защитник.Кво стана с Мантула,та и Барт по-добре даже...Сякаш само Моци е единствения стабилен централен защитник в Лудогорец А.Александров също според мен не е за нивото на тези мачове...а отляво дано пуснат Ангуло 1.5 милион дадоха за него ми какво чакат,бърз е и се раздава,много по-добре от Минев според мен.

BuTaMuH_C
27.08.2014 22:21

дано първото полувреме вкараме,играем много по-добре

123321
27.08.2014 22:19

Безяк е АДСКИ слабия...Да пуска Хамза.

AC_Milan_92_45
27.08.2014 22:18

Няма отбор в България и в голяма част от света който да уважавам както ЦСКА (фен на Черно Море, нормално от Варна съм *lol* ). Този велик отбор не заслужава такива парцали за фенове.

misho2000
27.08.2014 22:28

Тогава сори

AC_Milan_92_45
27.08.2014 22:23

Не бе човек, говоря за говедата на стадиона в агитката на Стяуа

misho2000
27.08.2014 22:22

Ако говориш за мен,грешиш аз не съм против лудогогопец и много бих се радвал ако влязат в ШЛ,аз съм против феновете на Левски,който смеят да обиждат и петнят името на ЦСКА

BuTaMuH_C
27.08.2014 22:17

на Стяуа вратаря е много добър,но се вижда,че скоро може да има гол

ivo_459
27.08.2014 22:14

от днес нататък,централният склад за корнишони и арпаджик,съкратено (цска) ги мразя за цял живот.Не искам да коментирам нищо повече за тая помия,фенове и отбор.Пу,буклуци...

Deco_Sneijder
27.08.2014 22:13

Стяуа играе като Лудогорец миналата година-спокойно в защита без да прибързват да чистят топките в стил паника ЦСКА,Левски и другите ни слаби отбори.Днес Безяк много ми харесва,радвам се че го пусна,Хамза според мен трябва да рита в А група пък постепенно да го налагат в евротурнирите,не веднага.Безяк днес ще вкара такова усещане имам...дано стане нещо...

chazyyy
27.08.2014 22:12

Абе тая наща публика на театър ли е ? Верно че по - голямата част са неутрални фенове , но ще е хубаво да подкрепят наще малко по - гласно и да им вдъхнат повече кураж.

komara92
27.08.2014 22:11

Пхаха червените утайки пак си дават г*за на чуждоземци ..

millennium95
27.08.2014 22:55

Единственият комплексар си ти. Пак ще го кажа. Ако не са феновете на ЦСКА и Левски, Лудогорец няма да имат повече от 2 хиляди фенове. Даже ме съмнява дали ще съберат и 500...

tagen
27.08.2014 22:48

с лацио левскарите не бяха повече от 500 човека :Д и те бяха коплексари като вас , но те за разлика от вас беше малък % а при вас е 90% :Д с зимбуро 5к фена сега пак толкова извод 100% :Д

millennium95
27.08.2014 22:46

Както вие си избивахте комплекса в мачовете срещу Лацио ли? Не се ли виждаш колко си жалък?! Бързо взе да забравяш кого подкрепяхте вие!

tagen
27.08.2014 22:41

цска - марек - 500 фена цесека - зимбуро -5к фена стиаула - лудогорец -5к фена извод : Лпрасетата си избиват комплексите, че не играят в ЕКТ?

millennium95
27.08.2014 22:39

Много много, колко да са много? Със сигурност са една малка част в сравнение с феновете на ЦСКА, които са в агитката на Лудогорец. Нека бъдем реалисти. Ако не са феновете на ЦСКА и Левски, то Лудогорец няма да имат повече от 2-3 хиляди човека публика...

komara92
27.08.2014 22:36

Виж сега мой човек на мача с Лацио левскарите които подкрепиха италианците бяха много малко и не са осквернявали българите,както сега Минев к*рво,пеят песните си все едно играят цска ..

millennium95
27.08.2014 22:34

Както вие си го дадохте на лацио ли? Не е истина колко си ограничен... Когато вие подкрепяхте лацио нямаше проблем, всеки имал право да подкрепя когото си иска, но щом сега феновете на ЦСКА (част от тях, за да сме точни) са решили да подкрепят Стяуа веднага взе да мучиш като типично говедо...

misho2000
27.08.2014 22:05

Тъпи левскари, кво само хейтвате ЦСКА? С 34 години по-млади от вас, а имат 5 титли повече! Обиждате и ненанвиждате най-великия отбор в България, хейтъри мръсни! Ако бях на ваше място нямаше да пиша нищо, при положение, че с трансферите си сте на 9то място, а ЦСКА без да даде стотинка е на 1во! Не заслужавате да носите името на Левски!

Deco_Sneijder
27.08.2014 22:05

Съдията ми се струва че дава много лекомислени фалове за Стяуа...

sensea
27.08.2014 22:01

Само така ....удари ...от 5-6 един ще влезне!

