Порто - Лил, загубен

15:35
Порто - Лил, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. август: 10 познати от 15 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 26.08.2014 г.:



Порто е пословичен със силните си домакински игри на международна сцена, но днес има някои причини, които ме карат да смятам, че домакините едва ли ще спечелят този мач. Те имат преднина от първия мач, след като спечелиха гостуването си във Франция с 1:0 и победата за тях няма да бъде задължителна. По-скоро португалците ще се опит да проведат мача тактически правилно и да се класират в груповата фаза на Шампионската лига. Порто се раздели с няколко основни изпълнители преди началото на сезона и безспорно загуби част от класата си, а и синхрона в началото на сезона е на доста ниско ниво. Лил е тим с отлична класа на средното европейско ниво и има някои играчи, които са и биха могли да се подвизават в някои от най-големите европейски грандове. Напълно ясно е, че френските кучета не са се предали, въпреки поражението на своя земя и ако имат и малка доза късмет ще могат да компенсират в Португалия.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.91

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
26.08.2014 20:00

Много троен мач. Лил ми се струва че ще отпаднат обаче.