Арсенал започна сезона с обрат (видео)

21:33
Арсенал започна сезона с обрат (видео)
В мач от първия кръг на английската Висша Лига отборът на Арсенал на Арсенал победи Кристъл Палас. Двубоят на стадион "Емирейтс Стейдиъм" приключи при резултат 2:1 за състава на Арсен Венгер.

Бреде Хагеланд откри резултата за гостите в 35-ата минута на мача. В последната минута на първата част Лоран Кошчелни възобнови равенството в двубоя.

Минута преди да изтече редовното време Кристъл Палас остана с човек по-малко на терена, след като Джейсън Пънчън получи втори жълт картон. Секунди след това Аарън Рамзи даде преднина на домакините и донесе победата на Арсенал.

Стартови състави:

Арсенал:
Шчесни, Косчиелни, Чембърс, Дебюши, Гибс, Артета, Уилшър, Рамзи, Саного, Касорла, Санчес

Кристъл Палас: Сперони, Дан, Хангеланд, Уорд, Кели, Болас, Йединак, Ледли, Пънчън, Шамак, Кембъл

Арсенал - Кристъл Палас 2:1
0:1 - Хангеланд, 35'
1:1 - Косчиелни, 45'
2:1 - Рамзи, 90'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hazarddddd
17.08.2014 14:20

Жалко за Кристъл Палас! Червеният картон беше напълно излишен! Но все пак победата си е победа!

sdw
17.08.2014 08:25

Очаквах повече от Арсенал,но започнаха доста разочароващо,въпреки победата.Играта им просто куцаше.Дано се оправят,че да стане по-интересна битката за топ4.Ама само не разбрах,тоя Венгер какво толкова си е харесал Касорла ...

Big_Ivan017
17.08.2014 00:41

Добро начало и за Палас въпреки загубата! *smile* Показаха доста сърцата игра, аз очаквах да паднат 2-0 или 3-0, но по едно време мача беше в тяхна полза и дълго задържаха и равния резултат, но в края Арсенал спечелиха!! Хубав мач се получи! *thumb_up*

simon_66
16.08.2014 22:56

След този мач е по-добре да няма фенове на Арсенал,които да злословят срещу Юнайтед,а да подходят с разбиране!Видяхте,че и двата отбора се измъчиха в мачове,в които бяха абсолютните фаворити.Едните обаче градят всичко наново,идната седмица със сигурност ще има някое попълнение в отбора от Манчестър,а като цяло няма да е и един.Ван Гаал сам го каза.Докато при Арсенал бях доста учуден-разбиха Сити преди няколко дни,а сега постигнаха тази трудна победа над КП.Ще видим и останалите фаворити за титлата какво ще направят,но едно запомнете-не си правете крайни изводи за даден отбор от старта му в първенството,защото тук всеки може да обърка сметките на всеки *smile*

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 23:23

Неуместно е да даваш препоръки на наши фенове, в общи линии най-малко фенове на Арсенал са злорадствали за загубата на Юнайтед. Отборите на Пулис са винаги трудни за нас, пренебрегвам факта че напусна Палас в Четвъртък. А и предстои пътуване до Истанбул, имах чувство, че този мач сам трябва да се вземе*smile*, а мислите са за битките в Шампионската лига. И видях доста работа за щаба, свързан с играта на Санчес, Касорла, Саного, които имаха огромен процент грешни пасове и отигравания. Напълно сме наясно какво да очакваме от отбора си като класиране и постижения, така също и постовете, на които се нуждаем от попълнения, а за ширината на съставите на Сити и Челси само можем да мечтаем. Но все пак ситуацията с резерви на ниво е доста по-добра от предишни сезони, и ако се разминем със сериозни контузии, може да очакваме достойно представяне на всички фронтове.

petko9305
16.08.2014 22:30

Жалко, че нямаме поне една свестна ТВ!
Поне в едно си права при бързи движения няма как да не сгрешиш!

bisera.bakardzhieva
17.08.2014 15:09

Не зная Петко ли си или не, това не е интересно, но получих напълно очакван отговор. Положението за гола на Палас наистина е след корнер, но както ти сам посочи- Хангеланд е втория играч, играл с топката- точно в този момент има двама футболисти на гостите, които са след последния ни защитник, в обхвата на вратата и естествено влияят на играта. Ако си забелязал, почти всички прегръщащи се играчи погледнаха към страничния съдия дали не е сигнализирал засадата. Не правим трагедия от този гол, имало е и отменени доста такива, просто преценка на съдиите. Както приемаме редовността на ТОЗИ гол, така и Вие спрете с нелепите претенции, подобен спор има само в българските медии, никъде другаде не се оспорва редовността на нито един от головете в мача. Относно това дали си намесил някъде Юнайтед- на сън ли си писал коментар № 69 от 13 и 25 ?

