Третодивизионен тим разгроми Манчестър Юнайтед с 4:0 (видео)

23:57
Третодивизионен тим разгроми Манчестър Юнайтед с 4:0 (видео)
Манчестър Юнайтед отпадна във втория кръг на турнира за Купата на Лигата. Червените дяволи бяха разгромени с 0:4 като гости на МК Донс.

Главен съдия на двубоя бе Стюърт Атуел.

Поредица от безумни грешки в защита на Юнайтед позволиха на отбора от Лига 1 да се развихри.

В 25-та минута Джони Евънс сбърка пас в собственото си наказателно поле. Бен Рийвс открадна топката и с пас по земя намери Уил Грийк на границата на малкия пеналт. Нападателят бе оставен сам на празна врата и нямаше как да сбърка. Доновете излязоха напред в резултата.

През второто полувреме очакванията бяха Юнайтед да вземе инициативата, но това не се получи. Точно обратното. Футболистите на МК Донс пресираха високо своя опонент и принуждаваха защитниците на червените дяволи да бъркат при изнасянето на топката. В 63-та минута Рийвс проби по лявото крило и с остро центриране намери Грийк в малкия пеналт. Таранът насочи топката с гърди в долния десен ъгъл и препарира Де Хеа.

Малко по-късно Грийк бе заменен от Беник Афобе. Юношата на Арсенал веднага блесна и в 70-та минута заби трето попадение във вратата на гостите. Сценарият бе до болка познат за Юнайтед. Отново доновете успяха успешно да пресират защитата на червените дяволи, които сбъркаха при изнасянето. С три паса Афобе бе изведен сам срещу Де Хеа. Нападателят шутира в долния десен ъгъл и не остави шанс на стража.

Пет минути преди края бе оформен и крайният резултат. Тогава Беник Афобе преодоля на скорост трима бранители на Юнайтед, след което с плътен шут прати топката в долния ляв ъгъл на Де Хеа.

Състави:

МК Донс: Мартин, Люингтън, МакФадзън, Кей, Балдък, Потър, Али, Боудич (Пауъл-56), Рийвс, Карътърс (Грийн-61), Грик (Афобе-68)

Манчестър Юнайтед:
Де Хеа, Евънс, Вермил, Кийн, Джеймс, Янко (Перейра-46), Андерсон, Ник Пауъл (Уилсън-57), Кагава (Янузай-20), Уелбек, Ернандес


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankata97
27.08.2014 16:40

Малко е срамно за отбор като тях треньора да позволи такъв срам за феновете, не стига, че са толкова зле ми и пуска резерви да стане още по-зле.

sa6ko_86
27.08.2014 19:31

И той ти е виновен за резила. Ти доста "мъжки" се държиш *smile*

lubodankov
27.08.2014 16:56

В момента просто искам да ти шутирам детцкия гъз дето много знае......иначе изключвам тебе, феновете на скаузърите се държат много добре и с достойнство!

BarcelonaMen
27.08.2014 16:29

Феновете нa Сити дa не говорят, че Юнaйтед бил средняци товa могaт дa го кaжaт кaто вземaт 50 титли нa aнглия и десет ШЛ.

lubodankov
27.08.2014 16:02

Така, айде стига с Мойс и ван Гаал, ако обичате. Първия няма нищо общо с тренер, но втрория си заслужава да се изчака, най-малкото заради успехите му!За САФ са малко думите които да се кажат за него и това се вижда....значи искам да ви кажа едно нещо....само сър Алекс може да направи от дърво свирка, затова всички тренери по света го определят за свой лидер.

antyncho
27.08.2014 15:07

след като САФ си тръгна юнаитед тръгна на долу след няколко години ще се оправят с тези играчи толкова

Gopcho
27.08.2014 14:42

За юнайтед топ4 е приоритет, всичко друго, което дойде е като бонус!

RMRM7
27.08.2014 14:37

С Мойс бяхте по-добри,сега играете по-зле от Марек *joking*

Aaron_Ramsey
27.08.2014 13:12

При влизането на играещият под наем от Арсенал нападател мениджърът му Карл Робинсън на шега го "инструктирал" да вкара два гола.
21-годишният Афобе обаче явно не разбира от хумор и приел буквално задачата, след което надлежно я изпълнил.

Тоя явно не разбира от хумор :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

Chelsea86
27.08.2014 13:04

Голям праз като са отпаднали от третодивизивионен отбор. Аз някои от играчите на Юнайтед не ги бях чувал, какво остава да са сработени. Да не говорим, че титулярите им още не са сработени. Пък и тази купа не е кой знае какво.
Иначе Честито на МК Донс, това беше мачът на живата им сигурно. *beer**wink*

CFC_Forever
27.08.2014 13:06

Така си е то и Реал Мадрид преди време отпаднаха от 3-то дивизионен отбор Алкаркон с 4:0.

vizantiec
27.08.2014 12:24

Стига хейтвахте като някой малоумни пубертети...особено феновете на сити като ги драха средняци с по 8 гола къдя бяхте*beer**blush**goal**joking*

Aaron_Ramsey
27.08.2014 12:20

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал демонстрира абсолютен непукизъм след разгромната загуба с 0:4 от Милтън Кийнс Донс във втория кръг от турнира за Купата на Лигата.

Дали го е направил умишлено или не, но холандският специалист засегна лошо многобройните привърженици на червените дяволи със следното изказване.

