Киндио - Картахена, спечелен

15:46
Киндио - Картахена, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. август: 8 познати от 11 мача - 72.7% успеваемост

Залог на деня за 18.08.2014 г.:

Депортес Киндио - Реал Картахена, 01:30 часа

Депортес Киндио започна добре новия сезон и след три кръга записа две победи и едно реми, като все още не познава вкуса на поражението. Общо в последните си десет мача Киндио падна само веднъж и демонстрира завидно постоянство. Реал Картахена играе доста зле по чуждите стадиони, след като в най-скорошните си три визити вкара само един гол и спечели едва една точка. Статистиката тук също дава категорично предимство на домакините и показва, че в общо освен гостувания на този терен отборът на Картахена е спечелил едва една точки и то след нулево реми. Тук изглежда напълно ясно кой отбор е по-близо до победата, а коефициентът си струва доза внимание.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация