Ван Гаал: Направихме прекалено много грешки

10:03
Ван Гаал: Направихме прекалено много грешки
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал сподели, че неговите възпитаници са допуснали прекалено много грешки във вчерашния двубой срещу Милтън Кийнс Донс и това е довело до разгромното поражение с 0:4.

"Нов отбор не се гради за месец. Мисля, че противникът ни игра много добре. Бяха доста агресивни и имаха късмет във важните моменти", заяви Ван Гаал.

"Допуснахме прекалено много грешки. Не съжалявам, че избрах този титулярен състав, но признавам, че бе рисковано да направя толкова много промени. И ние имахме своите положения, но нямахме шанс пред гола", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
27.08.2014 13:50

Сега повечето коментари относно МЮ и Гаал са злостни. Но аз съм повече от убеден че най- много след месец- два отбра ще е с друго лице Гаал като започне да налага стила си на игра и докато играчите се сработят.

sensea
27.08.2014 12:41

Това значи че ти трябват играчи!!! Ами ако се контузят 7-8 човека....нали другите ще ви помелят с такава игра.Вместо да се прави на много велик , Ван Гаал да се огледа и да види какво е висшата лига ...няма нищо общо с Холандия и Испания и .....незнам си къде.Тук всеки мач е битка!! Ако резервите не са на ниво 90 % от титулярите - шиткай ги!Прошка няма!

sensea
27.08.2014 18:33

Това имах в предвид....вече втора година куцате в дефанс...А колкото до Ван Гаал ...когато градиш отбор играл с години схемите на съра,когато част от тези момчета издишат ...НЕ ТРЯБВА да ги товариш с нови схеми на игра!! А ако държиш на холандската си схема ...просто купи нови хора...при това добри! И друго нещо! Тук феновете няма да те разберат ,ако в процеса на играта си проверяваш теоретичните си постановки ...това се прави в ТРЕНИРОВКИТЕ ! Ти представяш ли си ако нашите резерви начело с Торес и Чех извъртят такава загуба!? Ще има САМФОРДБРИДЖКО КЛАНЕ!! Моу не си поплюва.

lubodankov
27.08.2014 17:12

Подкрепям те въпреки че си фен на Челси....но проблема според мене е във ван Гаал! Без да се впускам в дълги обяснения...само ще кажа едно....ако нямаш хора който да спират атаките през центъра и крилата не можеш да очакваш добър резултат

vkadlec
27.08.2014 13:09

Не "ако им се контузят", ами им бяха контузени преди мача със Съндерланд 9 играча мисля. Но това не му е оправдание на Ван Гал, всеки голям отбор трябва да е подготвен с дълга скамейка за такива ситуации, изглежда там положението не е такова.