На въпрос дали е шокиран от поражението, Ван Гаал отвърна:

“Шокиран? Не, не съм. Това е така, защото отбор не се гради за един месец.”

Независимо през какъв период минава Юнайтед е ясно, че разгромна загуба от тим, който се намира в третия ешалон на английския футбол, винаги трябва да се дефинира като шок.

Мойс поне беше шокиран и тестваше доста схеми. А като гледам Ван Гаал не се заяждам ,но нищо чудно накрая на сезона като му зададът същия въпрос като сте на 15 място и да каже : Не не съм шокиран отбор не се гради за един сезон :Д

Azz1n0th
27.08.2014 16:18

На Беник другия сезон му изтича договора с отбора и няма никакъв шанс да бъде подновен, ако не направи нещо изключително за целия сезон, а не в един мач. Нещо от рода на това да стане голмайстор на Лига 1, вкарвайки 25-30 гола. Акпом е доста по-напред в развитието от него, а и е по-млад. За жалост Беник страдаше доста от контузии и може би това му попречи донякъде. Въпроса е обаче, че шанса да се наложи нападател от школата в първия отбор е наистина минимален, особено след като вече имаме финансовия потенциал за големи трансфери. @Chelsea86, това, че не си чувал някой от играчите не значи, че не са сработени. Как по-точно ще им се сработи първия състав, в който дойдоха доста нови, като момчетата от школата, които от доста време играят заедно не са сработени? Проблема не е в това, че не са сработени, а в това, че повечето нямат качествата. Лошото за феновете на Юнайтед (и добро за мен, като такъв на Арсенал), е че някои от тези недоразумения, които им изложиха отбора снощи, ще попадат и в мачовете от ВЛ заради контузии/наказания/почивки и т.н. Говоря по специално за Евънс, Андерсон, Пауъл, Кийн, Добреназад (Дани финта) и т.н.

rad011
27.08.2014 11:48

Прочетох някъде,че Беник Афобе е бил голмайстор на Арсенал в юношеските им формации до 16 години.Отбелязал е 40 гола в 33 мача в последния си сезон 2007/2008 до 16 години..А общо в трите си сезона във формациите до 16 години е отбелязал 120 гола.

Danskrastev
27.08.2014 11:59

Афобе е голям талант но последните години често се контузва почти една година беше контузен радва ме това че от школата идват добри нападатели в момента и Акпом много добре играе време е Венгер да ги налага защото втория гол на Афобе не показва само умения но и самочувствие той развинти цялата защита на Юнайтед няма значение титуляри или резерви....

babavuna
27.08.2014 11:30

Не знам защо доста от феновете на Юнайтед си мислят, че преди не са харчени много пари. Общо взето Юнайтед винаги е харчел много за футболисти, но и е откривал невероятни таланти за малки суми. Примери, колкото щете. Сигурен съм, че ще потръгнат нещата, кофти вечер, но и по-кофти мачове е имало. Реал си спомням, като отпаднаха от Алкорон, май беше, или нещо от сорта. 6-1 срещу Сиги на Олд Трафорд и то при Фъргюсън. Проблемите със защитата се видяха още в последния мач на Фъргюсън и не знам защо още миналата година не привклякохме класни защитници. Ван Гаал не е глупав и му е пределно ясно, че защитата е най-важното звено в един отбор и ако не солидна.....то се видя вчера *joking*

lubomirsb
27.08.2014 11:09

Резила е огромен. Като видях с кой играем вчера и си казах няма да гледам тия ще ни послужат за обиграване на отбора. Пуснах мача последните 5 минути и като видях 4 на 0 ...направо ми прималя. От даденото видео се вижда как защитата ни си прави кросчета вместо да брани , наистина много ама много зле. Ама нека , нека да стоят така нещата че тия да се понадъхат. И евала за това отборче че взе победа от гранд. Заслужиха си го определено. Сега се пръснаха едни пари луди за едни играчи луди но не мислете че това ще промени коренно ситуацията. А за хейтърите, хейтвайте има за какво. Само феновете на Сити да мислят преди да наречат Юнайтед средняци *lol* Има още доста да потъваме докато станем такива.

Chelsea_4_life2
27.08.2014 10:13

Ван Гал е голям тактик но тази схема на игра която налага преди време в този сайт бях спорил с един от феновете на МУ по тази тема не е най приложната за отбор който 20 години е играл на 4.2.2 примерно и най вече за Англия там както се доказа и вчера футбола и на 3та дивизия е ужасно бърз и се получават такива резултати струва ми се че с тези играчи ако ги пусне на друга схема играта им ще потръгне

Chelsea_4_life2
27.08.2014 16:13

Еми това е ефекта от смятана на мениджърите за това винаги съм бил против назначаването на мениджъри за по един сезон (дори и в темите на Челси съм го изказвал това ) но съдеики и по интервютата на Ван Гал ми се струва че се подава на напрежението. Добре топ 4 но ако изключиме редовните заподозрени тоя сезон Евертън и Тотнам са доста голяма заплаха така че ще е интересно да видим какво ще измисли ако се купи един приличен защитник за малка сума който е обещаващ талант както Ван Гал многократно е правил ще се стабилизира леко работата

