NIVEA FOR MEN Active 3: уникален 3-в-1 продукт

16:52
NIVEA FOR MEN Active 3: уникален 3-в-1 продукт
Дали на път, във фитнеса или у дома, мъжете винаги търсят по-функционални продукти, които да съчетават различни ползи и да пестят място в куфара, раницата или в банята. Едновременно с това, съвременните и модерни мъже полагат все повече грижи за външния си вид и хигиена и не допускат компромиси по отношение на качеството и действието на козметичните продукти за сметка на удобството.

Е вече няма нужда от компромиси- новият NIVEA FOR MEN Active 3 комбинира в един продукт душ-гел, шампоан и гел за бръснене. Той не само измива кожата на тялото и косата перфектно, но и в същото време създава богата пяна, която подпомага лесното бръснене. Комбинацията от съставки позволява бързата и лесна употреба без да прави компромис с качественото действие. Формулата на продукта е базирана на основата на нова микротехнология, високотехнологични полимери и витамин F. Витамин F се съдържа в две от съставките на продукта - авокадо и слънчогледово масло, които правят кожата гладка. Високотехнологичните полимери създават филм върху кожата, който позволява на бръснача да се движи леко върху кожата, без да причинява раздразнение.

NIVEA FOR MEN Active 3 има приятен аромат с дървесни нотки и е изключително практичен – особено за любимите на всеки мъж фитнес и пътуване. Active 3 е почти всичко, от което мъжете се нуждаят в банята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
30.06.2009 19:42

Абе незнам само какво общо има с Футбола! Слагайте си рекламите из банерите!

nekakav_pi4
30.06.2009 18:01

Ееех, ако обезкосмяваше краката щях да си го купя, къде сте видели модерен мъж вече да не е с гладки крачета?

ivica
30.06.2009 17:41

Щом не може да се използва като паста за зъби и интимен сапун, не става за нищо *stop* *sick*

TigerJK
30.06.2009 17:25

тва най-тъпия продукт на пазара в момента *sick*