Каляри - Катания, загубен

12:32
Каляри - Катания, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. август: 10 познати от 14 мача - 71.4% успеваемост

Залог на деня за 23.08.2014 г.:



Въпреки, че Каляри е домакин трудно може да се каже, че той е в ролята на фаворит. Днешните домакини изглеждат не напълно заинтересовани от настоящия турнир и се очаква от тях да стартират със състав доста различаващ се от този, който се очаква да бъде използван по време на сезона. Проблемите от селекционен характер в техния лагер също не са никак малко. Катания макар и с доза колебание може да се твърди, че е турнирен тим и поне на хартия доказва това с подхода си спрямо днешния двубой. Гостите ще бъдат в оптимален състав и ще се стремят да продължат напред, а мотивацията им не следва да буди съмнение поне от гледна точна на очакванията и предполагаемите нагласи. Коефициентът тук, макар и за двоен знак, няма как да не отчетем, че съдържа стойност и си струва да бъде опитан при нива от над 1,90.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
23.08.2014 20:10

Първият ВИП мач за днес:

Бохум II - Рот Вайс Есен

турнир:Германия, Регионална Лига Запад
час: 15:00ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,57
сигурност: 8/10
букмейкър:

Втория тим на Бохум започна добре сезона, но качеството му не подсказва, че той ще може да се задържи дълго високо в таблицата. Днес срещу един от фаворитите и най-стойностни тимове в дивизията ще му бъде наистина трудно. Рот Вайс се цели в промоция и трябва да печели подобни гостувания за да не изостане прекалено много след като в първите три кръга взе една победа и допусна две ремита. Срещу този съперник Есен играе повече от успешно след като спечели четири от последните пет сблъсъка с него и днес има сили да вземе всички точки.

краен резултат 2:3