NoDiggity
27.08.2014 12:22

Интересното е, че с тая схема 3-5-2 смазахме и Реал и Интер и Рома и Ливърпул в предсезонната подготовка. Айде мачовете там са различни и нямат база за сравнение, но като гледах тогава мачовете отбора направо хвърчеше. Имам чувството, че като почна първенството и самите играчи се спекоха до неузнаваемост и от там идват проблемите. Не е нормално да нямаме почти нито едно чисто положение на мач, при положение, че пускаме толкова уж креативни футболисти. Целия проблем според мен в момента ни идва от защитниците, защото трудно и мудно изнасят топката и се налага и крилата и вътрешните халфове да им покриват зоните, а от там и малко голови възможности. Иначе майната му на тая купа през оная ни работа е за нея. Аз по се ядосвам защо отбора продължава да играе дърварския си стил от ерата Мойс..

danail7
27.08.2014 10:00

Проявете реализъм фенчета, този турнир е незначителен и не е необходим на MU

darklight
27.08.2014 10:16

Те щото участват в много турнири тоя сезон, нали? Това им беше най-реалния шанс за купа.

citizen
27.08.2014 09:58

Толкова си могат,личи си кога цял отбор зависи само от един определен човек.

pesholudiq
27.08.2014 09:58

Феновете на Сити им е много весело, но те май не знаят, че когато Юнайтед са били на върха, тяхното велико отборче се е лутало в долните дивизии.. Имайте малко уважение.. Докато сте живи няма да видите Шити да подминава Юнайтед по успехи *wink*

martinski8447
27.08.2014 12:58

Не казвай голяма дума, че преди 20 тина години едни други фенове са го казвали , че никога Ман Юнайтед няма да е толкова велик като тях, а то какво стана...

btonev
27.08.2014 10:39

Един от малкото свестни коментари, които съм виждал от фен на Челси, браво!

Danskrastev
27.08.2014 09:46

Много интересно как хейтърите са само от Челси и Сити а би трябвало да са от Арсенал и Ливърпул просто за пореден път доказвате каква жалка сган сте да има и свестни но нещо не ги виждам...надявам се сега след тия мачове поне МЮ да се изчисти от към хейтъри а това се наблюдава от както правите лоши мачове...и според мене Мойс беше грешка да го уволнят но да уволнят Ван Гал ще е още по-голяма грешка не трябва често да се сменят мениджърите защото тогава ще е голямата трагедия...а защо не след време Фърги да се върне но пък е на 72 години това трудно би станало...

Danskrastev
27.08.2014 10:14

Трябваше Фърги да каже коя година ще се пенсионира за да може следващия мениджър да бъде назначен дори и като асистент мениджър да свикне с отбора да види схемата на игра това са много години всички са свикнали с една схема и тепърва след 20 и повече години да сменяш схеми и тактики е почти невъзможно да стане най-малкото той няма халф бекове в тоя отбор...да Моис може и да е познавал играта на МЮ но друго си е да си в отбора и да разбереш всички тънкости още повече че при Мойс нямаше никакви трансфери както при Ван Гал мислеха си че ще направи чудеса и с тоя отбор нямаше как да стане.Юнайтед е в преход от тях зависи колко време ще продължи и как ще го понесат този процес...

sa6ko_86
27.08.2014 09:55

И аз това си мисля, че един Моис или Почетино бяха много по-добра опция. Просто ВЛ е много динамична и ЛВГ докато навлезе ще е трудно. Отделно той е твърдоглав и е свикнал да не слуша мнението на другите. Очаквам още 5-6 мача да налага 3-5-2 докато се сети, че не е за Англия *smile*

scd
27.08.2014 09:38

Ще кажа само едно нещо Юнайтед са пълни СЛАБАЦИ*ball**devil**goal**party*

futbolista123
27.08.2014 09:14

предпочитм отбора ми да пада с 15-0 от които и да е отбор но да си остана истински фен а не да спечели две титили и да се имам за фен от 30 години

caramell
27.08.2014 09:24

Има един мохабет " по - добре да паднем с 6-7:0 , отколкото седем мача с по 1:0 ! "

ManUtd_20
27.08.2014 09:02

С тая загуба в тоя незначителен турнир си избиха парите дадени за Ди Мария, а вие им се подигравайте.

sa6ko_86
27.08.2014 09:52

Да те така се изкарват 60 мил паунда *stop* Относно мача, много хубави голове *smile* Особено втория с гърдите и последния беше гол с 3 паса и много движение *smile*

caramell
27.08.2014 08:45

В Юнайтед няма да искат и да чуват вече за МК Доналдс.. *lol*

sabaka
27.08.2014 07:58

тази година ман гал ще ги класира на 10 място във висшата лига!

babavuna
27.08.2014 07:54

НАистина снощния мач беше срамен, но мисля, че може да се извлекат доста позититиви от този мач. Ван Гаал даде шанс на едни дървета да покажат на света, че не са дървета, но те не го направиха. Искрено се надявам по-голямата част от тях вече да не облекат екип на Ман.Юнайтед. Ван Гаал ще трябва да спре да експериментира с тая формация 3-5-2, или там каквато е, защото го виждам уволнен още преди Коледа. *silent*

btonev
27.08.2014 07:45

Няма оправдание за снощния мач. Единствено се надявам, че Ван Гаал си е направил правилните изводи, и повече няма да допуска подобни срамни поражения.

sage333
27.08.2014 07:01

Дори и Ман Йнайтед да купи още много играчи резултата пак няма да е много добър.Тези играчи им трябва време да се сработят. видяхте резултата с КПР преди два сезона мисля че беше. Много играчи добър треньор и накрая провал.

sage333
27.08.2014 06:50

така с 3-5-2 няма да стане. Да смени схемата е първото нещо което трябва да направи

