Бербатов изработи дузпа, но Монако загуби

00:05
Бербатов изработи дузпа, но Монако загуби
Димитър Бербатов игра пълни 90 минути за Монако на старта сезона в Лига 1.

Вицешампионите на Франция направиха лошо начало на сезона, губейки като домакини от Лориен с 1:2.

Берба бе един от най-добрите футболисти на терена, но на два пъти негови опасни удари с глава бяха отразявани от стража на гостите Лекомт.

Още в десетата минута Лориен откри резултата, след като Винсънт Абубакар се разписа от дузпа.

В 68-та минута положението на монегаските стана още по-тежко, след като Рикардо Карвальо получи втори жълт картон и остави тима си с човек по-малко до края.

Въпреки това обаче, десет минути по-късно Бербатов овладя една топка в пеналта с гръб към вратата. Защитник на гостите изчисти кълбото от краката на българина, но заедно с това, го повали на земята. Реферът посочи бялата точка. Радамел Фалкао, който бе влязъл като резерва, стреля в горния десен ъгъл и изравни.

Домакините се хвърлиха в атака, търсейки втори гол. Три минути преди края при една контра на Лориен Абдулах изведе Лавин сам срещу Субашич. Крилото на Лориен шутира по земя в долния ляв ъгъл и така донесе победата за гостите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

visca_barca95
11.08.2014 12:05

"Мерлузите" са доста коварен отбор, но по принцип френските грандове се дънят доста пъти. Монако владееше играта, но както се казва "сами се биха". Що се отнася до Бербата, беше навсякъде!

Toddor
11.08.2014 09:04

Аз прочетох първоначално "изпорти" и си викам "Ааа, що тъй?".

_beroe_
11.08.2014 01:08

Фаворитите във Франция доста слабо почват, ПСЖ направиха равен, Монако пък падат, и то на техен терен. Ако Карвальо не беше си изкарвал червен картон, можеше и да е победа или поне Х.

_beroe_
11.08.2014 13:06

Вратаря на Лориен сигурно направи мача на живота си. *joking*

Stratievv
11.08.2014 09:17

Бербо имаше няколко добри положения , но вратаря на Лориен ги отрази всичките , а относно ПСЖ и те си имаха шансове Ибрахимович вкара два , но пропусна дузпа , Марсилия водеха 3:1 до 80-та минута и завършиха 3:3