Божинов също си тръгва от Левски

10:46
Божинов също си тръгва от Левски
Странните управленски решения в Левски не спират. След като на Герена започнаха да гонят масово хората, привлечени през лятото, духовете не се успокояват, а напротив. "7 дни спорт" научи, че чистката при сините не спира на този етап, а дори са нарочени нови хора за гонене.

Изненадващо или не, в списъка на Георги Иванов е нападателят Валери Божинов. Таранът се ползваше с голямото доверие на мениджъра, но в последните няколко седмици отношенията им охладняха. В момента Гонзо дотолкова не може да понася и да разчита на нападателя, че е готов да го освободи и той да си търси нов отбор.

Това пък е в ярък контраст с направеното от Иванов само седмици преди той да се завърне на Герена официално. Още от май, когато стана ясно, че Гонзо поема ръководен пост в любимия си тим, той многократно е звънял на Валери Божинов. В разговорите си по телефона с тарана Иванов го е убедил, че ще гради отбора около него и именно той е бъдещето на сините. 3 месеца по-късно обаче ситуацията се обръща на 180 градуса.

"7 дни спорт" вече разкри, че Божинов влезе в конфликт с шефа си по време на лятната подготовка. Сега обаче изглежда, че дните на нападателя са преброени. Неслучайно Георги Иванов вече има и готов вариант за заместник на тарана с №86. До момента обаче не са уточнени само някои детайли, за да може новият футболист да се озове в отбора.

Георги Иванов иска до седмица отборът да бъде в окончателния си вид, за да могат на Герена да започнат да работят нормално, след като и без това пропуснаха началото на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RealMadridista
16.08.2014 00:29

ЕЕЕ защо им е да го гонят на момчето... не виждат ли че с него творят история *smile* ... кога преди ЦСКА е имал толкова победи подред над Луефски

ko4o4
15.08.2014 22:41

Хе хе , Божинката когато и да го изгонят все е късно - та в тази възка даже бързо се отърваха от него .... надявах се да поостане още годика - две та съвсем да им оправи "нападението" на левскито, ама на ... нямахме го тоя късмет ... *cigarette*

golemiq_geshan
15.08.2014 22:06

Кво няма да се обърне ситуацията , като Божинов само се спъва по терена , дори последния мач с Берое влезе там накрая и след само 5 минути разхождане се спъна на извеждащ пас все едно е бягал 120 минути ...

fred_duffy
15.08.2014 18:27

Лозанов се е наклал на свиня,как да го остави Гонзо.Предложил му е да се включи в отбора по щанги,но Николетка не е разрешила.
Както и да е , тоа и без това гол на ЦСКА не можа да направи в 7 поредни мача...

Jason_Scotland
15.08.2014 17:48

Че какво толкова пък му не харесвате на Божо*wonder**wonder**wonder*
Постоянно разправяше колко обича 'Левски', вкара не малко голове и почти играеше дори*joking*
Инак политиката на Герено е смазваща. Промени на всяко ниво до дупка и през месец ... бах'го ако е верно честно*surprized**surprized**surprized*
Още преди Гонзо да е встъпил в длъжност лятото започнаха да идват нови и да се освобождават други ... после Гонзо дойде и продължи още по-трескаво да селектира ... по средата на подготовката след като новите станаха 10 или 11 мисля дойде и ... ... ... новия треньор*surprized**surprized**surprized*
Той бил без работа от 3 години и за да го събудят му сервираха 'пари нема само свободни агенти' и той докара още 2-3 юнаци ... и т.н. и т.н.
Докле се събудят първенството почнало и те започнаха да запознават играчите помежду им а и с тренера също.
Пиша всичко това малко в хумористичен тон, но в общи линии си е вярно*erm*
Съжалявам за страданията на истинските сини фенове*erm*

Big_Ivan017
15.08.2014 17:15

Ами то честно казано не останаха отбори които да го искат... нищо чудно и че Левски го гонят! Интересно ми е къде ще играе след Левски! *lol*

bqsa
15.08.2014 17:12

Божеееееее още ли има луди да дават пари за БОЖИНО-КОЛЕТА.Тия хора са луди бе.За да даваш пари на такива,като БОЖИНО-КОЛЕТА трябва да си луд и да си ги изкарал без труд(по втория начин)!!!Тоя е нямам думи.Може да се признае,че има най-добрият на света МЕРИНДЖЕЙ.Тоя щом още успява да му намира балъци да го взимат е най-великият.Как си съсипа кариерата този глупак!