LiamBrady
27.08.2014 04:36

И ето тук идва въпросът - защо бе уволнен Мойс? Не ме разбирайте погрешно, но задачата на Дейвид беше много по-трудна от тази на холандеца. Ще се опитам да направя сравнение:
1. Дейвид Мойс наследява директно най-успешния треньор в историята на футбола (мое мнение) и трябва да се опита да запази нивото на отбора. Луис ван Гаал идва след вече "провалилият се" Мойс и просто изглежда, че отборът не може да се представи по-зле (но явно може).
2. Парите, който изхарчи Мойс бяха като жълти стотинки ако бъдат сравнение с тези, които харчи холандеца.
3. Обстановката около отбора бе разстроена от желанието на Уейн за по-висока заплата и спекулациите за Перси (че не иска да играе за Мойс). Съблекалнята всякаш нямаше доверие на шотландеца, докато при Луис ван Гаал всеки отдава голямо количество респект.
4. Мойс започна с победа 4-1 (като госта) и последва равен с Челси на Жозе. Към това може да добавим полуфинала за купата на лигата. Стартът на холандецът изглежда трагичен и ако продължава така, не мисля, че ще го търпят много.

ПП: Не ме разбирайте погрешно, не е редно да се правят драми, но все още ме е яд, че Мойс бе набеден за некадърник, а се вижда, че дори започна по-добре от специалист като Луис ван Гаал. Преходът ще е много труден и се изисква търпение както от ръководството, така и от феновете (говоря за случая със самолета). Успех в бъдеще! *smile*

shoshibgFB
27.08.2014 02:58

Че тия са зле, зле са. Че им се кефя на загубите, кефя се, щото от 20+ години им сърбаме попарата.

НО...

Да гледам фенчета на челсито и манситито да ги наричат средняшки отбор, за мен си е най-голяма проява на необразованост.
Къде бяхте вие преди да ви вземат петролните ви мафиоти бе? Едните в 2-ра, 3-та дивизия, другите в борба за 8-мо място!
Пишете си историята, няма проблеми, но ви обещавам, че като си изперат паричките чичковците и се изпарят, до 5 години след това, 98% от вас няма да сте им фенове, а великите ви "грандове" ще се борят да не изпаднат. Абсолютно същото стана с Блякбърн, Лийдс, Нюкасъл и т.н. Всички им бяха големи фенове като биеха наред, а след това повечето се изпокриха.
Ама какво да ви разправям, вие знаете много повече нали...

Onzoprognozira
27.08.2014 02:42

Хейтърите само чакат нещо такова да се случи и почват. Най-много дразнят феновете на Манчестър Сити и колегите - феновете на Челси, които с малоумните си изказвания само се излагат, чак мен ме хваща срам на моменти. Стегнете се малко.
1. Този турнир не означава почти нищо, ако погледнем целия награден фонд сигурно е 1 милион. Предимството му обаче е, че дава място за плейофите на лига европа, ако не се лъжа.
2. Това, че МК Донс са третодивизионен отбор, не означава че са слаби. По тези турнири често се виждат мачове, в които по-слабият на хартия отбор се оказва победител.
3. МК Донс не означава Мак Доналд'с.
4. Юнайтед не е позор за английски футбол, защото е най-големият отбор в Англия.
5. Ван Гаал просто още не се е нагласил за футбола в Англия. След 1-2 години ще е направил Юнайтед конкурентен отбор и отново ще е в битката за титлата (ако не са го уволнили дотогава). Просто стратегията му куца, защото тя не е за отбор като Юнайтед, нито за играчите му. Просто 3-ма защитници в Англия няма.
6. Наистина на Юнайтед им куца не нападението, а защитата и вместо крила като Ди Мария за 50-60 милиона да вземат защитници и халф-бекове за по 10-15 милиона.
7. Може да се каже, че титулярите на МК Донс и резервите на Юнайтед са равностойни, като вземем и на предвид домакинския фактор
8. Не знам какво повече да кажа...само Челси....

Big_Ivan017
27.08.2014 02:17

Според мен заслужена победа на МК Донс... *smile*

NN9
27.08.2014 02:04

Дори да пада, аз пак обичам отбора си.. GGMU *beer*

BoB_i_leshta
27.08.2014 01:49

Ван Гаал трябва да осъзнае колкото се може по-бързо ,че с 3-5-2 няма как да стане и то е нормално . В Юнайтед единственият играч ,играл тази схема ,е Ван Перси с ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИЯ си актив от 9 мача в тази постройка на игра . Как очаква от играчи ,които цял живот са играли с 4-ма ,да стане работата ,не разбирам . Ако не се промени ,то до Декември най-вероятно ще е с шут у з*дника и навън ,не защото не е добър треньор ,а защото не дава нужните за Юнайтед резултати . В договора с Адидас има клауза ,която ако не е изпълнена (влизане в ТОП 4) ,то контрактът ще бъде сериозно орязан ,а това хич няма да се хареса на бизнесмените от Глейзър. За мен дори с привличането на Ди Мария проблемите на Юнайтед далеч не отшумяват и въобще не изключвам евентуална борба за 7-мото място със "светците" и Нюкасъл ,ако продължават по този начин . Трябват сериозни промени ,както в схемата на игра ,така и в изпълнителите ,защото се вижда едно откровено безхаберие и некадърност в действията на всичките играчи ,излезли от мача със Суонзи насам . Жалко е ,че такова нещо се случва с един от най-големите клубове ,но сега МЮ ще плаща доста време за проявеното безразличие от САФ ,докато бе в последните си години начело на отбора . Той не добави качество в този отбор ,а използваше едни и същи футболисти ,които се изчерпаха ,и реално сега на Юнайтед им трябва един цял нов отбор .

chicharito_3
27.08.2014 01:26

Брей много хейтърчета се навъдиха напоследък

pesholudiq
27.08.2014 10:09

вие пък все едно не бяхте същите.. Като бяхте при САФ хейтвахте яко в темите на Челси, Пул и Арсенал. Чакахте само някой от тях да загуби и се изливаха тонове помия от вас, феновете на Юнайтед. Везните сега са наклонени на другата страна, не е много приятно нали?

