Стяуа измъкна победата от Лудогорец с гол в края (видео)

23:38
Стяуа измъкна победата от Лудогорец с гол в края (видео)
Българският шампион Лудогорец допусна минимална загуба като гост на Стяуа Букурещ в първи мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Тимът от Разград игра равностойно срещу опитния си съперник, но загуби с 0:1. Единственото попадение в срещата вкара Чипчиу, който бе точен в 88-ата минута.

Двубоят на почти препълнения "Арена Национал" започна сравнително равностойно. В 4-ата минута Чипчиу от състава на домакините застраши вратата на Влади Стоянов, след като неговият мощен изстрел от около 25 метра мина опасно над напречната греда. Възпитаниците на Георги Демерджиев отговориха с удар с глава на Марселиньо след изпълнение на корнер в 8-ата минута.

Постепенно футболистите на Стяуа се настаниха за кратко в половината на българския шампион. В 20-ата минута Кайсара загуби топката в центъра на терена, което позволи на румънските армейци да подхванат опасна атака. Тя обаче бе завършена твърде нескопосано от страна на домакините.

В 24-ата минута орлите организираха потенциална контраатака за откриване на резултата, но подаването на Марселиньо в завършващата фаза бе пресечено от футболист на Стяуа и се стигна само до корнер. Малко след час игра Мисиджан пробва късмета си с шут от сериозна дистанция, но неуспешно.

В 33-ата минута Минев препъна Санмартеан в наказателното поле на тима от Разград и главният арбитър на срещата Феликс Брих отсъди 11-метров наказателен удар. Зад бялата точка застана Чипчиу, който обаче не успя да преодолее българския страж. Стоянов се хвърли в точния ъгъл и спаси отбора си от изоставане в резултата.

В самия край на първото полувреме седмицата на Стяуа - Чипчиу, пропиля страхотна възможност да осигури предимство на своя тим. Той се озова на стрелкова позиция в наказателното поле на разградчани и стреля от близко разстояние, но Стоянов с поредната си майсторска намеса успя да избие коженото кълбо в корнер.

Второто полувреме имаше прекрасно начало за Лудогорец. Само липсата на късмет в 48-ата минута на мача попречи на Михаил Александров да изведе българския първенец напред в резултата. Той получи подаване на задна греда, стреля от воле, но топката се отклони от страничния стълб.

В 53-ата минута Санмартеан осъществи пробив, нахлувайки в наказателното поле на Лудогорец, но последвалият му удар не намери очертанията на вратата на Влади Стоянов. Десетина минути по-късно зелено-белите можеха да накажат съперниците си, но подаването на Ешпиньо не стигна до намиращият се в наказателното поле Хамза.

В 68-ата минута съвсем малко не достигна на Марселиньо да насочи топката в очертанията на вратата на Стяуа, след като неговият удар с глава след центриране от корнер мина над целта.

В 88-ата минута румънците откриха резултата, след като Чипчиу преодоля двама защитници на българския тим и прати топката във вратата на Владо Стоянов, носейки победата на своя тим. Малко след това Стяуа бе близо до нов гол, но Моци се намеси отлично и запази интригата за реванша в София.

Състави:

Стяуа - Арлаускис, Латовлевич, Жукала, Варела, Рапа, Бревелд, Санмартеан, Станчиу, Чипчиу, Препелица, Попа; Резерви - Кожокару, Филип, Тоска, Пирвулешчу, Валчеану, Янчу, Кашерю

Лудогорец - Вл. Стоянов, Кайсара, Моци, Терзиев, Минев, М. Александров, Дяков, Златински, Мисиджан, Марселиньо, Хамза; Резерви - Чворович, Ал. Александров, Ешпиньо, Анисе, Абало, Безяк, Кишада.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Garrincha
20.08.2014 19:05

Слабо ... и оня мръсник от Германия през цялото време подкрепяше румънските прасета ! А оня левак Марселиню пак изтърва от чиста позиция - докато не се научим да си вкарваме положенията, ШЛ през крив макарон ! И все пак няма да се откажа до последно от Лудогорец , дано ...

popi68
20.08.2014 15:23

Да това беше най слабия мач на Лудогорец не знам каква тактика е избрал този треньор само защита просто това не е играта на Лудогорец без никаква преса позволяваха на мамалигарите от Стяуа да си правят каквото искат в нападение бяха кръгла нула Хамза много слаб и много бавен не пресира и получи жълт картон не знам колко дебелоок човек трябва да бъдеш да не го извадиш и да пуснеш на негово място Безяк който е най големия боец от нападателите а и как може да изкараш Марселиньо това са огромни грешки на треньора и той трябва да се радва че загуби с такава грозна игра само с 1 гол този мач ако направи същата тактика и тук ще ни бият и нямаме никакви шансове просто защото никой не ги пресираше , Лудогорец игра с много по силни отбори от този и излезе с чест и хубава игра от мачовете дори когато губеше а сега дори нямаше игра само глуха защита съжалявам но това не играта на отбора жалко за добрите футболисти не знам защо винаги в решителни моменти все нещо ни спира може и да не не ни искат в тази шампионска лига та погледате ние в цялата държава нямаме стадион като този на Стяуа и никога няма да имаме та нали нашите само лапат и нищо не остава след тях дори старите стадиони се разрушиха вижте какво стана с нашия стадион Юрий Гагарин във Варна събориха го и щяха да строят нов не направиха нищо само унищожиха направеното и го окрадоха някой може ли да каже кой разреши и къде отидоха парите от най мощното осветление на балканите къде е огромното табло и всичко останало от стадиона кой е отговорен за това положение Варна да няма стадион?

