Ще успее ли Лудогорец да постигне мечтата си?

09:26
Ще успее ли Лудогорец да постигне мечтата си?
Днес от 21:45 часа Лудогорец посреща Стяуа Букурещ на националния стадион "Васил Левски" в мач-реванш от плейофния кръг на Шампионската лига.

Главен съдия на двубоя ще е испанецът Ундиано Майенко.

В първия сблъсък, който се игра миналата седмица, Стяуа победи с 1:0.

Очаква се около 25 хиляди души да дойдат на стадиона довечера, за да наблюдават срещата.

Ако Лудогорец отстрани Стяуа, орлите ще се превърнат във втория българския клуб, успявал да влезе в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир. Първият е Левски, който постигна това през сезон 2006/2007.

Неприятен факт за Лудогорец е липсата на победа в последните четири мача от турнира. Въпреки това обаче, разградчани вече натрупаха сериозен опит в евротурнирите, като през миналия сезон достигнаха до 1/8-финалите на турнира Лига Европа.

"Подходът ни към този мач ще е различен в сравнение с първия двубой. Ще трябва да бъдем агресивни в атака, но също така да внимаваме много и във фаза защита. Няма да крия, че тренирахме усърдно и изпълнения на дузпи", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

"Вече ни мирише на Шампионска лига. Този мач ще е по-труден. Лудогорец ще рискува повече. Това ще ни даде възможност да създадем опасни положения пред тяхната врата. Оптимист съм. Вярвам, че ще победим и в този мач", уверен е наставникът на Стяуа Константин Гълка.

И Лудогорец, и Стяуа не успяха да постигнат победи в последните си срещи от местните първенства. Орлите завършиха наравно 2:2 като гости на Локомотив София. Армейците пък загубиха с 0:1 домакинството си на Чехлаул.

Контузени и наказани


За Лудогорец твърдо аут са защитниците Брайън Ангуло и Витиня. Голмайсторът от първия мач Чипчу пропуска днешната среща. Под въпрос за Стяуа е Кристиан Танасе.


Вероятни състави:


Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Моци, Терзиев, Минев, Дяков, Ешпиньо, М.Александров, Марселиньо, Мисиджан, Хамза

Стяуа: Арлаускис, Рапа, Скукала, Варела, Латовлевичи, Брийвелд, Препелита, Санмартеан, Попа, Танасе, Кешеру

Прогноза за двубоя вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea_best21
28.08.2014 00:45

Браво на наще и на МОЦИ а тия цскари може лично всеки от тях да го ДУХА

golemiq_geshan
27.08.2014 20:02

Не искам да съм лош пророк , нито си мислете че хейтвам , но според мен не само че няма да загубят румънците , но и ще спечелят пак , лично мое мнение , което няма нищо общо с пристрастия , а с трезва преценка , а тя е че с Дерменджиев начело , Лудогорец ще бере само срам в Шампионската лига ако по огромна случайност се озове в нея , Домусчиев е голям бизнесмен , има пари , не знам защо не се бръкна да извади за някой по - смислен треньор , ако не световна класа , тоя и за Б група не става , дано обаче не му го покаже късно

WDale
27.08.2014 19:13

Някой случайно да знае място на което излъчват bTV Action в Интернет за тези, които не разполагат с лукса телевизия?

VivaLaFootball
27.08.2014 19:37

Пиши в гугъл btv action online и би трябвало да ти излезе, въпреки че тъпа*ците от бтв медия груп бяха забранили излъчването на техните телевизии в нета.

djd2
27.08.2014 18:02

Иначе всеки би трябвало да е свободен да подкрепя който си иска отбор. Това е клубен футбол, не национален. Не сме във война с Румъния ... поне на този етап. *smile*

djd2
27.08.2014 17:54

Ако оставим пристрастията настрана, това, което се видя в първия мач от двата отбора, не е в полза на Лудогорец. Част от футболистите като че ли се уплашиха и не играха добре. А Стяуа демонстрира много добър футбол, въпреки че биха само с 1 гол - бърз, комбинативен, агресивен футбол, самочувствие. На Лудогорец ще им е много трудно днес. Миналата година имаха известен късмет, че свариха ПСВ и Лацио в недобро състояние. Но тази година късметът им не е толкова добър и трябва да положат повече усилия. Имат отлични футболисти, просто трябва всички да дадат всичко от себе си и само тогава могат да спечелят.
В последния кръг едва направиха равен с Локото. Дали е било парлама, дали са се пазили, не знам. И срещу нас не играха толкова добре, въпреки че биха с два гола.
С други думи не съм много много обнадежден за мача довечера, пък да видим. Може и да покажат нещо съвсем различно.

fivooo
27.08.2014 16:39

Предната вечер сънувах, че проверявам резултати в livescore и Лудогорец бяха победили 3-0.

