Дерменджиев: Има напрежение, но отборът е добре подготвен

21:14
Дерменджиев: Има напрежение, но отборът е добре подготвен
"Нямам притеснения, утре излизаме да играем това, което можем, и за такъв резултат, че да отстраним Стяуа", обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев на днешната си пресконференция преди мача.

"Орлите" имат да стопяват пасив от 0:1 от първия двубой с румънците. "Разбира се, че е отборът е готов, имахме достатъчно време да се подготвим. Брайън Ангуло не е готов за игра. Други проблеми няма, футболистите за здрави, освен Витиня", каза Дерменджиев днес.

"Предизвикателството е много по-голямо и различно от Лига Европа. Има определено напрежение, но напрежението е такова, че футболистите могат да се докажат. Те имат достатъчно рутина, за да изиграят мача, както трябва. Нямам притеснения, утре излизаме да играем това, което можем, и за такъв резултат, че да отстраним Стяуа", допълни той.

"Стяуа има добри футболисти. Този, който ще замести Кипчиу, ще бъде почти на неговата класа. Няма да прилагаме персонална опека срещу играчи на Стяуа".

"Всеки фен избира сам кой отбор да подкрепя. Ние сме българи и успяхме да обединим нацията за Лига Европа, отново ще бъде така. Ако има отделни единици, които искат да подкрепят Стяуа, те са свободни и могат да подкрепят, който си искат. Ние не можем да им се сърдим, това си е тяхно право", завърши треньорът на Лудогорец.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chefkata_1926
26.08.2014 21:35

Утре съм на стадиона да подкрепям Лудогорец.След толкова чакане е време и още един бг отбор да пробие групите успех Лудогорец *cigarette*!