Spairo
20.08.2014 15:08

Изключително слаб мач за Лудогорец, особено ни надиграха в халфовата линия слаб мач за Дяков и бразилчетата.Хамза се опита , но беше изолиран и нямаше подкрепа от креативните ни футболисти.Дано в реванша играем нападателно и да победим поне с 2 гола разлика, защото Стяуа смятам ще вкарат гол.Наблюдавам румънците още отдавна и са страшно ефективни при контраатака срещу норвежците и казахстанците показаха много класа като гост, компактни са отзад, но са страшно бързи и си подават топката точно, Танасе им липсваше вчера, като цяло обаче смятам ако играем нашата игра имаме шанс да ги победим с разлика, защото сме по-класният отбор, дано Дерменджиев не осере гащите както в Румъния и излезе с Безяк и Хамза с всичко налично за да ги смачкаме и да не могат да дишат.Гледах снощи един Атлетик Билбао и съм възсхитен от себераздаването и пресата по терена и ние го можем стига да пожелаем и ще победим дано имаме само смелостта , защото класата я имаме!Дано не получим гол в реванша дано!

Parchonlini
20.08.2014 13:52

До коментар [@comment 1686844] от [@user AC_Milan_92_45]:

Пораснал ли ти е средния пръст бе лапенце, на всичкото отгоре и дюнерджия, ясна е работата отвсякъде няма какво да си кажем ясен си като бял ден *smile*

linger
20.08.2014 11:06

Според мен с този треньор Лудогорец се върнаха на нивото на Петев. Всички знаем, че Лудогорец не могат да играят защитно и трябва да нападат където и да играят. Стойчо Стоев е уникален в това отношение. Може да вдъхне увереност и спокойствие на играчите и да ги накара да наложат своя стил. Домусчиев ще съжалява много за отстраняването на Стоев. Той единствено можеше да издърпа Лудогорец на европейско ниво и манталитет. Обяснението на Домусчиев за уволнението беше направо комично - трябвало им освежяване след лошите резултати. Много клубове страдат от калпавите си президенти и май Лудогорец са на път да се превърнат в такъв отбор. Не става само с даване на пари трябва и мисъл.

bqsa
20.08.2014 08:50

Хахахах давайте Армейци хахахаха.С какво бе?С шофьорски книжки при отцъствието на лиценз *smile*

fred_duffy
20.08.2014 08:40

Нищо не играха Лудогорец - забъркаха бетона и чакаха да се оттърват с 0:0. Не става така, дори срещу Мамалигата от Букурещ.
Не го знам този треньор, но дотук показва много слаби тактически познания. Не успяхме по никакъв начин да се възползваме от психологическото предимство в мача, особено след дузпата. Смети му бяха пълен провал - тоя Анисе става само за Черноморец, как не го разбра никой,Хамза не беше за цял мач, Дяков по принцип си е инвалид и това ще се види в годините като не му намерят отбор след това.
Все си мисля ,че със Стойчо Стоев тези отиваха на тройка.Ама нали собственика реди всичко в отбора, какво да очакваме от поредната Мутра в нашия футбол.
Край за тази година със ШЛ, мача в София е 1:1 и пореден румънски срам.....

beneficato1
20.08.2014 01:49

До коментар [@comment 1686774] от [@user Rezors]:

Вярно с я е ,но много ми се спи пък и жената ме чака за други работи*smile*

beneficato1
20.08.2014 01:41

До коментар [@comment 1686725] от [@user stefanBG111]:

Кое от това което съм написал не е вярно?Или ти по принцип си говориш глупости?Нормално за фен на най-чалгарскиа отбор в историята на футбола-Барселона.Сигурно на Домусчиев пак коментаторите му са виновни?Жалко,че не си разбрал досега за какво стававъпрос ама то е така като си тъп е за дълго

beneficato1
20.08.2014 01:52

И той е за там спокойно и Томов И гРИША гАНЧЕВ и Венци Стефанов и още една плеяда сродни типове ,аако нашето общество има воля и морал ще идан там ако не много жалко

stefanBG111
20.08.2014 01:43

Спри се с глупостите, които плямпаш.

GrandeBarca
20.08.2014 01:12

Те тва сме българите..цел мач играеме и ни бият от некакво си половин положение..и сега в София ще ни излъжат..като аткауваме и като ни напипат на контра бам гол и трее да връщщаме 3 и като се оглим бам пак контра втори гол и накрая ще се изгаврат с нас..нещо като Реал с Байерн..0-3..0-4..тактически са по-грамотен отбор :Х дано пиша глупости,дано не се случи нищо от написаното*sad*

Alexis_Sanchez
20.08.2014 00:32

Тоз демерджиев ли е къв е постави нови рекорди по идиотизъм. Футбулен инвалид ! Да остави цял мач бавно развиващия Александров да бяга като идиот, както и Дяков и Минев. Абсолютно спрели и 3 мата. Минев имаше само 1 хубава намеса и тя беше да си поправи грешката. Не може на пейката да имаш такива играчи и ти да пускаш дърветата от село. Дяков незнаеше къде се намира. И ква беше тая тактика, кво беше тва тактическо надлъгване дето тоооооолкова много се праеше тоз лайнар тренъора. Чакалим в защита до последната секунда, тва ли ти е тактиката ве идиот ? Един гол на чужд терен дава огромно предимство. Няма да стане с тоя смешник просто тва е ! Пак някакъв олигофрен проваля всичко толкова добре изградено... Пълна трагедия... Ангуло за кво го купиха за 3 млн да топли пейката, слаба работа ТРЕНЪОРА ВЪН !!!