petko9305
17.08.2014 14:31

Признай си! някъде да съм споменал Ман. Юнайтед? След загубата аз не съжалявах никак защото очевидно от Ман. Юнайтед играха много слабо и победата щеше да е нереална и освен това да направи погрешни впечатления на всички който подкрепят Ман. Юнайтед, в това число и треньора ЛВГ. Лично се надявам тази победа да послужи като урок за ЛВГ и да стегне отбора до края на месеца. Пред малко гледах повторения на всички голове от мача Арсенал-Палас. Искам първо да се извинявам за това, че оспорих втория гол на Арсенал защото реално ако човек наблюдава внимателно ще види, че засада няма, но при първия гол на Арсенал наистина може да се поспори и не обвинявам съдиийте както и целия клуб на Арсенал защото такива ситуации има постоянно и е напълно нормално да объркаш нещата. За гола на Палас! Според мен е напълно редовен и няма никакви нарушения поне според мен защото при изпълнението на корнера втория играч, който докосва топката я вкарва директно в мрежата и можете да обвинявате само Санчес.

bisera.bakardzhieva
17.08.2014 14:01

Извинявай, но получи и други отговори, които също са от фенове на Арсенал, които умишлено игнорираш! Твой избор, няма проблеми да определяш кой те е подкрепил и кой ти е сложил минус, но очаквах ти или някой от претендиращите за редовността на головете на Арсенал да прокоментира има ли играчи на Палас в засада след насочването на топката с глава от Хангеланд! Или чакахте коментаторът да го каже, за да го твърдите. То се вижда, че има двама играчи в засада на Палас, които влияят на играта на Шчесни. Когато правите анализ на головете, ги правете за головете и на двата отбора, защото и трите гола подлежат на анализ. Знаем, че играхме слабо, че взехме мача на магия, че нямахме добри удари към вратата- ето тук можехте да ни "захапете".

radoachi
17.08.2014 13:35

това че твоя отбор не си взе мача не означава че трябва да успорваш победата на Арсенал няма значение че играхме слабо , очевадно е че и при 2та наши гола футболистите са на една линия това че ти искаш да е имало засада е съвсем друго !

petko9305
17.08.2014 13:25

Естествено е, че по-различен отговор от такъв няма да получи фен на Юнайтед от фен на Арсенал. Плюсовете който си получил са от фенове на Арсенал, а минусите който получих са пак от същите фенове. Приемам това напълно нормално нещо което ни е заложено вътре защото такава е природата на един нормален индивид.

radoachi
16.08.2014 23:16

продължаваш да не си слагаш очилата *confused*

sakata_97
16.08.2014 22:55

petko време е да си лягаш,че загубата на МЮ днеска ти се е отразила на сивото вещество,ако изобщо имаш *joking* *thumb_up*

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 22:35

Ами пусни си видеото от статията и ми обясни позицията на футболистите на Палас между Деветата и единадесетата секунда, които се намират пред последния в защита от Арсенал, и дали не влияят на играта.

Jason_Scotland
16.08.2014 21:56

Ама че измъчена победа. Не е лесно срещу затворено играещи отбори. Поздравление за добре организираната игра отзад на Палас ... и срещу другите да сте така самоотвержени*joking**joking**joking*
Честито на всички арсеналци и наздраве*beer**beer**beer*

TheGunneR2014
16.08.2014 21:56

Добър старт още по-важно ще е да свършим добре! Имаме потенциала да станем шампиони!!!*thumb_up*

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 21:46

+Абрамович, обикновено не чета за редактиране и се случва да ми излязат повече от една буква. Относно мача, липсват ударите към вратата на Палас, дано Венгер коригира това за предстоящите мачове, останалото е очаквано- владеене, добра игра, много пасове, както и грешките ни в защита.

Azz1n0th
16.08.2014 21:46

Т'ва момче ЛондонЧелс е страшен трол, евала. Рядко се намират хора, които са толкова нагли и плоски, че единствената им цел в живота е да се заяждат и обиждат по форумите. И при двете положения, ситуацията със засадата беше доста тънка. Както можеше да се даде, така можеше и да не се дава. Трудно е да се реши, особено когато има толкова много хора в наказателното. Друг е въпроса, че никой нищо не казва за ръката на Шамак в наказателното, за бавенето и за похватите от ръгби на Палас. Като цяло слаб мач, но взехме това, което трябваше. Срещу такива отбори, които се затварят отзад е важно отбора да е сработен и да се разбира доста добре. Първи кръг е и това няма как да е на 100%, видяхте че имаше доста неточни подавания и не се знаеше какво да се прави, като стигнем наказателното. Йозил ще е едно от решенията на този проблем.

assault
16.08.2014 21:55

Та нали миналия сезон палас ги биха и такъв рев беше колко грубо било играли палас как не им дали дузпа. Остави ги тия фенове хай каза два гола от засада.