NoDiggity
27.08.2014 01:24

Всеки случай дано Ван Гаал види, че в Англия с 3-5-2 е хипер трудно и смени тактиката. Просто с 3ма защитника ни сцепват задниците.. На всичкото отгоре пък от всичките ни защитници единствено в Рохо тая надежди! Джони Еванси, Смолинги и тем подобни недоразумения на природата трябва незабавно да се затирят на пейката докато не им изтечат договорите(Понеже едва ли има луд да ги купи). Представа си нямам как САФ ги наложи едно време и какво видя в тях..

EXPLOSION_25
27.08.2014 01:21

Четох коментари, четох, но един ми направи впечатления и ще коментирам накратко без да пиша феромани! За загубата на Юнайтед няма да коментирам, не съм им фен, не ме радват, но това мое мнение. По надолу из коментарите срещнах, че даже Левски и Ботев ще бият М. К. Донс, моляяя? *lol*
Поне мислете малко преди да пишете! *stop*
P. S. Не ми се мисли, ако се беше паднал Grimsby Town примерно от конференцията, и те както набират инерция сигурно щяха да изтърсят Юнайтед. За съпоставка само, последния мач бият 7:0, ее лека вечер червени фенчета! *lol*

YUNOFF
27.08.2014 01:19

Няма нищо срамно в това да изгубиш от такъв отбор. Учим се от грешките си. Най-истинските фенове са тези, който са изживяли всички незгоди и успехи на любимият си отбор. Въпреки загубата знам, че Манчестър Юнайтед до уикенда вече ще гледат към 1-ва победа в лигата.

Don_Joe
27.08.2014 01:08

Срамна загуба за Юнайтед безспорно. Няма значение дали са с 1-вия, 3-тия или 10-тия състав, щом си част от този отбор трябва да докажеш защо си повикан да играеш било то в Кепитъл Къп *wink*. В такива мачове на които вие им викате "маловажни", защото купата не е толкова важна и всеки ГОЛЯМ отбор излиза с доста резерви .. ами аз да ви кажа, точно в такива мачове изгряват младите таланти*wink*. Юнайтед може би допуснаха най-срамната си загуба и никой и нищо не може да ги оправдае, защото не паднаха от Пуул, Арсенал, Челси, Сити, Тотнъм или Евертън, та те паднаха с 4:0 от третодивизионен отбор за бога *stop*! От кога МК Донс прегазва най-добрите в английския елит?!? При Сър Алекс никога не е имало подобни излагации срещу такъв ранг отбори, които след някой друг сезон може да се състезават дори в Конференциите! Пожелавам успех на "червените дяволи" и макар да съм заклет фен на Ливърпул и да има известна от много време омраза м/у двата отбора, най-искрено ви пожелавам да излезете от тази ситуация, да се стабилизирате и да попаднете в ЗОНА ЕВРОПА, без значение дали в ЛЕ или ШЛ .. всеки един фен на Юнайтед иска да играе в ШЛ и не иска и да чува за ЛЕ, но точно това е начина да се завърнете .. с малки и сигурни стъпки*wink*. Знам, че не всички фенове на Ливърпул разсъждават като мен и са толкова топло настроени към вечния съперник, но просто ми е тъжно да гледам как се съсипва един велик клуб като Манчестър Юнайтед и с ръка на сърцето признавам, че ми е болно да гледам как един толкова голям отбор се излага по този брутален начин *thumb_down*. Може Ливърпул и Юнайтед да са врагове завинаги, но дори ние(феновете на Ливърпул) искаме СИЛНИЯ Юнайтед, който се противопоставя на всеки гранд и се бори за купи, без съмнение Висшата лига е най-интересното първенство в момента, не ми се мисли ако Юнайтед се стабилизира какво ще стане *beer*. Преди ненавиждах този отбор и съм се радвал със сълзи на очи при всяка тяхна издънка, но сега ми е тежко да гледам този велим тим да играе ролята на потъващ кораб *stop**sad*! Успех, защото има още 36 кръга и много неща ще се променят, надявам се и играта ви*wink*. И не забравяйте, САМО ЛИВЪРПУЛ*lol**beer*!

roozar
27.08.2014 09:07

Колега, има доста привърженици на Ливърпул като теб, но просто ни е писнало от форумните тролове, децата и всички подобни и нито коментираме, нито се опитваме да пишем нещо смислено като теб, за което те поздравявам. Може би сега, докато Юнайтед е в криза, и троловете се крият, може да се получи истинска дискусия и най-накрая да четем с радост коментари и форуми.