Rezors
20.08.2014 00:26

Защото Лудогорец е едно от малките неща,на които може да се радваме,виждате правителства се сменят през 3 дена,съответно има и протести през 3 дена и не може да е разбере,че всички са боклуци и не стават за нищо...днес пак асансьор пада в шахтата и една жена умира..лекарите бягат от България,безработицата се увеличава,децата стават наркомани и дилъри притиснати от бездната на глада и отчаянието..и тук се появява едно футболно отборче,което е на прага да влезне в най-големият футболен турнир на планетата,и вместо да му се радваме и подкрепяме ние го плюем,защото е от регион с пребладаващо ромско/турско население и пак показваме защо вече никой не го е страх от наследниците на хората,който са живяли в страната,която са наричали "ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ",защото вече сме разядинени,вече сме привърженици на БСП,Герб,Атака и други политически организации,защото сме фенове на Левски,ЦСКА и други отбори,защото приехме чуждото и отхвърлихме своето,защото искаме да дойде тук чужд отбор и да смачка нашия,защото сме само фенове на този отбор,а не сме българи..ехх до къде стигнахме

Parchonlini
20.08.2014 11:08

Абе какви глупости говориш, Лудогорец както му викаш отбора който може да те радва е правен с толкова мръсни пари, че си нямаш и на идея, Домусчиев прееба едно от последните работещи български неща БМФ, парите му са от наркотици и от кражба на обикновенния български гражданин, знаеш ли колко хора уволниха от БМФ и как се изгавриха с хора които имат 40 години стаж в БМФ, като мръсни кучета ги изгониха и какви ли не гаври за да не им дадат пари. Някакви национални каузи тука и глупости се говорят, не стига че в отбора има 2-ма българи дето само Владо Стоянов става за нещо, това е нещо като еничарски отбор за пране на пари и за зрелище на обикновенния човек, който плюе държавата и ходи да гледа мачове ама не се опитва да промени нищо, ГЕРБ му били виновни, БСП му били виновни и затова дайте да ходим и да стискаме за еничарите дето хвърлят прах в очите на хората и големия евробоец хахаха.

Rezors
20.08.2014 02:06

Лека!Всеки с мнението си!И на теб!*beer*

beneficato1
20.08.2014 02:02

Лека нощ и аз отивам да спя ,обаче тия Лудогорец не ме кефят хехехе чао и успех

Rezors
20.08.2014 01:58

Аз не знам дали са умирали от кеф,понеже съм бил на 5,а и не познавам англичани,но помня,че братовчед ми,които беше на 12 тогава беше фен на Манчестър Юнайтед(още е),но подкрепяше Ливъра..кеф му било,че са английски отбори За другото си прав до някъде,но не ми се спори щот ми се спи,а и ще ставам в 6 така че вече съм я втасал.*wink**smile*

beneficato1
20.08.2014 01:47

Беше голям вратар спор няма,но не това имам предвид*smile*Мисля,че разбираш за какво иде реч-просто се опитвам да изясня ,че футбола е само игра,но намесата в него на мафиоти от типа на обсъждания от нас тази вечер е на път да съсипе играта-и не ми отговори на въпроса дали феновете на МЮ са умрели от кеф през 2005 или тези на Ливърпул през 1999 ,но това не ги прави по-малко англичани нали?

stefanBG111
20.08.2014 01:41

Според теб Домусчиев е за затвора, а да те питам Батков за къде е тогава.

Rezors
20.08.2014 01:40

Моя идол от към футболно естество се казва Едвин Ван Дер Сар*joking*

beneficato1
20.08.2014 01:26

Не е само до пари има и морал.Човек като Домусчиев скоро ще бъде или в затвора или там при своя събрат Георги Илиев.Футбола е забавление а не повод да избиваш комплексите си и да подхвърляш по някоя трохичка на робите си на които пращаш по 300 лева.А и това не отменя факта ,че твоя идол е мафиот

Rezors
20.08.2014 01:15

Е на теб ли да се възхищаваме?ВАНЧО ОТ КАРЛОВО - НАЙ-УМНОТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО! И едва ли ми се възхищава,а просто казва,че съм написал грозната и тъпа истина..ти предполагам не общуваш с много интелигентни човешки същества в Карлово и не знаеш,че всичко се изгражда с пари,а всичко хубаво с много пари..едва ли!И защо да сме заблудени?Нима това,което съм написал не е вярно?Футбола е най-великият спорт и като кажеш Испания едно от нещата,за което се сещаш е..футбола!!!Футбола е съществена част от обществото на една държава и до голяма степен изгражда и някакво(макар и може би минимално) самочувствие.Защото като идеш в Англия и като кажеш,че си от България се сещат веднага за Бербатов,даже и за Стилиян Петров,а като кажеш,че си от Молдова..те гледат като албанец в космически кораб*wink*

monte_carlo
20.08.2014 01:11

Ами аз ги отписах,заради играта,която показаха,а не заради резултата. 1-0 е резултат,който може да се отстрани,ако бъде показана игра коренно различна от днескашната. Лошото е,че атаката в София вече може и да е закъсняла,защото в същото време Лудогорец не трябва да допусне нито 1 гол, съмняваме да вкараме 3 на Стяуа,ако пуснем гол... Задачата е зверски трудна, естествено,че искрено се надявам да се класираме, но някакси задачата изглежда ужасно трудно постижима. Ще стискам палци за Лудогорец, дано да стане чудо и Дерменджиев да си вземе поука *smile*

beneficato1
20.08.2014 01:04

Мале майко единия на 14 другия дето му се възхищава на 17 и вече толкова заблудени.Лудогорец бил България!Коя България на комунистите ,чалгарите и мафиотите ?Хайде успокоите се националното самочувствие не се изгражда от футбола -иначе тия в Люксембург да са изчезнали досега.Когато след 5-6 години това отборче престане да съществува няма да липсва на никого.

