Дерменджиев: Добре е, че първият мач ще е в Румъния

14:31
Дерменджиев: Добре е, че първият мач ще е в Румъния
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев вярва,че тимът му може да отстрани Стяуа Букурещ в плейофите на Шампионската лига и да влезе в групите на турнира. Двата тима наскоро играха контрола, която завърши при резултат 4:2 за българския шампион. Първият мач ще се играе в Букурещ на 19 или 20 август, а реваншът ще бъде на Националния стадион "Васил Левски" - на 26 или 27-и.

„Трябва да се настройваме за Стяуа. Играхме с тях контрола, но това няма нищо общо. Това е мач за Шампионската лига. Но като първоначална информация, мисля, че може да ги отстраним. Първият мач е в Румъния, а това създава добри за нас предпоставки. Тепърва ще се запознаваме подробно със Стяуа. Това е добър отбор, който всяка година играе в групите на Шампионската лига“, каза Дерменджиев, цитиран от "Гонг".

„Целият отбор гледа жребия. Бяхме заедно. Имаше по-приемливи противници, които можеше да ни се паднат. Не може да бъде подведен отборът, нито футболистите. Това е шанс за нас да играем умно и разумно, както с Партизан. В тези турнирни мачове трябва да се вложи доста интелект“, каза още Георги Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dre
08.08.2014 17:16

Този за пореден път ме убеждава , че е много слаб треньор !