Salient
27.08.2014 07:19

Човек, това е един от най-смислените коментари, които съм чел! Поздравления и ОГРОМЕН РЕСПЕКТ!

antyncho
27.08.2014 00:58

до kapitana123 хахаха пич англия черно тото моляте сменяй хапчетата

antyncho
27.08.2014 00:56

кви средняци са юнайтед 20 шампиони на англия са средняци според шмелсито хахахахахахахах средняци били

xpacm
27.08.2014 00:56

Още от миналият сезон съм забелязал, че отбора играе без никакво въображение и идея как да създава полужения. Днеска бяха отчайващи и го отдавам донякъде и на многото юноши и дървета които играха. Видя се, че като влезе Уилсън и Перейра малко раздвижиха играта, но до там... Сезона ще е много труден и все повече се съмнявам във възможността да се класираме в топ 4 дори и да купят всички набелязани играчи....

stefanBG111
27.08.2014 00:54

Не обръщайте внимание на тези изкуствени фенове на Челси и Сити, 96% са такива от тях, то е повече от ясно що за фенове са. В тези 2 отбора са много малко истинските фенове, ако има такива наистина.

nollann
27.08.2014 00:54

Мен ме е срам *smile* Честно! Признавам си , не ме бърка как ще изляза в очите ви анти-фен или какъвто и да било..Никога няма да се отрека от Юнайтед или да спра да ги подкрепям , но просто в момента ме е срам !!! А на тези играчи , които бяха на терена не знам какво трябва да им е , те просто трябва да напуснат отбора по собствено желание. И се вижда,че с 3ма в защитата не става..и то с какви 3ма..то нямаме класни защитници , дано Ван Гаал спре да я налага срещу малките отбори и да минем примерно на 4-3-3 с Ди Мария в отбора

AleksHD
27.08.2014 01:02

Трябва Собствениците да направят "посрещане" на МУ по време на тренировка.Когато АВБ беше начело на Челси играчите нямаха желание за игра и Абрамович ги спря по време на тренировка и ги "наказа".

antyncho
27.08.2014 00:49

че манчестър юнаитед са слаби слаби са ама един мениджър като саф да стой 26 години на чело на отбора е добре но виновникът е той за слабия юнайтед не гради отбора с години ами карик флетчър уелбека и всички други без перси рууни мата ди мария ернандез и кагава защото ги взима тези слабаци дядото

kibo1992
27.08.2014 00:46

Струва ми се , че Гал разбра , че това 3-5-2 в Англия не върви.

holigan4e
27.08.2014 00:43

Как ме е яд....бях го писал Х , защото знам , че тоя трофей не е важен за големите отбори , а тия паднаха :Х

lilikoli
27.08.2014 00:42

има време ван гал да наложи своя стил на игра,до тогава ще падаме

lilikoli
27.08.2014 00:40

кво се кефите Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Евънс, Вермил, Кийн, Джеймс, Янко(Перейра-46), Андерсон, Ник Пауъл с тия млади играчи толкова,а евънс беше контузен дълго време,тая титла не е важна

antyncho
27.08.2014 00:39

как може ван гаал да пусне играчи като янко и кийн абе изобщо мега слаби мега слаби от както ги гледам от 2007 са пълни слабаци с късмет всеки мач

antyncho
27.08.2014 00:36

манчестър им трябва нов отбор това е

dido.dupskray
27.08.2014 00:36

Не разбирам каква е таз омраза между феновете на отборите.А сетих се че ние сме българи и знам само да хейтваме !!!*angry**angry*

Danskrastev
27.08.2014 00:32

Ето ги и сините тролове не закъсняха да дойдат да изкажат и те мъдри думи *joking**joking**joking*

the_joker
27.08.2014 00:44

Знаем, че 6 е добро число.*lol**lol*

the_joker
27.08.2014 00:28

Така ще дядо ви Фърги като го няма да ви купува мачовете, да манипулира съдиите, да паднат от анонимници с 4:0 пхахахахахаха.*lol**lol*

Salient
27.08.2014 00:27

ТОТАЛЕН СРАМ! Друго няма какво да кажа.

LondonChels
27.08.2014 00:27

По принцип Юнайтъд винаги са били средняци просто последните години САФ и съдии помогнаха на отбора

petko9305
27.08.2014 02:06

Браво! Сигурно Челси откраи време са гигант и сигурно за това имат едвам 4 титли за цял век *joking* За твое сведение преди Абрама да дойде Челси бяха нещо от сорта на типичните средняци като Фулъм, Болтън и др. Юнайтед имаше период много преди да дойде САФ, когато начело на отбора беше СБЧ над 20год. и бяха доминати и в Англия и в Европа макар, че тогава в Англия Ливърпул беше извънземен отбор, а в Европа Р. Мадрид мачкаше наред в това число и отбора на Юнайтед. Освен това преди време загина цял един отбор на Юнайтед, а доколкото помня СБЧ беше един от оцелелите и вдигна нов отбор от абсолютната нула. За целта измина известно време и отбора не печелеше отличия. Друг период когато Юнайтед не спечели известно време отличие тоест нещо от сорта на 20+ год. това беше в период когато бушуваше световна война.

AleksHD
27.08.2014 00:56

Ама пак питам се.Кат имате толкова история и се хвалите с нея.Печелите ли като имате толкова много история в момента?

Written
27.08.2014 00:54

ние си говорим за друга тема приятел, прочети, че става въпрос за уж "винаги средняците Ман Юнайтед". Стягай гащите и чети преди да изказваш мнение.