RMcF_
20.08.2014 00:54

коментар, който ме накара да настръхна.. цялата истина се крие в това, което си написал.. и какво.. Лудогорец е единственото нещо, което може да зарадва българския фен, България.. защото, не само фена ще се радва, а и България.. миналата година при мачовете с Лацио.. цяла България, фенове на Левски, на ЦСКА, на Ботев, на Локо бяха с Лудогорец.. даже аз имам приятели, които си нямат никаква представа от футбол, те гледаха втория мач с/у Лацио с нас, феновете които знаем какво е футбол и каква е тръпката от този велик спорт.. абе каквото и да стане, нека бъдем с Лудогорец.. ако Лудогорец падне, ще има недоволни, ако бие пак.. какво да говорим.. това е единствения отбор, в България който може да ни зарадва.. дано се мотивират до краен предел за втория мач, и да накажат румънците.. защото, ако влезнат в групите на ШЛ (ДАЙ БОЖЕ!), тогава съм сигурен, че всеки един фен, на Левски на Цска ще отиде на мача за да ги гледа.. тия, които стоят пред компютъра и се кефят на загубата са едни смешници.. и да не забравяме.. Лудогорец (България)..

beneficato1
20.08.2014 00:49

Няма как нормален човек да подкрепи такъв мафиотски проект като Лудогорец.И спрете с този идиотски псевдопатриотизъм футболните пристрастия са едно ,обичта към родината нещо съвършено друго.Все едно феновете на Ман.Юнайтед са умирали от кеф на обрата на Ливърпул през 2005 срещу Милан.Лудогорец не може да носи радост на хората ,защото е продукт на един комплексар ,чието богатство е резултат от силно престъпен бизнес

monte_carlo
20.08.2014 00:18

До коментар [@comment 1686676] от [@user elnino123]:

Абе пич нали се сещаш,че ако товите грандове Левски и ЦСКА бяха изиграли мач със Стяуа резулата щеше да е минимум 3-0 в момента. Стяуа ми наподоби дори на Барселона в някой от разиграванията и задържанията си, като изключим завършващата фаза, за наша радост :0

Rezors
20.08.2014 00:17

Ахааа..значи това е проблема!Смятате,че понеже ЦСКА и ФК Левски са "емблеми"(казвам го в добрия смисъл) на българският футбол,а и като цяло на България,не може да има други отбори,а да не си и помисляме да ги сравняваме.
Момчета,времената се менят,в момента няма кой да стъпи и на малкия пръст на Лудогорец,ЦСКА и Отбора с името на Апостола са нищо повече от имена..просто имена,старата слава ще я има завинаги,но в момента трябва да признаете,че Лудогорец диктува правилата и това ще продължи,а ЦСКА и ФК Левски не ги мислете..все някога ние ще се върнем по-силни и по-опасни,а сега..сега бъдете българи и подкрепете Лудогорец*smile*

vasilis5454
20.08.2014 00:16

Стяуа знаеха за какво са на терена за сметка на Лудогорец. Вижда се,че треньорската смяна е неудачна и Дерменджиев става само да реди конусите по терена даже не може да говори професионално за футбол.

RMcF_
20.08.2014 00:14

До коментар [@comment 1686676] от [@user elnino123]:

ти па как може да се обаждаш не мога да разбера.. + това тая еднодневка бие "грандовете", пълни със световно неизвестни маймуни, които берат банани в Африка и стават футболисти в България.. Лудогорец е проект, докато правят такива пробиви в Европа и има пари, ще ви бият от рас където и да ви хванат .. *wink*

RMcF_
20.08.2014 00:04

До коментар [@comment 1686661] от [@user vesko5551]:

[@link http://www.winner.bg/european-football/read96510.html] ..

Rezors
20.08.2014 00:04

Аз спирам да пиша ще си гледам Реал - Атлетико ще се кефя,че имаме БГ отбор в ЕКТ,а тука хейтърите да умират от липса на кръв...леле QUATERBACK-а дойде, става страшно..повелителя на хейтърите изригна,гледайте какво става*wink*

monte_carlo
20.08.2014 00:03

То,че Дерменджиев не е кой знае какъв тренер съм съгласен. Не може да излизаш в такъв мач и да караш играчите си да играят за 0-0. За това,че не пусна Безяк работата е на кантар, според мене словакът е в адски слаба форма, но все пак заслужаваше да влезе в игра, видя се,че Хамза няма да постигне нищо отпред... Яд ме е, мачът беше изигран много слабо тактически, Лудогорец изневери на атакуващият футбол и сбърка. По-добре да бяхме играли отворено и да отбележим гол, отколкото това келево 1-0, което ни отстранява почти сигурно.

