Гришо: Още ме боли от загубата на Уимбълдън

16:13
Гришо: Още ме боли от загубата на Уимбълдън
"Още ме боли от загубата на полуфиналите на Уимбълдън, но така и трябва да бъде. Това ме кара да работя още по-здраво", сподели Григор Димитров в интервю за американското списание Financial Times.

Световният номер 8 коментира представянето си през сезона до момента, очакванията си за започващия на 25 август US Open и работата си с Роджър Рашийд. "Тренировките с него са доста тежки, но аз обичам да работя здраво, така че това не ме плаши. Много тежести, много тичане, от това имам нужда", споделя Гришо.

"Мачът срещу Анди Мъри на Уимбълдън не бе лесен, защото той е любимец на публиката, но аз останах концентрирана. С него се познаваме много добре, той е страхотен човек, но аз просто играх добър тенис в този ден. Всичко ми се получаваше", казва за победата си на четвъртфиналите в Лондон Димитров.

"Още ме боли от загубата от Джокович, но така и трябва да бъде. Приятно е да чувствам тази болка от загубите. Трябва да се чувствам така, за да искам да ставам по-добър и да работя по-здраво. Не бях далеч от победата през тази година, така че трябва да бъда по-добър на корта следващия път", коментира той.

Последният турнир от Големия шлем за годината - US Open, започва на 25 август. "Уважавам водещите тенисисти, но когато се изправя срещу тях, искам да ги победя. Идва момент, в който осъзнаваш, че можеш да играеш добър тенис и се чувстваш уверен. Нямам търпение да видя до къде мога да стигна", завършва българският тенисист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
16.08.2014 16:43

Уинър не вярвам,че Григор е казал концентрирана,а концентриран не го правете дама*joking* Оправете го