Лудогорец - Стяуа, спечелен

11:30
Лудогорец - Стяуа, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. август: 10 познати от 16 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 27.08.2014 г.:



Едва ли Лудогорец и Стяуа Букурещ ще тръгнат да се надиграват чисто игрово от първата минута и ще решат спора си посредством отбелязването на редица голове. Треньорът на родния шампион заяви, че тимът му ще напада, но не с всички сили, защото е ясно, че гол от страна на гостите почти на 100% ще убие шансовете на орлите да елиминират съперника, защото ще се нуждаят от три гола. Така отборът от Разград вероятно ще се опита да упражни натиск, но премерен, така че да може и бързо да се прегрупира, за да противодейства на контрите на румънците. Стяуа ще играе прибрано и ще търси контри, плюс статични положение. Много вероятно е тук развръзката да бъде оставена за втората част, а през първата да не бъде реализиран гол. Така опцията за под 2,5 гола изглежда напълно очаквана и логична.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.60

Прогнозирайте двубоя ТУК!

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
27.08.2014 14:12

противно на очакванията си мисля че ще видим ранен гол за лудогорци и съответно 3-1 или 3-2 за нашите.

HaeMHuK
27.08.2014 13:15

Гол / Гол 2 коеф ми изглежда доста по добре