Кличко: Съжалявам за феновете и Пулев

22:52
Кличко: Съжалявам за феновете и Пулев
"Разбира се, че съжалявам за феновете, но и за Кубрат Пулев, който със сигурност се е готвил много усилено", обяви световният шампион в тежка категория Владимир Кличко, след като стана ясно, че отлага двубоя с Кобрата на 6 септември.

По-рано днес стана ясно, че украинецът е получил частично разкъсване на бицепса по време на спаринг и няма да може да излезе на ринга след две седмици. "Изключително съм разочарован, че боят няма да може да се състои по план. Намирам се топ форма и изкарах страхотен подготвителен лагер. Разбира се, че съжалявам за феновете, но и за Кубрат Пулев, който със сигурност се е готвил много усилено за мача", коментира Кличко.

По предварителна информация световният шампион ще трябва да спре тренировките си за около 4 седмици, като има възможност срещата да се проведе в края на октомври, но това все още не е потвърдено.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stealth9502
26.08.2014 12:55

Той не може да се изчисти от го*ната дето е взел и ще светне като коледна елха при един допинг тест. Той за това и не ще да го проверяват същия идиот е като Армстронг (колоездача) И как така ще отказва и допинг тест какъв е тоя спорт. Не, че съм кой знае какъв фен на бокса ама шампиона все едно е "господ бог" ако мога така да се изразя. Бие се с който си ще и като цяло прави каквото си иска. Много странно.

georgi.marinov.98284
26.08.2014 11:22

Тоя Кличко става вече смешен, 3 години не е защитил титлата си в IBF. Аз се чудя как от федерацията го търпят? По принцип хората по 2 пъти в годината защитават титлата си. Хайде Кличко трябва да защитава в няколко весии титли, да не е на половин на 1, хайде на 2 години поне веднъж. Той само лъготи, отмята, лъже. Вчера лъгаха че имал разтежение на китката, днеска разтежение на бедрото. Октомври месец, ще каже че имал разстройство. Хайде пак 2 месеца. След това, жена му ще ражда, след това ще се жени. После пък си навехнал глезена., после зъб го заболял. Към 2015г. ще продължи с отлаганията по всевъзможни причини, Много силен вятър духал в Канада, разкопки в Стоунхендж, земетресение в Чили и т.н.

btonev
26.08.2014 08:09

Едно хубаво нещо имаше през септември.. *erm*

Поздравления за статията, продължавайте в същия дух! *party*

aleksataroo
26.08.2014 01:20

Влизам аз в уинър,виждам нова статия,хващам се за главата,отивам с аверите да празнувам...

scouser_pool
26.08.2014 01:05

Още не ми е ясно този спорт бокса как така функционира...доколкото разбирам от 5,6 години или дори повече шампион е Кличко , но той си избира противниците?Все едно Реал Мадрид да си избира противниците ей така 5 години , и да казва ние сега ще играем с Лудогорец и Стяуа *lol* ...защо просто няма някакъв турнир и полуфинали,финал и т.н. и Кличко и Пулев да бяха играли отдавна?*confused*

NoDiggity
26.08.2014 10:14

Простотия голяма е бокса. Всичко е за много пари просто.. нали това казваха, че Кличко не искал да играе с Кобрата щото мача щял да генерира приходи от 7-10 милиона, докато миналата година Кличко с Поветкин беше около 20-23... + това Кличко като е шампион и въобще не се води в ранглистата, където Кобрата е 1ви. Все едно Реал както си дал пример да спечелят Ла Лига и от другия сезон те да са задължително на върха, докато другите се борят за долните места.. Ако пък хванем темата и за съдиите там как лансират американци, руснаци и т.н. няма да ми стигне деня.. Жалко, че спорта по принцип е мъжки и готин, но с безумни правила

ceco06
26.08.2014 09:29

и аз тва се питам от месец-два, ма така и не реших да се поразровя на прочета, но жалко за Кобрата-вече можеше да е той шампиона и да се лигави за това с кого и кога ще играе /а той надали би го правил/

golemiq_geshan
26.08.2014 00:52

Наистина почнаха да се натрупват съвпаденията и става малко странно около цялата тая работа , но пък може това да е за добро за Кубрат , защото той ще има още малко време до двубоя , а и така трупа самочувствие като гледа тея панаири ... И не е по темата , но само на мен ли ми се бъгва и едни и същи теми стоят в уинър заглавни вече 3 дена или наистина сайта е толкова пропаднал , че не може да пусне 1 нова статия , при положение , че се случват толкова много неща ..

RMRM7
26.08.2014 00:43

Първо отказа допинг пробата,сега отлага срещата. Всеки може да се контузи,но такъв голям екип има Кличко,за първи път ли го подготвят за важен мач? Това може да е психо атака срещу Кобрата,но те не знаят че му е през оная работа!

BuTaMuH_C
25.08.2014 23:58

само да не е направил някоя шмекерийка *wink*

lilikoli
25.08.2014 23:23

НОВА СТАТИЯ !!!!!! На уинър най-накрая са им пуснали нета :Д