"Отдавна не бях виждал такива свободни удари"

22:59
"Отдавна не бях виждал такива свободни удари"
Старши-треньорът на Марек Антон Велков заяви, че не трябва да се правят драми от загубата с 0:5 от ЦСКА на "Българска армия. "Нищо не се случило. Няма да правим драми от тази загуба", каза Велков.

"Отдавна не бях виждал толкова добри изпълнения от свободни удари в един мач. Ако извадите тях, ще видите, че загубата не е толкова тежка. Вярно, че допуснахме някои индивидуални грешки, но никой не може да ни обвини, че сме играли затворено на "Армията". Няма нищо отчайващо в тази загуба. Отборът трябва да се труди и да търси себе си. Нормално е да загубиш от шампиона, от Славия - не сме се предали никъде", допълни Велков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mineral
23.08.2014 13:17

Страхотна игра показа ЦСКА,но ако може да е постоянна,а не като дойде мач с Лудогорец да сваляме гащите.

manutd_forlife
23.08.2014 09:18

Много се надявам да останете в елита *smile* . А за свободните удари, май имаме нещо в ЦСКА, което ще ни помогне много за останалите мачове. Хубавото е, че вкарахме 3 гола от свободни удара с 3 различни играча. Аз лично не помня да съм гледал подобен двубои от много време.

Stratievv
23.08.2014 11:49

Е той гола на Маркиньос сякаш не беше планирано като удар , но така се получи *smile* Ама голът на Кукоч беше ИЗТРЕБИТЕЛ :дд