Dankata97
27.08.2014 16:39

Спрям прогреса на Лудогорец логично да влязат няма на къде по-нагоре вече

chelsea_best21
27.08.2014 16:13

И дано да пусне Безяк в стартовия състав той е СПАСИТЕЛЯ *goal*

chelsea_best21
27.08.2014 16:11

Няма по-сигорен мач от Лудогорец а българин който подкрепя румънците е боклук

puma07
27.08.2014 15:18

Аз фен,на Цска и призовавам феновете на Цска...да НЕ подкрепят стяуа,моля непадайте на нивото на феновете на левски,които подкрепяха лацио...подкрепете Лудогорец,от тва може да дръпне целия бг футбол...

akseldev
27.08.2014 15:08

за кой ли път ?? винаги получават гол в края на мача

chelsea_best21
27.08.2014 15:01

Наще ше ги отстранят 100% кви са тия румънски сакатлъци

antyncho
27.08.2014 14:59

До коментар RMRM7 това че са цигани няма никакво значение трябва да има ме уважение към тях

RMRM7
27.08.2014 14:47

феновете на ЦСКА,които са решили да подкрепят Стяуа,вие сте толкова прости,че няма накъде повече. Само ще ядосате Домусчиев и ще купи титлите за 5 сезона напред и няма да видите ни титла,ни Европа. Само се излагате типично по български. Искам Лудогорец да смачкат мангалите и тогава да ви видя как ще се приберете у дома, иначе много добре знаем ,че в София е пълно с цигани и е нормално да симпатизирате на братята си,но поне го правете във вас, за да не се излагате след мача.

red_machine
27.08.2014 14:46

Феновете на Левски какво реват, че няколко фенчета на ЦСКА ще подкрепят Стяуа*lol* като миналия сезон викаха заедно с гаджетата си от Лацио против Лудогорец*lol*.
Аз лично съм за Лудогорец да влезнат в групите на ШЛ все пак е Български отбор, успех момчета *beer**smile*

caramell
27.08.2014 14:33

Аз съм за Лудогорец да продължи , защото все пак са от България.. въпреки , че от към българи са слабо работа , но румънците ще ги бият. Иначе а дано да влезнат в групите , поне да гледаме малко истински футбола в София.

MiTaKa_D
27.08.2014 14:29

Миналия сезон едните подкрепяха Лацио, а тоя сезон другите подкрепят Стяуа, стегнете се лигльовци.
Успех на Лудогорец!!!

Deco_Sneijder
27.08.2014 14:20

От както махната Стоев работата в Лудогорец куца.Тоя треньор не е за там и дори и да ги класира довечера,дай боже пак ще мисля същото.Според мен довечера Лудогорец ще направи слаб мач и ще отпадне заслужено...миналата година формата им по това време беше 10 пъти по-добра,сега сякаш не са достатъчно надъхани...а и го няма онова спокойствие в отбора което Стойчо Стоев им го придаваше...

chefkata_1926
27.08.2014 14:49

И на мен Стойчо Стоев повече ми допадаше,правеше ми впечатление миналата година в а група като биеше наред фалиралите ни грандове Левски и Цска винаги се изказваше скромно тоя Дерменджиев би един път Цска и почна Цска не ме изненада и още кво си,скептичен съм за тоя трениор,като цяло.Иначе до мача мисля,че Стяуа не са нищо особено и Лудогорец може да ги бие въпроса е да си повярват момчета както га направиха с Лацио и други отбори миналата година,които биха в Ле всичко ще се види довечера успех на нашите евробойци !*beer*

fena_man_utd
27.08.2014 14:10

Както в първия мач така и в този очакмвам Лудогорец пак да загуби.Просто им трябва още игрова правтика в Европа,а мисля че точно в ЛЕ им е мястото да я получат.Така че от мен 2-ка.

RVP_Reus_9
27.08.2014 14:02

От ЦСКА съм, но ще подкрепя Лудогорец! На първо място съм БЪЛГАРИН!!! Айде най-сетне да видим еврограндовете в България отново!!! Искам да гледам Марко Ройс тук!!!*thumb_up**thumb_up**thumb_up*

Chelsea86
27.08.2014 13:56

До коментар [@comment 1690947] от [@user vankoemi]:

