Гришо започва срещу Харисън на US Open

20:54
Гришо започва срещу Харисън на US Open
Григор Димитров ще се изправи срещу американеца Райън Харисън в първия кръг на Откритото първенство на САЩ, стана ясно след тегленето на жребия днес.

Българският тенисист срещна същия съперник и в първия кръг на Уимбълдън преди два месеца, като тогава Гришо стигна до успех в три сета. При успех над Харисън, световният номер 8 ще играе с Карлос Берлок или Дуди Села, а ако успее да стигне до четвъртфиналите, Димитров може да се изправи срещу втория поставен Роджър Федерер.

Първата ракета на България при жените Цветана Пиронкова ще срещне Карин Кнап в първия кръг на надпреварата. Италианката е номер 70 в световната ранглиста, а единствения мач между двете завърши с убедителен успех на Пиронкова през далечната 2006 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
21.08.2014 22:33

Ей,този Харисън голям карък *joking* Втори голям шлем подред почва срещу Григор.Американецът играе на своя земя срещу Гришо,но е в толкова слаба форма,че не виждам как може да вземе нещо повече от сет,ако Григор играе неконцентрирано.Като цяло схемата е уникална за Григор-напоследък винаги долната половина на Федерер е най-лесна,а нашият точно там се падна и може да срещне швейцарецът чак на четвъртфинал.До този етап най-сложен може да е Гаске,ако изобщо се стигне до мач между тях,защото и българинът,и французинът не са особено силни през годините на този турнир.Успех Гришо,нямаш да защитаваш точки,така че играй спокойно и бъде готов на 100% за победа над всеки в този турнир.Това е шансът ти да си бетонираш участието на финалния турнир и да влезеш съвсем скоро,ако не още този турнир в топ 5!