tinin
15.08.2014 17:05

Aaaa Гонзо, не така - Божинов завинаги в Левски! *smile**smile**smile*

miro211
15.08.2014 17:02

На всички фенове на Левски които оплюват Божиката искам да им напомня че: Николетов беше обявен отново като трансферна бомба едва ли не като месия. Като ви казвахме че той не струва и пет пари вие лаехте. Но не той е в корените на неуспехите на Левски. Кво чекате и лаете чекате да останат двете странични греди на стадиона ли. Гонете го и почвайте на чисто!

doctorMashinkov
15.08.2014 15:41

Нали ше прибере 100-200 бона за джоп пара.По неква случайност тоя мина пред едни от най-големите отбори в европа и винаги накрая влизаше в роля на трайно контузен, но в Левски нема да му мине номера.

bacardy_breezer
15.08.2014 15:06

Внимание вратите се затварят. Следваща станция - Ботев Гълъбово.*joking*

Rezors
15.08.2014 14:56

Ох,тоя отбор го съсипаха и пресипаха...с тая политика идва-тръгва за 2 месеца да я докарат я до фалит,я до отпадане..не знам друг такъв прецедент 2-та най-големи отбора на една страна да са в най-лошо положение от всички отбори*thumb_down**sad*

RMRM7
15.08.2014 14:20

Божинов е играе с голямо желание във всеки един мач и се опитва да мотивира отбора, кой ще дойде вместо него,някой чужденец който го мързи да ритне топката но да взима 3 пъти по-голяма заплата ли?

ReDeViL666
15.08.2014 13:27

Смешно ми беше , смешно ми беше , обаче вече започнах да ги съжалявам българските "суперграндове" левски и цска. Конкретно за Левски - докато не се продаде отбора и Батков не се махне , докато не се смени цялото ръководство на отбора , докато тия гонзовци и тия всичките бивши легенди на отбора , които постоянно идват в отбора , заемат длъжност , махат се , после пак се връщат - не се махнат окончателно , отбора няма да се оправи!При ЦСКА е същото - г-н Стойчо е за 34 път сигурно вече старши треньор на отбора! Еми стига сте се опитвали ВСЕКИ път да правите - нов б****к със стари к***и!*cards*

darin.ivanov.129
15.08.2014 14:08

Нали знаеш каква е дефиницията за лудост, да правиш едно и също и да очакваш различни резултати. В Левски и ЦСКА са си направо луди от 10 години насам се въртят едни и същи схеми( не футболни, а как да се приберат малко пари в джоба на мениджъри и агенти), едни и същи хора за управници за треньори. Е няма как да стане.

manutd_forlife
15.08.2014 13:14

Глупак! Пак ще махне целият отбор. Тази ''легенда'' и Батков само вредят на Левски. Толкова ли не могат да вземат един свестен скаут, че да намира играчи, които са виждали топка? И толкова ли са нетърпеливи, че гледат да махнат трети играч, а сме само на четвъртият кръг?

simon_66
15.08.2014 11:55

Добре,защо не залагат на Мисяк в нападение,а го пускат само във втория отбор да играе.Стефан Велев,Радо Цонев..все надеждни момчета,които трябва да взимат повече участие.За какво са на Левски футболисти като Сърмов,Бедоя и един куп още провалени играчи.Луис Педро и Наумовски май са единствените свестни трансфери в Левски това лято.Имат футболисти,ама няма кой да сглоби един свестен състав и да се разчита на него почти всеки мач,така че да се обиграе.

Chelsea86
15.08.2014 11:53

"Аз знам какво е Левски. Знам какво е да си в Левски. Знам какво е Левски за България. Знам какво е Левски за феновете." и пак повтарям искам да играя в Левски - "Аз знам какво е Левски. Знам какво е да си в Левски. Знам какво е Левски за България. Знам какво е Левски за феновете."

Това са думите му във всяко интервю... А всъщност нито желае да си върне формата при нас и да заиграе в чужбина отново, нито да помогне на отбора. Но не обвинявам него, по подобие на голяма част от играчите за тях е важно как ще се представят в някоя чалготека, а не как да помогнат на отбора и да зарадват феновете. Да, играе за 10 хил. и куп бонуси, но заедно с Крумов, двамцата качват килца ежедневно и стават все по-бавни и тромави. Факт.

Nelly_Lazio
15.08.2014 11:48

Херо или Гонзо , кой прави чистката... според мен Херо си е дал мнението за тези футболистчета*smile*

horo
15.08.2014 11:48

Не знам, за добро ли е за лошо ли е!?! Едно знам ,че любимият ни отбор го съсипват, колко професионални играчи останаха в него ...4-5 .... Батков да продава вече....съсипаха отбора,стадиона,легендите,феновете. На футболен мач при домакинство ходят не повече от 2-3 хиляди души.

RoSKo0o0
15.08.2014 11:17

Чао, няма да ни липсваш, лигльо смотан, човек, който не знае какво иска в този живот! Махай сеее *smile*))