Кошмар на Интер се връща във футбола

19:45
Кошмар на Интер се връща във футбола
Кошмарът на Интер Лучано Моджи е на път да се завърне във футбола, въпреки че има забрана шест години да не се занимава с най-популярната игра.

Бившият спортно-технически директор на Ювентус преговаря с ръководството на Болоня да работи като бизнес консултант в клуба, като естествено ролята ще бъде неофициална.

"Просто ми писна да бездействам и след като получих интересно предложение от шефовете на Болоня, мисля да им помогна и по този начин да направим бъдещето на клуба по-светло", коментира Моджи, около който бе скалъпен скандала "Калчополи".

"Ще помогна на този клуб да си намери стабилни бизнес партньори, които да помогнат за финансирането. Не, нямам намерение да купувам част от клуба", допълни бившият трансферен гуру на Юве.

Както е известно, през 2006 година близките до Интер медии в Италия разгоряха скандал, в който Моджи бе главен обвиняем. Говореше се за уговорени мачове в полза на Ювентус в сезон, в който "бианконерите" бяха победили на два пъти "нерадзурите" в Серия "А".

В крайна сметка, нищо не бе доказано и естествено, Лучано Моджи нямаше как да бъде осъден и да влезе в затвора. От целия скандал обаче пострада Юевнтус, който загуби изключително ценен управленски кадър, а на всичкото отгоре клубът бе пратен и в Серия Б.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
01.07.2009 00:04

Ми ако Моджи е невинен е логично Ювентус да бъде реабелитиран!Нали така!и ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ НЕВЕРОЯТНА СУМАТОХА ОТНВОВО!Ама и тия жабари не са в час май!Поне тази новина действа успокояващо , че не само ние сме черните а и има по негри от нас!!! *joking*

Adrian000
30.06.2009 19:55

И сега какво искате да кажете с тая статия ,че тоя мафиот е света вода ненапита, така ли?! Само парите му го спасиха от затвора!