AleksHD
27.08.2014 00:48

Аз се питам кат имате толкова много история.Тая история печели ли ви мачове бе професоре?

lilikoli
27.08.2014 00:46

хаха да те съдиите дадоха 20 титли на МЮ така е *smile*

hoffi
27.08.2014 00:43

Тръгнал фен на Челси да говори, че Юнайтед преди САФ били средняци ХАХАХАХАХХАХА ШЕ УМРА ХАХАХАХА Последните години, последните 20+ години мачкаме, преди САФ Имаме 7 титли, а вие преди Абрамович колко имате ? Та вие и сега нямате 7 бе смешник нещастен! 'Айде радвай се на чуждото нещастие докато можеш, защото и след 10 години нито ще сте настигнали Арсенал, нито Ливърпуул, да не говорим за Юнайтед.. То вие след 10 години и Нотингам няма да сте стигнали ама хайде да не ставам прекалено груб.

Written
27.08.2014 00:41

приятел, ако искаш да разбереш какво е средняшки отбор, погледни на любимия си отбор историята, преди да дойде чукчата със златата. Нито купите в Англия имате на Юнайтед, нито в Европа. Ходи си хейтваш Арсенал, с тази снимка си ми ясен какъв си.

one1win
27.08.2014 00:25

До коментар [@comment 1690659] от [@user fivooo]:

Турнира е слаб, но това беше единствения шанс МЮ да вземе нещо тази година, а и дава право на участие в Лига Европа, а ако МЮ играят така и във ВЛ, то не знам как ще стигнат до евротурнирите.

one1win
27.08.2014 13:36

За тая купа само победителя участва в ЛЕ, а за ФА участва и финалиста.

one1win
27.08.2014 13:33

И къде видя хейт в моя коментар?

Onzoprognozira
27.08.2014 08:37

Финалистите или само победителя се класират за Европа.

D_e_v_i_L
27.08.2014 07:58

тоя турнир не дава място в Европа! А стига хейт, а !!!

Danskrastev
27.08.2014 00:24

И пак не мога да разбера Ван Гал взима Ди Мария а се вижда че най-много МЮ имат нужда от халфове взехте Ерера ама той дали ще стигне Карик е контузен но след контузията дали ще е същия ще играе 3-5-2 предполага се че двама ще са халф бекове и кой ще играе тая роля???И другото което е в центъра кой ще играе според мене Ван Гал си няма и на идея какво прави по-добре да върне МЮ към старата схема поне е по-позната...

gogo_rz
27.08.2014 00:24

ман.Ю се превърна в отбор купуващ звезди не отбор който ги създава ........
КОГАТО КЛУБЪТ ДАЛЛ НА ФУТБОЛА ХОРА КАТО ГИГС, СКОЛС КИЙН, БЕКАМП ШМАИХЕЛ А И НАСТОЯЩИ ЗВЕЗДИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА РОНАЛДО РУУНИ И Т.Н. взима използвани и не потребени играчи за рекордни трансвери и разчитаики на това да си купи СЛАВА не да я произведе- нищо хубаво не ни чака!!!!!
Виждаме и сега от този мач МКДООНС 4-О М>Ю че ние няма какво да произведем младите играчи не са стока много посредствени и обикновенни без идея и хъс за победа( спортна злоба) сега само трябва да доиде накой Шеих и нещата хептен ще се наредят -- просто ужассс не се сештам за думи които да опишат трагрдията която ни предстоии
моделът които се следва е много грешен да си купуваме Слава не да я печелим---------- трагично
Не знам дали следващите 5-10 години ако не се промени политиката ще вземем трофеи
нещата са сериозни следващите години това поколение няма да го бъде

coyb
27.08.2014 00:49

Кийн,Шмайхел,РУУНИ? А понамали малко де *wink* Къде ги е дал на футбола пък точно тези? Що се отнася до МК Донс,този отбор миналата година имам спомен ,че направи рейд в някоя от 2те купи като смачка КПР с 4 : 0 като гости. А и отбора има ФА макар и непряко едно време.Наследници са на фалиралата луда банда от Уимбълдън на Вини Джоунс ,направили сензацията със спечелването на ФА 1988 с/у Ливърпул. Мана още експериметира ...

vaskooo
27.08.2014 00:19

Флетчър, Клевърли, тоя анонимник М. Кийн и въобще всички зад центъра на терена час по-скоро трябва да си тръгнат от отбора. Чичарито и Уелбек много конкурентни и те , бе ! Направо..

А какви бяха тези футболисти от днес аз 80% не ги бях чувал в Юнайтед. какъв беше тоя Янко, Джеймс, ВЕРМИЛ..... вярно, че играхме с някви лапетии по на 17 години, ама пак не е оправдание за срамната загуба. А Кагава и той се контузи , този Ван Гал какво ги прави не знам.

Nanas18
27.08.2014 00:19

Евала накарахте Донкастър да изглеждат като Барселона..

Aaron_Ramsey
27.08.2014 00:18

Джони Еванс незнам как още е в отбора всички голове маи минаха от него а първия гол им го подари като подаде на играч на Мк.Донс. Еванс е известен с автоголовете си и тук направи много грешки ....

luis_nani17
27.08.2014 00:18

Айде хейтъри..от много време чакате този момент нали??Нападайте!!!Чета коментари не само тук..но и в други сайтове..Юнайтед е бил срам и позор за Вишата Лига..;дДДДДДД...и как отбора с най-много титли е позор???...Този мач изобщо не ме вълнува..че е срамна загубата е фатк..но все пак това е купата на резервите..но наще резерви се оказаха по слаби от титулярите на МКД!!!Ае хейтъри ругайтееее!!

