Оберхаузен - Зиген, спечелен

15:55
Оберхаузен - Зиген, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 4 познати от 6 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 09.08.2014 г.:

Оберхаузен - Зиген, 15:00 часа

Оберхаузен започна с изненадващо поражение от Верл, но в първия кръг трябва да се отбележи, че и липсата на точна преценка за силите на съперника оказват влияние. Днешните домакините през миналия сезон бяха един от най-добрите отбори в тази регионална лига и сега са сред топ фаворитите за промоция и участие в професионалния футбол. При тези дадености трите точки за тях днес са просто задължителни. Зиген няма конкретни цели, като ще се стреми просто да не изпадне, но за нещо повече клуб като цяло няма възможност. Визитите на най-силните отбори в ешелона трудно ще носят точки. Тук стойност може да достигне при хендикап от -1.00 гола или -0.75 гола в полза на домакините.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.58

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация