Фенербахче взе Суперкупата на Турция (видео)

08:15
Фенербахче взе Суперкупата на Турция (видео)
Шампионът Фенербахче завоюва Суперкупата на Турция, след се наложи чрез дузпи над носителя на купата Галатасарай.

Мачът между грандове от Истанбул се игра на стадион "19 май" в турската столица Анкара. Редовното време завърши при нулево равенство, въпреки превъзходството на отбора на Фенербахче. В последвалите продължения също не бе отбелязан гол, като Галатасарай през повечето време се защитаваше.

При дузпите все пак по-добрият отбор заслужено победи, като Фенерите вкараха 3 наказателни удара, а Чим Бом - 2.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
26.08.2014 15:54

Мачът се игра в град Маниса,не в Анкара,заради загиналите 301 миньори в злополуката в Сома!..инъче хубава статия и честито на всички фенове на фенерите!4тата звезда идва *wink*

wolf_fb
26.08.2014 13:40

Честита Суперкупа на Фенерите. "Канарчетата" тотално надиграха Галатасарай .Само отличния Фернандо Муслера спаси отбора си от загуба още в редовното време .Определено ще е много интересен сезона в тазгодишната Суперлига на Турция .Както бях написал в един друг спортен сайт,борбата за титлата ще е между Фенерите и Бешикташ, като не е изключено и момчетата на Вахид Халилходжич от Трабзонспор да се включат в битката за първите две места в класирането. Галатасарай просто не е силен отбор без Фатих Терим.Който и друг да дойде ,освен Императора, не може да ги направи шампиони просто ей така.Иначе дано се представят достойно в групите на Шампионската лига,където определено заслужаваше повече директно да се класират Бешикташ,вместо те."Орлите" нямаха късмет с жребия,падна им се възможно най-трудния отбор-Арсенал ,но имат малък шанс в Лондон за изненада и отстраняване на "точиите".За съжаление ,треньора Славен Билич е наказан и няма да може да ръководи отбора си от скамейката,но въпреки това хърватския специалист е способен да сътвори чудо, класирайки напред "черно-белите" Такъв добър треньор като него скоро не е идвал в Турция.

crazy_rabbit
26.08.2014 13:25

До коментар [@comment 1690134] от [@user MiTaKa_D]:

Кое е важно ? Че Левски бяха унижени и наркоманите им вилняха ? Това не е новина *wink*

Mesut213
26.08.2014 12:47

Най-големите!!! Върнахме си го за предишните години на Галатасарай, очаква ни много трудно и оспорвано първенство, но аз вярвам, че ще триумфираме за 20-ти път в първенството и ще добавим още една звезда.

aleksataroo
26.08.2014 12:29

Вратаря на Фенербахче много ме зарадва като се хвърли върху Мело.*lol**lol*Иначе честито на фенерите*thumb_up**thumb_up*

AC_Milan_92_45
26.08.2014 12:41

Ееее Вулкан Демирел как. Тоз е толкова психо, че чак да те кефи *lol* Честито на Фенерите