Nanas18
27.08.2014 00:16

Mcdonalds...

Много сте зле. Видяхте ли, че Янузай е доста надценен. Купете играчите на Донс, че са доста по-класни от Янузай и останалите титуляри.

Danskrastev
27.08.2014 00:15

Дюнерите се радват повече на загуба на МЮ от колкото на победа на Сити хахаха трагедия.

valdes021
27.08.2014 00:16

Те имат повече коментари в нашите теми от колкото в техните

vaskooo
27.08.2014 00:13

Много сме тъжни.. просто и да кажа, понеже нямаше тема, за мача със Съндърланд същата дупка, абсолютно бездушие цари в отбора, никакво желание за игра, УНИКАЛНО МНОГО ГРЕШКИ, просто Флетчър срещу Съндърланд беше унизително зле, 100% по-добър мач аз щях да направя, Клевърли е ужасен футболист, не знам как така не е изхвърлен в Дарби Каунти или нещо по-надолу. Този мач юношките ни няма да ги коментирам.. На Ботев Пловдив юношите ще ги разбият тези некадърници. И какъв за бога е този смешник Майкъл Кийн, ебахти дървото нескопосано... БЕЗДУШИЕ и пак бездушие във всички футболисти, от тия смешници в защитата до Рууни и РВП. Бях оптимист след тези предсезонни мачове, в които бихме отбори като Рома, Ливърпуул и Реал Мадрид, но това вече .. поне да имаха желание за игра, срещу Съндърланд , както и сега, щях да се разплача, от 1999 година съм и фен, НИКОГА не съм наблюдавал такова нещо.

hoffi
27.08.2014 00:13

Давайте 60 милиона паунда за Ди Мария.. давайте 80 ако искате... не че е лош играч, даже е много добър, ама защитата ни е по-рехава от швейцарско сирене, а атаката ни е добре! С тия 60 млн паунда могат да се вземат минимум двама ТОП ЗАЩИТНИЦИ ама НЕ! И сега кой ще е титуляр Ди Мария, Перси, Рууни? Ами Мата, ами Кагава, да не говорим за Янузай, Уелбек, Чичарито и т.н. Щото аз не виждам Ди Мария да играе като Валенсия - бек-крило в схемата на ЛВГ.. както и да е толкова съм бесен, че може би написаното от мен изглежда безсмислено, ама от нерви не мога да си подредя мислите!

Sergio_Aguero16
27.08.2014 00:14

Ман Гаал ако е добър тренер и си разбира от работата то ще смени 3-5-2 моментално !

tagen
27.08.2014 00:09

съра си тръгна (колкото и да не го харесвам :Д ) и Манчестър Ю отиват там където бяха средняшки отбор ... добрата новина на феновете е че касата е пълна :Д и ще налеят едно 500 мил за опит влизане на топ 4 но като знам че са сработване на отбора трябват 1-3 години и феновете не са свикнали с загуби ще е интересно Д: но поне какво казах още с отказването на съра ще се види следващите 5 години колко са били истинските им фенове *lol*

Danskrastev
27.08.2014 00:09

Сигурно само Уелбек Ернандез и Кагава струват колко целия клуб МК.Донс смешна загуба но както се казва всичко се връща най вече за хейтърите които само знаеха 8-2 или подигравки към Ливърпул сега същите тези са се покрили като мишоци или са сменили отбора на сериозните фенове пожелавам много търпение *lol**lol*иначе браво на Афобе наказва *devil**devil*направо Венгер да го дърпа на мястото на Жиру *joking**joking*

Tesla
27.08.2014 00:08

Ако Ван Гал има малко достойнство да хвърля оставката. Да имаш претенции за титла във ВЛ и да биваш разгромен от средняк в 3-та дивизия. Тези и Левски да ги хване ще ги бият.

MiTaKa_D
27.08.2014 00:06

Вярно, че играха със резервите си но съдбата на Ман.Юн. в ВЛ няма да е по различна като ги хване Челси или Ман.Сити. дори и Тотнъм.

MiTaKa_D
27.08.2014 00:16

Аз говоря за разгромни победи от сорта на 5-0, 6-0.

Aaron_Ramsey
27.08.2014 00:10

Какви Челси , Ман сити. Те още отначалото ги подхванаха Суонзи и Съндърланд

Aaron_Ramsey
27.08.2014 00:06

Дори юношата на Арсенал вкара голям гол :Д Вече сте официално средняци ахаххахаа :Д

Sergio_Aguero16
27.08.2014 00:05

хахахахахаха аз очаквах повече но и 4:0 е добре тези манафи за нищо не стават тази година дали ще останат в ВЛ предстои да видим.

Отговор
:
13
NoDiggity
27.08.2014 00:04

Срам срам и пак срам! Само това може да се каже! Ако ще да играем и с юнуши на по 14 години, това е 3тодивизионен тим и нямаме право да падаме с 4 на 0!!

martinski8447
27.08.2014 00:03

Поредния рекорд падна дами и господа , ред е на Бърнли....

martinski8447
27.08.2014 00:10

Дюнер , араби , пластмаса , 4-0 .... от третодивизионен отбор хахаха !

Demetrio5
27.08.2014 00:06

Ае не са обаждай много е дюнер. Пластмасов отбор с пластмасови фенове

panew
27.08.2014 00:03

от целия отбор на Юнайтед само Де Хеа, Янузай и Ернандес може би заслужават да са в отбора, другите не заслужават коментар даже *party*