Националите по плажен футбол благодарят на Михайлов

18:31
Националите по плажен футбол благодарят на Михайлов
Футболистите от националния отбор по плажен футбол изпратиха отворено писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Ето какво се казва в документа, подписан от състезатели, треньори и ръководители на отбора:

Уважаеми Г-н Михайлов,

С настоящето писмо, състезателите и ръководителите от Българския национален отбор по плажен футбол, искаме да изразим нашата благодарност лично към Вас за това, че успяхте да осигурите нашето участие на Супер финала от Евро лигата в Торедембара /Испания/. Всеки един член на делегацията, даде всичко от себе си да защити името на България и да утвърди много доброто представяне на отбора, в тазгодишното издание на Евро лигата. Въпреки негативното настроение и тежкото финансово положение, благодарение на Вас и Вашите услилия, успяхме да сбъднем една многогодишна наша мечта, а именно да класираме България на Супер финал, редом с великите сили в този спорт Русия, Испания, Италия, Португалия, Полша, Швейцария и т.н.

Седмото място в крайното класиране и утвърждаването на Българския национален отбор по плажен футбол на Европейската карта е огромна отговорност на всички нас и не се съмняваме, че и в бъдеще ще продължите да ни подкрепяте, защото Вие сте бил Голям спортист и знаете, какво е чувството да чуеш химна на България и да видиш трикольора!

БЛАГОДАРИМ Ви още веднъж, Г-н Михайлов!

С уважение:

1.Костадин Иванов – Капитан
2.Мартин Великов
3.Георги Минков
4.Калоян Цветков
5.Филип Филипов
6.Георги Филипов
7.Добромир Господинов
8.Георги Тузаков
9.Илиян Илиев
10.Костадин Меразчиев
11.Живко Парашкевов
12.Иван Мартинов
13.Симеон Христов – Старши треньор
14.Калоян Георгиев – Мениджър
15.Иван Ганчев - масажист

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация