Насри се отказа от националния отбор на Франция

13:39
Насри се отказа от националния отбор на Франция
Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри взе решение да напусне националния отбор на Франция. Причина за решението на футболиста е разривът в отношенията му със селекционера на петлите Дидие Дешан. Той не бе повикан на Мондиала в Бразилия, въпреки че изкара силен сезон с клубния си тим.

"Докато той (Дешан) е треньор на националния отбор, не може да стане нещо различно, особено след всичко, което се случи до момента. По време на Евро 2016 ще бъда на 29 години, но националният отбор не ме прави щастлив. Всеки път, когато се присъединя към лагера на тима, има все повече и повече проблеми. Срещам обвинения за мен и моето семейство. Всички близки страдат от това. Аз не искам да се случват подобни неща. Искам да се съсредоточа върху кариерата ми", коментира Насри, който има 41 мача с екипа на френския национален отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
11.08.2014 08:33

Бати глупавата стататия.Първо е изкопирана едно към едно с друга тема от преди няколко месеца.И второ - като цяло тва новина ли е?Заглавието кърти.Къде се е отказвал Насри,като по-скоро Дешан се отказа от него.

diktator
10.08.2014 23:24

Да го зимат в Турция да не гледам и да не четя за него вече..

assault
10.08.2014 15:23

Само от Арсенал се махна *smile*. От националния на Франция се отказаха от него не им трябва тоя клоун със самочувствие на рок звезда.

john_doe
10.08.2014 15:14

изключително ми е противен тоя добре че се махна от Арсенал и сега от Франция