Deco_Sneijder
27.08.2014 21:58

Тоя Кайсара обаче пълни ми душата,отдавна не сме гледали толкова класен чужденец да играя в България.Ако беше отишъл в Шахтьор сигурно и за националния на Бразилия щеше да играе,ама нали е в Лудогорец...Ще постигне много това момче *smile*

Deco_Sneijder
27.08.2014 21:55

И коментатора усеща лошата истина-"Прекалено много са грешките в отбора на Лудогорец" не искам да съм скептичен,ама нещо нямат хъса от миналата година...дано все пак стане чудото,защото ако влезнат в ШЛ наистина ще е чудо!

ale301
27.08.2014 21:46

Нищо че съм цесекар,но да не би 2,3 български отбора се борят за влизане в групите на ШЛ,та да викам за моя отбор тогава.Не всеки път български отбор има такъв шанс за влизане в групите,че на всичкото отгоре е и единственият отбор от БГ,който остана да се бори по терените в Европа, затова ще подкрепям докрай Лудогорец ,та кой каквото иска да говори за тях..То е ясно че ще си гледаме грандовете в ШЛ,но поне дано Лудогорец ни даде малко поводи за радост и тая година,защото не всеки ден ги имаме в нашата държавица,а дори и да ги има понягога,отново сме разделени като нация,затова ще си тъпчеме и на едно място,в продължение на мнооого години.Не живея в БГ,но ме боли много от всичко това,особено когато чета коментари на много млади хора и виждам накъде вървят нещата.Към всички хейтъри ,тролове и т.н.-пичове,събудете се и се огледайте,светът не е само виртуалната мрежа в която живеете. От мен 2:0 с малко клизма.PEACE *ball**ball**beer**beer*

tiferich
27.08.2014 21:36

Каквото и да стане имаме силен отбор който ни кара да се гордеем. В 20 държави ще се гледа тоя мач, Лудогорец всички Българи сме с вас мачкайтеее....

_elbarca__
27.08.2014 21:36

такива отбори като стяуа прябва да ги бием със по 5/6 гола

Fcb10
27.08.2014 21:24

Дерменджиев въобще не ми вдъхва доверие...

Fcb10
27.08.2014 21:23

Аз се питам защо Александров е титуляр вместо Златински?

HardstylerChe
27.08.2014 21:22

Някъде онлайн ще се дава ли освен по войо?

one1win
27.08.2014 21:32

И Пулев!

sensea
27.08.2014 21:25

БТВ Екшън. Само Гришо и Лудогорец ни останаха !! Айде една ТРОЙКА !!!

monte_carlo
27.08.2014 21:15

Като гледам Танасе играе в тоя двубой, това никак не е добре, яено са си изгладили отношенията с ръководството... Успех на Лудогорец ! *smile*

marioooooooo
27.08.2014 21:14

Нека да пожелаем успех на българите,ние сме с тях.Много съм разочарован от феновете на Цска....те за пореден път доказаха,че са турци,но не и българи...От какво е тази завист.Ясно ми е,че нямат победа над Лудогорец,но поне да си седят в къщи и да подкрепят смотаното им отборче.

misho2000
27.08.2014 22:13

ЦСКА са турци значи,не знам на кой е тъпият отбор е пълен с негри и турци,ей айде малко мисли преди да пишеш бе

Deco_Sneijder
27.08.2014 21:44

Ее не обичам да споря,но не мога да не кажа нищо като видя такива тъпи мнения...тва са малка група тъпи ЦСКА-ри наркомани най-вероятно дето ще викат за Стяуа.. по тоя логика и вие мин. година бяхте турци и на вас не ви се случваше за първи път да се излагате...Всеки реално мислищ български фен ще подкрепи Лудогорец днес...Не виня феновете на Левски мин година,макар че те ппц са си тъпи парчета,но не може от 2000 човека да съдиш половин България.И не е по темата,но искам да се извиня на Chelsea86,2 3 пъти му казах че е тъпак..е като ти чета коментарите,спокойно бих ти стиснал ръката! *smile*

123321
27.08.2014 21:33

Чакай малко.Испания и Англия имат отбори в Европа всяка година, докато българския футбол има само Лудогорец.

one1win
27.08.2014 21:31

Аз съм от ЦСКА и съм си за Лудогорец. Успех им желая. Честно да ти кажа в Румъния дори не съм за Стяуа.

manutd_forlife
27.08.2014 21:29

Не разбирам, защо ти е нужно да пишеш всички тези глупости против ЦСКА, освен факта, че си фен на Левски. Очевидно нищо не ти е ясно. Вие подкрепяхте Динамо, ЦСКА Партизан и Стяуа. Тези отбори са си помагали не веднъж в трудни положения, докато Лудогорец само са крали от нас, както и от вас и сигурно половината отбори са се оплаквали на БФС за спорни отсъждания, които винаги се отсъждат в полза на отбора от Разград. Кажи ми колко много фен на Евертън ще вика за Ливърпул в шампионска лига или колко много привържениците на Барселона се радваха когато Реал спечели десетата титла в ШЛ. Това е футбол, няма смисъл да почвате войни, това е най-великата игра на света, не я проваляйте с омразата си. Всеки има право да вика за когото отбор си иска. Късмет желая на Лудогорец ще е много тежък мач за тях и се надявам да има много голове.

123321
27.08.2014 21:25

Не всички са такива.Аз като българин подкрепям Лудогорец.

Chelsea86
27.08.2014 21:12

Хайде Лудогорец разбийте румънските мамалиги. *beer**wink*

Xaox_mou
27.08.2014 21:05

Хайде румънци ние сме с вас

Xaox_mou
27.08.2014 21:13

Аз ли викъм за теси турци от Разград а знаеш ли Домусчиев колко честен човек е ?

BuTaMuH_C
27.08.2014 21:10

циганин мръсен отивай си при румънските цигани,колкото за титулярния състав - Анисе и Хамза трябва да играят според мен

Alexis_Sanchez
27.08.2014 21:04

Смешния и трагичен Александров и бавния и стар Минев отново титуляри, много жалко как един футболен инвалид като Демерджиев ще провали мечтите на цяла България....

Deco_Sneijder
27.08.2014 21:04

Тръпката е невероятна...ех тези Лудогорец как ни карат да се радваме че сме Българи.Успех им желая,нищо че ппц като ЦСКАр "трябва" да викам за Стяуа *joking**joking*

Efix
27.08.2014 21:02

Правилен избор да пусне Безяк, но трябваше Златински също да е на терена като титуляр.