Антонио Конте готов да стане селекционер на Италия

16:18
Антонио Конте готов да стане селекционер на Италия
Бившият старши треньор на Ювентус Антонио Конте е дал принципно съгласие да поеме националния отбор на Италия, съобщи "Гадзета дело спорт".

Според информацията в близките дни ще бъдат уточнени всички детайли по договора между двете страни, който ще бъде до европейското първенство през 2016 година. Конте ще координира не само работата в представителния отбор на Италия, но и в юношеските формации на „адзурите“.

Италия остана без селекционер след оставката на Чезаре Прандели, който напусна след неуспешното представяне на отбора на Мондиал 2014. Президентът на Италианската федерация Карло Тавекио не потвърди информацията.

„Работим по кандидатурите. Засега не мога да кажа нищо повече“, коментира Тавекио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
12.08.2014 19:42

Дано да го поеме той , защото се вижда , че има хъс за победи , а точно заради страха на досегашните треньори последните Липи и Пръднели , Италия е на тоя хал , защото не вярват в играчите си , тъй като не са звезди от калибъра на последното поколение , което донесе световната титла и се опитват да играят к*рвенската с тях и ако Пирло изригне с някой пас да реши някой важен мач , Италия не помня някога да е била в толкова окаяно състояние , след като толкова много играчи направиха толкова силни мачове за Скуадрата , то продължават да се викат някви псевдозвезди , казвам го с ръка на сърцето Маркизио никога не е показвал пълния си потенциал за националния и определено Верати трябва да заеме мястото му , ако въобще и без Верати има място за него до Монтоливо , Де Роси и Пирло , който обаче остаря

bacardy_breezer
12.08.2014 18:43

Дано. Конте е правилният човек за Италия. Дзакерони или Манчини ще съсипят отбора.