Szczesny
16.08.2014 21:46

Слабичък мач като цяло,но може би е нормално все пак е първи мач за сезона.Адски много грешни подавания в средата от всички в отбора.Като ми се струва най-зле с пасовете беше Касорла.
Неубедителен дебют и за Алексис.По-трудничко ще му е във ВЛ,но дано все пак в течение на сезона да навлезе в оптимална форма.
Саного е ужасен.Игра 5 пъти с топката и при петте пъти докосванията са му много лоши.Топката му се удря в брадичката,корите,колената...много зле.
Счезни ако продължава така,скоро ми се струва,че Оспина ще го измести.
За сметка пък на тези,които критикувах много ми хареса Чеймбърс.Наистина много умен играч,ако се опази от контузии,със сигурност го очаква бляскаво бъдеще.Играта му е много грамотна,а е много млад.Евала на момчето!

Rezors
16.08.2014 21:45

Преди умираха след като Рамзи вкара,сега умират преди Рамзи да вкара - Уилямс за пример*confused*

sakata_97
16.08.2014 21:35

Слаба игра,но важни бяха 3-те точки и доброто начало на сезона.Смешните хейтъри тихооо*confused*

TheoWalcott14
16.08.2014 21:30

Много грозна игра за стандартите на отбора , но важна е победата , беше ми писнало в мачове които мачкаме да ни бият с смешни голове , по -добре в някои мачове да играем така и да вземем 3 -те точки отколкото да хванем ху* накрая . Все пак си имаше и позитивни страни мача , Рамбо не може да бъде спрян да вкарва , не знам ,но като ,че ли доста самочувствие набра и в някои от последните мачове си позволява доста отпускане , но както и да е важното е ,че вкарва . Санчес се стараеше , игра добре като цяло , имаше и грешки ,но ми хареса . Артета просто беше трагедия , не може дефанзивния ти халф да има 1-2 отнети топки за целия мач ...

teodorde
16.08.2014 21:29

Рамзи*wink**smile* Кой ли ще умре утре?*thinking*

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 21:49

И аз го написах по същата причина, но и ти не го разбра. И за нас ще е интересно Челси без Абрамович, както и за вас е интересно Арсенал без Венгер. И тъй като проклятието е за хора от шоубизнеса, а не от футбола, да видим кой е бил наред!

assault
16.08.2014 21:43

Ам твойте глупости с ква цел са.

sakata_97
16.08.2014 21:43

Такива неща пич не се пишат дори и на шега

Papinhoo
16.08.2014 21:40

Ей веднага захапа. Не го написах с цел заядане ама главатати неможе да го проумеее

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 21:37

Представям си ААбрамович да умре, не Венгер *surprized**confused*

Papinhoo
16.08.2014 21:33

Излезе ми една голяма простотия в главата. Щом Рамзи вкара преставяш ли си утре да умре Венгер *lol*. Доста тъпо ще се получи. Но това с Рамзи е случайност. Хора се раждат и умират всеки ден

caramell
16.08.2014 21:29

Много сладка победа! Който вика , че е имало засада , значи да си оправи очилата. Санчес се раздаваше , колкото можеше. Тактиката ни беше зле - да правим цял мач центрирания , а Палас да имат адските борове в защита , но както и да е. Важни са трите точки.

LondonChels
16.08.2014 21:28

Как може да радвате ? 2 гола от засада

assault
16.08.2014 21:45

Хахахаха типичен фен челси сега ще каже че и жълтите картони са пресилени.

guilpter
16.08.2014 21:44

Тия мачове трябва да се взимат.. А иначе [@link https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10431498_1138161352890746_1150876827724546601_n.jpg?oh=d345fa3d17a122dfb50f32787e8fbbfa&oe=547DF78F&__gda__=1417469360_6b2fca885d9ab5bf3b29c7420a0fc0e8]

persie1992
16.08.2014 21:31

Засади са ти на тебе в главата, хейтър. Купи си очила, или поне си сложи нови лещи.

persie1992
16.08.2014 21:27

ААйде честита победа, труден мач, след като тия или стояха в линия автобус, или бавеха играта. Страхотна победа и много добро включване на Монреал.