Видях ти снимката и прочетох статията към нея. В случая това е направил един фен, който е съден за това си действие в Италия.
"Прокуратурата в град Лука е подвела под наказателна отговорност 28-годишния Андреа Палмери във връзка с инцидентите, предизвикани от италиански фенове през октомври миналата година в София по време на мача България-Италия, научи БТА от източник, близък до ръководството на местния клуб "Лукезе"."
Тук да виждаш някъде Лацио? Всъщност даже са били трима от които имало и на Верона...
Както и да е, виждам, че пак с лъжи си опитвате да изкарате левскарите лоши за това, че са подкрепили Лацио. А вие сте добрите защото сте подкрепили братята си от Партизан и Стяуа.
Айде като даваш факти поне да са истина. *wink*

vankoemi
27.08.2014 15:18

Един от тези трима, които са запалили нашето знаме е бил фен на Лацио ! (В момента не ми се търси статията, която четох през 2009, но ако не ми вярваш се порови малко повече в интернет и ще я намериш ! В тази статия пише също кой им е платил адвокатската защита) *beer* ! Виждам, че си от интелигентните фенове (не обиждаш, не псуваш и т.н.) затова ти казвам само едно ! Ако искаш ми вярвай за мен това не е проблем (Не си прави труда да ми отговаряш, защото ми писна да споря и да пиша дъъълги коментари ! Дори и да ми пишеш няма да отвърна) ! Аз тази вечер ще гледам мача като неутрален фен ! Пожелавам и на двата отбора да не им се контузят играчи ! *smile**smile**smile**smile**smile*

miro211
27.08.2014 13:35

До коментар [@comment 1690936] от [@user quitgame]:

Като пишеш (умнико) в този форум първо се лигитимирай! Нито име имаш, нито годините ти са реални. Аман от такива псевдо фенчета- наркоманчета*angry*

simon_66
27.08.2014 13:05

Дано Георги Терзиев да е резерва,а титуляр да е Алекс Барт.Може и Ангуло вместо Минев,но там не е чак такъв проблем кой от двамата ще играе.И най-големият проблем е кой ще е нападателят-аз поне искам да е Безяк,но всичко зависи от Домусчиев и Дерменджиев.Танасе сигурно ще е резерва за Стяуа,а за Латовлевич не се знае.Има много въпросителни около двата състава,но в какъвто и да сме е важно да сме агресивни!Успех и дано се класираме в ШЛ *smile*

miro211
27.08.2014 12:45

То неконтрилюемите ултраси (които дават минуси на позитивните коментари) няма кой да ги спре!

miro211
27.08.2014 12:41

Призовавам ВСИЧКИ цска-ри яко да подкрепят Лудогорец не само защото са български отбор. От класирането на Крейси форест печели целият български футбол: по- добър коефициент повече български отбори в Европа второ ще имаме възможност да гледаме на живо големи отбори и трето нивото на българският футбол ще се вдигне неимоверно при повече отбори в евро-турнирите. Успех Лудогорец!

NoDiggity
27.08.2014 12:31

Аз съм Левскар, но ще отида довечера и ще подкрепя Лудогорец(ако си намеря билет, че още нямам)! Залога не е малък, защото всички в България ще намажем при тяхно класиране! Едно време когато Левски влезе в групите беше хипер яко! 3 мача стадиона се пръскаше по шевовете пък и кой знае кога пак ще видим някой от световните грандове да играе на наща крива нива в София.. :Д

Santti
27.08.2014 12:28

Победа за Лудогорец, мачка малките скапани румънци. Няма Левски, няма ЦСКА, хора тука е България - Румъния. Нека всички дупедавци и малки душици да викат за мамалигите, аз ще съм българин до край.

Мачкайте Луди.

halamadrid89
27.08.2014 11:35

Само едно нещо към всички хейтъри и расисти , снощи в състава на Порто имаше 1 португалец и стадиона беше пълен.В Англия топ 5 отборите са от чужденци и даже и собствениците араби,руснаци....А ние плуем единственият наш отбор в Европа а пък иначе викаме за Ман Сити , Юнайтед,Челси *lol* ....Успех на Лудогорец!!!! *smile*

fred_duffy
27.08.2014 18:38

отдавна юношите на който и да е отбор не си "оставят сърцата на терена", тези времена са минало сега е по-яко да си покажем новите татуси ..... Ти си прав, този новия тренер е слаба ракия,поне един костюм да беше облякъл,ама не би. Отбора играе ганкиното и ако така го карат не само няма да видят ШЛ,ами и шампиони няма да станат за смях на Лупи и Борат.

halamadrid89
27.08.2014 14:46

Ти си пълен тъпанар пич , ква е тая твоя логика? Кво искаш да кажеш че заради Руни трябва да викаме за Англия и за Ман Ю. ? Ти не заслужаваш да си от Реал !!!

Deco_Sneijder
27.08.2014 14:28

Логиката ти бяга и ще ти кажа защо...Англия имат Руни в нападение,Стъридж,а ние кого имаме?Божинов,Гълъбинов...един класен и един бивш класен.Първо националните отбори на Португалия и Англия отдавна са си класа,именно защото продават в чужбина и си правят класни играчи по този начин.А какъв е шанса ние да продадем някое българче в чужбина и той да стане световна класа,като в отбора ни примерно играят Томаш Черни,Адемар,Рисп,Мюлдер,Шоко,Бергонси,Джордан,Безяк,Косоко,Дембеле и т.н. .. трябва да се дава шанс на Българите,както е Мишо Александров,ако направи няколко силни мача в Европа ще го забележат и ще го купят и след това нашето момче става един посредствен футболист в Европа и един от лидерите ни в националния и така става схемата...първо национален да направим след това нека си купуваме чужденци на килограм...лошото е че всичко е наши и ваши и се предпочита да пуснат Базил де Карвальо пред някой качествен юноша който би оставил сърцето си на терена...и така за това нямаме футбол...и евала на хората като мен които критикуват бг отборите за това че нямат достатъчно България,харесвам Лудогорец,но ме е яд че от 17 човека има само 3 титуляра и 2 резерви бг...яд ме е и в ЦСКА и в Левски че правят същото..във всеки един отбор.-.

stroiteliliste
27.08.2014 11:15

До коментар [#4] от VivaLaFootball:

Нито са феновете на Левски, нито тези на ЦСКА, и двата случая става дума за малки групички и наистина не трябва да се отдава такова внимание.
Бас ловя, че тези фенове на Левски и ЦСКА, които ще подкепят Лудогорец на стадиона са в пъти повече.

vankoemi
27.08.2014 11:13

Не искам да влизам в някакви спорове за ЦСКА и Левски, но искам да кажа едно ! Миналата година ние (ЦСКА-рите) ви се смеехме на това, че подкрепяте Лацио поради една единствена причина ! И тя е, че на 11.10 2008 на мач между Италия и България фенове на Лацио ЗАПАЛИХА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ !!! След като полицията ги задържа, приятелите им левскари им платиха адвокатската защита ! Правете си сами изводите ! Ако за вас е редно да ни ПАЛЯТ ЗНАМЕТО и след това ние (левскарите) да им плащаме адвокатите си е ваш проблем ! За мен не е редно и заради това никога не съм викал и никога няма да викам за Лацио !!! Приятен ден *smile* !

Chelsea86
27.08.2014 12:04

Не се опитвай да провокираш и да казваш, че шепата фенове левскари подкрепили Лацио са лоши, а цесекарите подкрепили Партизан и Стяуа са добри и правилно са постъпили. Всеки може да подкрепя който отбор си иска щом е на клубно ниво. Това за знамето не съм го видял нито прочел някъде. Обаче е факт, че в момента вестниците в Румъния ни изкарват цигани, крадци и какви ли още не. Аз ще пожелая успех на Лудогорец и дано влязат в ШЛ.

Realist
27.08.2014 11:04

Успех на Лудогорец тази вечер! Имате подкрепата от един ЦСКА-р.

chefkata_1926
27.08.2014 11:13

Евала на Цскари ,като теб ! *cool*

BuTaMuH_C
27.08.2014 10:59

ако Стяуа вкарат гол първи ние ще трябва да вкарваме 3..така че Лудогорец трябва първи да вкарат,за да си поулеснят задачата

VivaLaFootball
27.08.2014 10:41

Искам само да допълня нещо. Цскарите миналата година се смяха на левскарите, че подрепяха Лацио срещу Лудогорец, а тази година и те доказват, че не отстъпват по простотия на никого и много бързо забравиха защо тази година започнаха в ЛЕ от ВТОРИЯ предварителен кръг, нищо, че и там се ос*раха. И пак пожелавам успех на Лудогорец!

chefkata_1926
27.08.2014 10:55

Брат,кво се занимаваш с тия празни глави квото и да им кажеш те си знаят тяхното !

btonev
27.08.2014 10:36

Стяуа не ме впечатлиха с нищо в първия мач, имаха страшна неуспеваемост при пасовете, а късметът им донесе попадението в последните минути на двубоя. Не мисля, че ще играят по-добре тук, затова бих казал, че Лудогорец ще успеят да наваксат гола и продължат.

monte_carlo
27.08.2014 17:39

Ти май си гледал друг мач. Стяуа не те впечатлиха с нищо ? Та те са поне 2 класи над отбори като Левски и ЦСКА в момента, от това което аз видях. Според мене превъзхождат и Лудогорец минимално. Мачът ще е много много труден. Надявам се късметът да е на наша страна и да се класираме в ШЛ *smile*

VivaLaFootball
27.08.2014 09:38

Поне до този момент Лудогорец нямаха късмет. Първо - в последната минута ги извадиха от поставените отбори и така се паднаха срещу доста по-добрият, в сравнение със Слован например, отбор на Стяуа. Второ - мачът в Букурещ бе поверен на един немски пед*ал, който какво ли не направи, само и само румънските звезди да победят. Трето - с триста зора и късметлийски гол накрая те си взеха мача. Мисля, че вече е време Лудогорец да имат повечко късмет и да се класират в групите на ШЛ. Успех, орли!