KaTePuK
20.08.2014 01:01

1:0 ни отстранявало.. Предполагам си гледал мача в livescore-а. Два гола се правят за 3 минути невнимание понякога. Ако всички вярваха толкова колкото тебе, то още нямаше да бъдат измислени патериците дори.. *smile*

QUARTERBACK
20.08.2014 00:01

оптимисти сме за софия уохохохохо дали ама надали

holigan4e
20.08.2014 00:01

А бе не им обръщайте внимание на хейтърите бе *wink* Те може да са 10 000 , а хората , които подкрепят Лудогорец са няколкостотин хиляди. И в Румъния има същите тъпаци не чухте ли Сокачев кво вика. Феновете на Петрол и на Рапид подкрепят Лудогорец хаха.

stefanBG111
20.08.2014 00:00

До коментар [@comment 1686633] от [@user vesko5551]:

Ти махни ЦСКА, че такива като тебе петнят името на отбора, но какво да се очаква от наркомани и вандали като теб.

popi68
19.08.2014 23:59

Съдията цял мач подпира Мамалигарите после вървете и поддържайте немците видяхме колко ни мразят имаше един куп грешни отсъждания и то във вреда на Лудогорец но и с този треньор Дерменджиев сме до тук ако изкара пак този състава и същата тактика която е само защита и е убийствена нищо добро не ни чака ще ни бият и тук

simon_66
19.08.2014 23:59

Абе хора,Лудогорец и миналата година играха подобен футбол като гост-даваха предимство и владеене на домакините и атакуваха на контра.Има какво да се подобри в състава,но на Васил Левски ще видите агресивен футбол със сигурност от нашите представители.Да,грешка беше да търсим 0:0,играхме страхливо,което си е грешка на Дерменджиев.Отпадане от Стяуа няма да е нещо ужасно,страшно или позорно,както искате го наречете,а се радвайте,защото имаме отбор,който играе като равен с равен с постоянен участник в груповата фаза на европейските турнири,а това никак не е малко.Имаме своите шансове,стига сте били винаги песимисти-отборите в другите държави дори и при 2:0,3:0 не се отказват и вярват в отбора си,вие при 1:0 в последните минути вече оклюмахте.Това не беше стилът на игра на Лудогорец-истинският ще бъде демонстриран на Васил Левски,надявам се със Сашо Александров,Ангуло и Безяк титуляри *smile* Успех лудогорци!!

Rezors
20.08.2014 00:01

Никой не е клюмнал,ние сме българи,ние сме горда и силна раса,а не п*тки!Радват се само момчетата от """""агитките""""" на другите български """""отбори"""""""*wink*

Rezors
19.08.2014 23:59

До коментар [@comment 1686650] от [@user vesko5551]:

Пак ти казвам,аз съм много повече фен на ЦСКА от теб*smile*

vesko5551
19.08.2014 23:57

До коментар [@comment 1686641] от [@user HardstylerChe]:

Айде и ти ходи по дяволите заедно с Лудогорец *lol**lol**lol*
Свърши се с тяххх *cry**cry**cry**cry**lol*

HardstylerChe
20.08.2014 00:00

Как така свърши бре, та те и да паднат, отиват в ЛЕ. Твоят легендарен отбор дори не може да победи отбори кат Зимбру пък викаш, че с Лудогорец се е свършило. Не се излагай моля те, спри да пишеш и се готви за училище, че 15-ти септември е ся е дошъл.

tagen
19.08.2014 23:58

кво се свършили кога последно твоя отбор игра в ЛЕ :Д говорим за групи :Д

popi68
19.08.2014 23:55

С този треньор толкова нищо не разбира Хамза цял мач никакъв футбол дори не пресира много бавен трябваше да го извади още на полувремето Безяк задължително трябваше да играе не знам как се измъкнахме с тази игра нищо добро не ни трябва според мен сме отстранени не виждам как Лудогорец ще преодолее с такава игра цял мач в защити това не е играта на Лудогорец с този тренер до тук според мен е уплашен и нищо не разбира от Футбол Стойчо Стоев беше много по голям и дори да загуби мачове загуби с красива игра е не цял мач в отбрана каква е тази тактика тя винаги е била губеща и остаряла според мен Деменджиев и много слаб треньор

marioooooooo
19.08.2014 23:53

Абе ей вие,който е отписал Лудогорец,направо може да не ходи на мача на 28,ами да си седи в къщи.Да наистина 1-0 е много лош резултат.....тъй като просто трябва да сме повече от стабилни в защитата на реванша.В такива мачове,като гостуваме малко или много трябва да се напънем да вкараме гол,тъй като гола на чужд терен е много лошо,а ние си седяхме отзад и се бранехме само....Знам,че условията и публиката не го позволяват,за да се отпуснем и да играем по-агресивно,но от наша полза щеше да,ако бяхме играли по-нападателно !

RMcF_
19.08.2014 23:53

какъв Безяк бе :@@@@@@@@@@@@@@@ човека не е във форма, вижда се много ясно... Хамза 2 мача 2 гола, за това беше пуснат + това е играл в Румъния и знае какво е.. ебати разбирачите

holigan4e
19.08.2014 23:51

Нищо не е решено. Видя се , че тия не са чак толкова страшни. Базел бяха далеч по - трудни миналата година и пак им вкарахме няколко гола. Дерменджиев верно е леко калпав. И според мен трябваше да вкара Безяк. В последните минути трябваше да направи смяна за да забави времето. В България трябва да им го върнем с лихвите !

RMcF_
19.08.2014 23:50

До коментар [@comment 1686606] от [@user The_Djoker]:

айде отивай да го покриваш, като набере със 200..

Xelikopterr
19.08.2014 23:49

Мачове, като този, създават много работа на продавачите на бира и цигари, както и на кардиоспециалистите!
Голът, който получи в края на мача Лудогорец го приемам все едно, че е влязла дузпата-подарък от съдията обичащ мъжки ласки. Затова отивам да гледам победа и класиране на "Васил Левски"! Летете орлета, с всеки мач все по-високо, като едни истински орли! *cigarette*

petko9305
19.08.2014 23:48

И предния мач на Лудогорец в ШЛ случайно споменах, че Лудогорец изгубиха голяма част от играта си след като Стоев бе уволнен.
Сега този мач се видя отново, че я няма онази игра на Лудогорец в стил "Барса"...
Нямам думи направо...*scared*

VivaLaFootball
19.08.2014 23:47

Лудогорец пак нямаха късмет накрая и допуснаха много лек гол. Надеждите ни за ШЛ почти отлетяха, аз лично така виждам нещата. Просто 1:0 е ужасно коварен резултат. Дерменджев наистина много се изложи, не знам след като видя, че нашите започнаха да отпадат физически защо не си направи трите смени, и то втората му беше чак в 85 минута. Хамза игра половин час с жълт картон, защо не го смени с Безяк само той си знае. Първо словакът има опит в турнирите, ще влезе свеж и ще допринесе с нещо, а Хамза даже и е нов играч и не се е проспособил още. А тоя неща**ник немската кур*ва Брих няма да го коментирам. Тоя няма един мач, в който да е свирил както трябва, днес доказа, колко пристрастен е. И все пак се надявам Лудогорец да имат късмет и да продължат напред. Ясно е, че другата сряда пак ни чака голям мач...

iskren1981
19.08.2014 23:46

просто няма да има ШЛ пак ще е лига европа жалко тоя гол накланя везните в полза на румънците трудно ще вкарат два чисти гола в София

Szczesny
19.08.2014 23:46

Много жалко...Иначе като гледам Лудогорец и наистина им се възхищавам.Много са израснали..От време на време обръщах и на Арсенал и все едно ролите бяха разменени.По БТВ екшън се играеше ШЛ,а по Ринг все едно гледах А група.*joking*
Лудогорец може да бъде само горд от развитието си.Дано в София ти бием и да гледаме български отбор в ШЛ за втори път.Но без да се лъжем и Стяуа са си доста класен отбор.

RMcF_
19.08.2014 23:46

и тоя смешен съдия.. оня се спъва преди да ритне топката тоя свири фаул.. корнера, къде тряяше да свири там дето Александров удари и се докосна до Варела.. тва и сляп ш го види, че е корнен.. дузпата.. много ясно се видя, че оня търсеше контакта, тялото на Минев беше изтеглено назад.. кво да говоря.. баси съдията.. прочетох 1 коментар "не искат БГ отбор в групите и тва е".. еми точно ..самата истина

Rezors
19.08.2014 23:52

Та за пресата...пич ти гледа ли мача?Видя ли каква паника имаше в защитата на мамалигарите при натиск?Видя ли колко празни пространства имаше в отбрана та им?Ние няма ме ли бързи футболисти?*wink*

dido9730
19.08.2014 23:46

Дори Лудогорец да бият, което им го пожелавам като българин, но разликата между Партизан, Стяуа и нас е че техните отбори са пълни с играчи от страната им. Надявам се и ние след няколко години да сме така отборите да са пълни с наши си играчи и по няколко чужденци.

Alexis_Sanchez
19.08.2014 23:46

Тоз демерджиев ли е къв е постави нови рекорди по идиотизъм. Футбулен инвалид ! Да остави цял мач бавно развиващия Александров да бяга като идиот, както и Дяков и Минев. Абсолютно спрели и 3 мата. Минев имаше само 1 хубава намеса и тя беше да си поправи грешката. Не може на пейката да имаш такива играчи и ти да пускаш дърветата от село. Дяков незнаеше къде се намира. И ква беше тая тактика, кво беше тва тактическо надлъгване дето тоооооолкова много се праеше тоз лайнар тренъора. Чакалим в защита до последната секунда, тва ли ти е тактиката ве идиот ? Един гол на чужд терен дава огромно предимство. Няма да стане с тоя смешник просто тва е ! Пак някакъв олигофрен проваля всичко толкова добре изградено... Пълна трагедия... Ангуло за кво го купиха за 3 млн да топли пейката, слаба работа ТРЕНЪОРА ВЪН

martyyyLFC
19.08.2014 23:46

Гледай ... Тоя едно интерв не може да дада като хората ... Пфпфпф

fivooo
19.08.2014 23:45

Къде са сега тези, които бяха убедени че Стяуа е лесен съперник? Къде са тези, които ми се смяха като казвах че този мач е почти сигурна 1-ца? Къде са тези, които си направиха крайни оценки от една незначителна контрола?

1-0 е кофти резултат, но не и непреодолим. Ще е много трудно.

RoSKo0o0
19.08.2014 23:45

По-добрият отбор победи! Няма какво да се лъжем... имахме проблясъци... стояхме добре, но особено второто полувреме ни удариха 35 минутен натиск. Много слаб треньор имат Лудогорец. Да пуснеш Хамза, когото го знаят в цяла Румъния... и хем не му върви и пак не го смени... съжалявам момчета, но с такъв треньор в ШЛ само ядове ще берем. И да играеш за 0-0 в такъв двубой... то... още с Партизан се видя... с 10 човека не успя да ги мотивира да пресират, а треперехме докрай. Дано в София видим преобразен Лудогорец и Безяк в атака.

elnino123
19.08.2014 23:44

До коментар [@comment 1686598] от [@user georgi.marinov.98284]:

Какви 40 хиляди българи бе...кой ще гледа смешния мач.Лудогорец имат 2 000 фена в цялата страна, а ти ми говориш за 40 хиляди *lol*

krasenkrasen
19.08.2014 23:45

Като фен на ЦСКА бих си купил билет и бих гледам мача в София !

monte_carlo
19.08.2014 23:43

Лудогорец отпада на 90% от видяното в този мач. Стяуа е много много класи над Партизан и над нашите грандове с които лудогорци си играят на котка и мишка. Това е първият стойностен отбор, срещу който излязоха.Толкова безпомощни в нападение не съм ги виждал никога, Стяуаимат голям шанс да вкарат и на реванша, а аз вече се чудя дали Лудогорец може да отбележи и един гол :@ И тази година ще сънуваме ми се струва ШЛ...

GaLaxY94
19.08.2014 23:43

Браво достойно представяне.. ! ДАно да имаме повече късмет в България!

vinni
19.08.2014 23:39

Те така загубиха и срещу Загреб

The_Djoker
19.08.2014 23:36

Този треньор е пълен бездарник,е как не ги накара малко преса и по-атакуващо да играем

The_Djoker
19.08.2014 23:40

Ми сходно мислим,мача в София трябва да се започне от началото с атака,както направи Моу в Лондон с/у ПСЖ

Rezors
19.08.2014 23:38

Виж ми пред-предпоследният коемнтар*smile*

iskren1981
19.08.2014 23:35

сигорен бех че ако вкарат гол ще е на Терзиев личи си че не е във форма още

dido9730
19.08.2014 23:35

Според мене Лудогорец тази година играят една идея по-слабо от миналата.

katal0neca
19.08.2014 23:34

Не мога да разбера защо все накрая им го набутват. Срещу Загреб преди 2 години, миналата година и срещу Лацио им го мушнаха така накрая, но слава богу там го върнаха и се класираха напред и сега Стяуа пак им го бутнаха в края. В последните минути нещо рухват.

vasilis5454
19.08.2014 23:32

тъп български манталитет искаха 0на 0 и им го набутаха хаха

Rezors
19.08.2014 23:32

И пак Терзиев Формулата се ос.а*cry**cry**cry**cry*

Rezors
19.08.2014 23:31

С тоя тъпан*р Дерменджиев май само тая година ще си играем в Европа...как не ги накара малко преса,де*ба и тактика само в защита и т'ва е....тоя не ми харесва и с него Лудогорец няма да напредне.*cry**evil*

Rezors
19.08.2014 23:36

Предпоследният коментар е написан 2 минути преди гола..изпреварих времето,ама съм прав*smile* Днес Лудогорец МОЖЕХА да играят добре,но Дерменджиев не им позволи..това не е стила и играта на Лудогорец*wink**stop*

miro211
19.08.2014 23:34

абе ти си много интересен Лудогорец като играе добре ги хвалиш като се пропукват ги плюеш.

Rezors
19.08.2014 23:28

Аз си мисля,че ако не тази,то другата година Анисе ще се махне от Лудогорец..с тия пускания в 85-та минута*erm*

iskren1981
19.08.2014 23:25

е тука беше задължителен картона за симулация педалска работа на съдията

Rezors
19.08.2014 23:05

Е не..няма такъв карък като българския!*cry**cry**cry*

CoolPapaBel
19.08.2014 22:56

Тоя пък скапан телефон само ми яде от думите *wink*

CoolPapaBel
19.08.2014 22:55

Греда ударихме ако не сте видя докато пишете да ви кажа!

CoolPapaBel
19.08.2014 22:54

Нещо за мача ще кажете ли или само ще се заяждате?*thinking*

martyyyLFC
19.08.2014 23:04

Знам .. неколцина фена на Chelsea и MU ...заради тези неколцина страдат и свестните фенове ...

AC_Milan_92_45
19.08.2014 23:03

ти още ли не разбра кой ги почва?

martyyyLFC
19.08.2014 22:59

Е то без някой да се заяде няма как да мине ... А относно маца , за мен равностоен футбол.

pesholudiq
19.08.2014 22:49

До коментар [@comment 1686518] от [@user AC_Milan_92_45]:

кефи те щото знаеш, че жалкия отбор, на който си фен не може да си позволи своя легенда и за това купува легендите на другите отбори.. При вас всички идват за парите, няма един играч в момента в жалкия ви отбор, който да обича клуба

Rezors
19.08.2014 22:54

Афектиран е,че ония се заяжда*smile* Просто спор,не се ядосвай*smile*

CoolPapaBel
19.08.2014 22:48

Като цяло добре че е Влади иначе до сега да сме гризнали дървото Стиаула играят доста добре и със самочуствие и определено са отбор от добро средно европейско ниво. Ама наще се класират *smile*

IM_A_PLAYER
19.08.2014 22:47

Браво на Лудогорец, и на Владо Стоянов, такава смешна дузпа да отсъди тоя съдия ми е адски странно а уж е Германец, ония се спъна в крака на Минев и оп дузпа.*lol*

marioooooooo
19.08.2014 22:45

Един равен резултат на този стадион за нас ще е сеедно победа.....Дойдат ли ни в България ще видят колко е тегаво.Това да изпускаш дуспа на собствен терен,незнам.Браво на Влади

martyyyLFC
19.08.2014 22:44

Па знаес ли , сега със закопуването на Рейна дали по документи ср води вратар *joking* *tongue*

monte_carlo
19.08.2014 22:41

Не съм гледал приятелският мач, в който Лудогорец са победили с 4-2, но явно румънците здраво са се лигавили за това полувреме не се видя как можем да направим и един гол. Дано да се стегнем,че искам да гледам мачове от ШЛ в България !

