Скандал разтресе Стяуа преди мача с Лудогорец

10:18
Скандал разтресе Стяуа преди мача с Лудогорец
Истински скандал разтресе Стяуа Букурещ часове преди днешния първи сблъсък с Лудогорец в Шампионската лига. Довечера румънците няма да бъдат изведени на терена от своя капитан Кристиан Танасе. Официалната причина е, че е контузен. Неофициалната, която бе потвърдена и от румънски колеги, е желанието на лидера на Стяуа да напусне отбора, информира "7 дни спорт".

Той настоявал за трансфер, който му бил обещан от президента Бекали. Засега обаче ексцентричният милионер не искал да се разделя с капитана си. Скандалът между двамата очевидно е сериозен, след като треньорът Константин Гълка извади от титулярите най-добрия си играч.

Колегата му Георги Дерменджиев пък има само една дилема за състава. Тя е кой да води атаката - Юнес Хамза или Роман Безяк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stratievv
19.08.2014 10:53

Хамза трябва да води атаката на Лудогорец , не знам защо но Безяк този сезон не е във форма и това си личи , но и не можем да кажем , че Хамза е във форма след 2 мача *smile*

Chelsea86
19.08.2014 11:09

Как да е във форма Безяк, като той играе почти само в мачовете в Европа и тук-там малко в първенството. Разбирам, че ги е страх да не се контузи някой в мач от първенството, ама така си губят формата според мен.

Uigtfri
19.08.2014 10:46

Лудогорец ще отстрани без проблеми Стяуа. Най-добрия защитник на "стелистите" отиде в посока Саутхамптън. В последния мач между двата отбора Крейзи Форест отбеляза четири гола, като изпусна и две дузпи, така че със сигурност ще вкараме поне един гол. Публиката няма да е предимство за Стяуа. 0:2 или 1:2!

BuTaMuH_C
19.08.2014 10:43

в момента точно Хамза би бил по-добрият вариант и би свършил по-добра работа *smile* изигра,ако не се лъжа 2 мача и в двата вкара гол

Maherov98
19.08.2014 10:42

По добрия вариант е Юнес Хамза да води атаката ни *smile*