Дерменджиев: Стяуа има доста слаби страни

09:42
Дерменджиев: Стяуа има доста слаби страни
Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев се изказа оптимистично след загубата с 0:1 на своя отбор като гост на Стяуа Букурещ в първи мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

"Получи се един труден мач с тактическо надиграване. Имахме възможности, както и Стяуа. Играхме добре. Съжалявам, че три минути преди края ни вкараха гол. Отборът на Стяуа може да бъде отстранен", заяви специалистът.

"Ще имаме силна подкрепа в София. Имаме сили да отстраним Стяуа. Те имат доста слаби страни. Имахме няколко слизания към вратата. Това са мачове на тактическо надлъгване, а не на надиграване. В София мачът ще бъде по-различен", каза още Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgi.marinov.98284
21.08.2014 18:39

Много съм скептичен относно тактиката на Дерменджиев,дано да бием и да се класираме

RoSKo0o0
20.08.2014 11:49

Господин Дерменджиев, единственото слабо нещо, което имаше вчера на мача бяхте Вие. И Вас не ви надлъгаха този мач, а си ви надиграха, защото не можехте да излезе 35 минутни близо от Вашата половина. Разочарован съм от този треньор, вярвам че Стойчо щеше да се справи по-добре.

monte_carlo
20.08.2014 11:27

Чак доста слаби страни аз не видях. Видях един страхотен колектив с много добра игра. И като гледам имената май почти всички са румънци в състава на Стяуа, което допълнително ме изненадва за класата на отбора. В София мачът ще е на прага на невъзможното, имаме шанс единствено,ако сме перфектни във всяка една фаза- защита, център,атака. Едно от тези звена да не е наред и Лудогорец отпада...

paradise11
20.08.2014 11:41

Да и аз останах много приятно изненадан от играта на Стяуа, на този етап са една класа над Лудогорец. Всички искаме да отидат в ШЛ, но това няма да стане толкова лесно, както и видяхме вчера. И все пак 1:0 колкото и неприятен резултат да е, имам своите шансове.