iskren1981
19.08.2014 22:40

Терзиев и Кайсара като че ли изневеряват през първото полувреме дузпата си е грешка на съдията но по притеснитилното е че не създадоха нито едно голово положение и рядко стигаха до вратата на Стяуа

tiferich
19.08.2014 22:40

Човекът-Котка Владо Стоянов,нашите много уплашени Кейсара с много грешки трябва да го сменят че ще има червен. Безяк трябва да влезне

elnino123
19.08.2014 22:39

До коментар [@comment 1686501] от [@user AC_Milan_92_45]:

''бръмбър'' в 3 клас за бръмбъри ли учите ...бавноразвиващ.

monte_carlo
19.08.2014 22:35

Стяуа се оказаха доста по-добри отколкото очаквах. Играят един европейски футбол на доста добро ниво от това, което видях. Бързи подавания с по едно докосване, добро владеене на топката. Лудогорец нямаше нито една възможност за гол. Дано да се съвземат през второто,че ако продължаваме така най-много да глътнем вода ! Браво на Владо Стоянов иначе !

voda_ne_piq
19.08.2014 22:35

На тоя Стоянов трябва да му вдигат статуя ако измъкнат нещо от тоя мач

The_Djoker
19.08.2014 22:34

Страхотен Владо Стоянов,но много насрано играят нашите стигат до едно място и веднага връщат назад, без да пробват,а к'во ревете за дузпата при условие,че беше абсолютен фаул

Rezors
19.08.2014 22:32

К'во ми хвалите Нойер,имаме си Владо Стоянов*joking*

Rezors
19.08.2014 22:42

Той по документи се води вратар,а пък ако иска може и лайсмен да го играе*lol**lol**lol*

martyyyLFC
19.08.2014 22:35

Сравнявас Нойер и Стоянов? Ама единия е вратар , последен заститник и атакуваст халф ? *lol* *lol*

Rezors
19.08.2014 22:32

Ааааа тоя не е човек!!!!*goal**goal**goal**goal**goal**devil**devil*

martyyyLFC
19.08.2014 22:24

Владо Стоянов *cup* Този вратар ми вдъхва големи надезди за Европейското *beer*

iskren1981
19.08.2014 22:23

Ебати педераската дузпа на Брихт съдия с авторитет незнам що как я виде

CoolPapaBel
19.08.2014 22:28

Авторитетен съдя да но как се каза и по долу: Каквото кажат от УЕФА това е *smile*

Rezors
19.08.2014 22:23

Казааааххх ви!!!!!! Владо,Владо,Владо е голям,Владо е голям!!!!*cup**cup**cup**cup**cup*

CLOTH
19.08.2014 22:21

Дузпата беше повече от комична. Имаше справедливост.

akseldev
19.08.2014 22:20

Просто УЕФА не иска БГ отбори.. Баси смешната дузпааа

Rezors
19.08.2014 22:12

25 минути Лудогорец натиска Стяуа "гранда" в неговата половина силно,та по-силно,ако продължават така гола е неизбежен!!!*beer*

miro211
19.08.2014 22:17

натиска но малко голови полужения

Big_Ivan017
19.08.2014 21:45

Лудите ще мачкат и ще ни отсрамят! Ще ги гледаме в ШЛ! Според мен Лудогорец ще спечелят и двата мача! *smile*

sluchainik
19.08.2014 21:41

До коментар [@comment 1686446] от [@user I_LOV3_CHELSEA]:

Благодаря ти !

Santti
19.08.2014 21:36

Може стяуа да има предимство, може да съм левскар до мозъка на костите си, може в първенството да ния бият, но преди всичко днес ще съм БЪЛГАРИН и ще подкрепям Лудите, срещу гадните Мамалиги дано ги бият. Да покажем на Румънските мангали че сме повече от тях.

sluchainik
19.08.2014 21:36

Колеги,някой може ли да ми даде линк за мача,понеже не съм в България благодаря предварително

Alexis_Sanchez
19.08.2014 21:31

Това ли е най доброто ? дъртака Минев и неопитния Шоко, заедно със слабия Дяков и напълно сакатия Александров.... Терзиев също няма място имаме 5 абсолютни дупки в отбора. Кой идиот би пуснал Александров вместо Анисе или Кишада... Хамза няма никакъв опит в Европа.. Нямам добро мнение за този мач, а публиката на румънците ще е супер ентусиазирана и нашите ще почнат да правят грешки... Дано да се отървем с Х или нещо прилично поне, единственото хубаво е че Вура е титуляр

I_LOV3_CHELSEA
19.08.2014 21:21

Излизаме с най-доброто и дано да вкараме гол, за да ни е по-лесно в София ! Хайде БългарИ *angry**cup*

tiferich
19.08.2014 21:21

Според мен пък Хамза го знаят добре Румънците,дано да греша,ама Безяк трябваше да е титуляр.

AC_Milan_92_45
19.08.2014 21:17

Поне според мен е правилно включването на Хамза в титулярната 11торка. Дано да ги победим или в най-лошия случай, един равен с поне гол на чужд терен

Uigtfri
19.08.2014 21:14

Някой може ли да ми прати линк за БТВ екшън, че имам проблем с канала!!!

YNWA_22
19.08.2014 21:09

успех на нашите момчета според мене един X там и като домакини да измъкнем победата ще е супер !*beer**beer*

ivanrealmadrid1
19.08.2014 21:05

Браво Хамза е титуляр + Мисиджан и Марселиньо , победа за Лудогорец и дано е НАД !!!