Papinhoo
16.08.2014 21:27

Oт Рамзи няма да останат живи хора. След 3-4 години населението на земята ще е нищожно *lol**lol**lol*

assault
16.08.2014 21:27

Изстрадахме си я победата като цяло добре играхме Чембърс пак на ниво *smile*. Ще е интересно и с Йозил в халфовата линия *smile*

petko9305
16.08.2014 21:26

Два гола от засади

bisera.bakardzhieva
16.08.2014 22:23

Няма да е зле да разгледаш и гола на Палас за засада на футболиста, който е до аутлинията . А мнението на коментатора слабо ни интересува, при тази скорост на придвижване е нормално да се спекулира с това. За теб положението може да е повече от ясно, за нас също голът е редовен и това е напълно нормално, макар че ако имаше и минимално съмнение за редовността не бих го неглижирала и пренебрегнала. Мразя български коментатори, които да ми казват какво трябва да виждам, дори и когато очевадно изопачават ситуацията, но по ВВС се дискутира положението, и общото заключение е, че са на една линия, която по правилник дава предимство на нападателя.

petko9305
16.08.2014 22:09

Ако първият гол не е от засада, въпреки, че и там може да се спори, то вторият гол е повече от ясно, че е от засада. Не ми трябват очила за да виждам двойно! Дори коментатора потвърди, че втория гол е от засада. Очевидно е, че феновете на Арсенал (клуб които уважам много) не са виновни, както и футболистите. Просто съдийте сбъркаха и това е нормално стига да не се случва често, че изведнъж феновете да се съмняваме дали в действителност наистина има корупция. Ако това беше Юнайтед ще излъжа ли ако призная, че сега щеше да има +250 коментара или по-точно спам на тема "голове от засади" ???

radoachi
16.08.2014 21:28

сложи си очила че не виждаш

aa2
16.08.2014 21:24

Баси боклуците се оказаха тея от Палас - от 90 минути сигурно се играха около 70-75.То бива, бива бавене, ама това тяхното си беше направо спане по терена.На мен ми е интересно тея съдии няма ли вече да почнат да вадят картончета за биене на тъч по 3-4 минути?

Иначе си играхме доста слабо, но това е първия мач за сезона, нормално е да има колебания.

Ginekologa
16.08.2014 21:21

аз го видях в засада , но както и дае още 1 трябваше за хк

Deco_Sneijder
16.08.2014 21:21

Брао брао очаквах скучен Х,то мача пак си беше скучен ама честито на артилеристите по-добре да почнеш с победа от колкото с Х *smile*

Deco_Sneijder
16.08.2014 21:15

Арсенал винаги почват сезона несигурно,така че техните фенове да не се плашат,след 3-я 4-тия мач Артилеристите набират скорост и мачкат наред поне до нова година *lol* а и може 1 месец след това,да се надяваме че тази година ще е различно и ще има повече отбори в битката за титлата *cigarette*

Papinhoo
16.08.2014 21:28

ECCC са големи селяни. Мани ги тия F.O е размазващ

caramell
16.08.2014 21:23

Ставай се махай , казах ВЕДНАГА!

LondonChels
16.08.2014 21:20

*joking*

luiz_lfc
16.08.2014 21:13

Аз ви казах да не се надъхвате много преди да е почнал сезона *wink*

LondonChels
16.08.2014 20:57

Пак ли Топ 4? и 1/8 финал ШЛ

LondonChels
16.08.2014 21:05

Пайахаххахахаах ох бедничките фенове на Арсенал радват като цигани за картонената купа Коминити Шийлд

korektor
16.08.2014 20:58

И пак спечелихме 2 купи :Д :Д :Д а вие ? :Д

persie1992
16.08.2014 20:24

Айде сега второто полувреме трябва да се стягат... А тоя ка*ут фена на Челси не го слушайте той само си говори, никой не му обръща внимание. COYG!

Rezors
16.08.2014 20:41

Дидие Велики - Секи у Плевен го е мандърсал!*lol*

Danskrastev
16.08.2014 20:31

Това не е обикновен фен това е Дидие от Плевен *lol**lol**lol* така се казва момчето *joking*

Rezors
16.08.2014 20:18

Вее Хангеланд най-накрая да вземе да вкара гол!*surprized*

Danskrastev
16.08.2014 20:16

Браво !!! Размениха си по една грешка Хангеланд и Косчелни *lol**lol*

LondonChels
16.08.2014 20:11

Ей това е висшата лига ! Вечената Надежа Джак Контузиулшър пак нищо не играе

Danskrastev
16.08.2014 20:19

Ей как го измисли това бе ще види ме в понеделник какви ще ги измисли Жозе Мранкиньо *lol**lol**lol*

Danskrastev
16.08.2014 20:10

пфф....тоя сезон май ще е мазало !!! Не мога да разбера защо играят толкова зле....

Kireto1232
16.08.2014 19:46

И сега Диема като дава и А група ще пренбрегва много Висшата лига ..... пфффф

btonev
16.08.2014 19:50

Мачът можеш да гледаш по Нова спорт.