Освирквания за Бекъм при завръщането в САЩ

17:27
Освирквания за Бекъм при завръщането в САЩ
"Дейвид Бекъм рискува да бъде посрещнат с освирквания на стадионите в САЩ, когато се завърне в игра за Лос Анджелис Галакси", смята Сунлил Галияти, който е президент на Американската футболна федерация.

34-годишният Бекъм трябваше да изкара две месеца под наем в Милан от януари до март 2009 година, но след молба от страна на англичанина, "росонерите" удължиха срока до май месец и поради това бившият играч на Реал Мадрид изпусна началото на сезона в Мейджър Сокър Лийг.

"Сигурен съм, че феновете на Галакси, а и на другите тимове ще го посрещнат с негативно отношение. Това е неизбежно заради неговото решение да остане в Милан до края на май. В САЩ хората не обичат, когато човек не е лоялен", допълни президентът на футбола в Америка.

"Все пак съм убеден, че с течение на времето хората отново ще започнат да аплодират Дейвид. Все пак, той е футболна легенда", каза още Галиати.

Както е известно, средната посещаемост на мачовете на ЛА Галакси в отсъствието на Бекъм е паднала със 7 хиляди души. През миналия сезон на всеки домакински мач на тимът от Лос Анджелис имаше около 26 хиляди души, докато сега едва 19 000 уважават домакинствата на Галакси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация