Вуцов: За уреден мач не се чакат последните 10 секунди

09:59
Вуцов: За уреден мач не се чакат последните 10 секунди
Това, което този път срещу Левски ни липсваше, е шанс. Това заяви треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов в ефира на TV7. Канарчетата отстъпиха в 5-ия кръг на сините с 1:2, след като получиха гол в 93-ата минута.

"Играта ни не беше най-добрата, не бяхме убедителни, страхотна умора, грешки, тежки са им краката. Голът, който получаваме, нямахме основания да го получим. Все пак това е един нов отбор. 16 човека са напуснали през лятото и предстоят още 1-2 да си тръгнат. Привлякохме футболисти, които са с доста по-занижени условия, всички играчи са с много малко игрови минути", заяви Вуцов пред водещите Илиян Енев и Светлин Йочев.

Наставникът на Ботев не остана безпристрастен и към твърденията, че снощният мач с Левски е бил уреден. "Малоумници – само хора, които не са играли физическо, могат да си мислят, че мачът е уреден. Искам да ги питам тях - ако статуквото в държавата беше друго преди три месеца, пак ли щяха да ги говорят тези неща. За такова нещо не се чакат последните 10 секунди на мача", изригна треньорът на Ботев.

Според него една от причините пловдивчани да бъдат атакувани по този начин, е защото много хора са се уплашили, че тимът може да влезе в първата шестица. Вуцов коментира и евентуални трансфери. "За Вандер има оферта от чужд клуб. До утре ще стане ясно дали ще я приемем. Що се отнася до Доре – нито съм го виждал, нито съм го чувал. Казва, че не може да си вземе виза. Но ако, ще тръгва на някъде, трябва да е от тук. В клуба няма получена оферта за него. За Момчил Цветанов нищо не мога да кажа", коментира Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrandeBarca
19.08.2014 17:41

Не казвам,че няма черно тото България,нито че няма и в наши мачове..но много по-лесно щеше да е да ни пуснат да си вкараме в 70 мин нали..ами ако съдията беше свирил края преди атаката,ако Прохазка не бе центрирал добре,ако Педро не бе уцелил вратата шанса беше голям..

holigan4e
19.08.2014 11:59

Уреден ? Ама когато ни биха за купата не беше уреден. Смешки ! Атаката на Левски просто беше мълниеносна ! Това беше най - добрата атака на отбора от няколко години насам. С няколко паса и перфектно центриране ги убиха. Така ги искам всеки мач да са ! Гаджев пък да ги пробва тия удари всеки мач и да почне да се лакоми малко.

holigan4e
19.08.2014 12:41

нещо предлагаш ли или си правиш реклама ?

DelchevStanislav
19.08.2014 12:37

Момче, смени си дилъра ! *beer**joking**joking*