Слован Либерец - Астра, спечелен

14:37
Слован Либерец - Астра, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 2 познати от 4 мачa - 50% успеваемост

Залог на деня за 07.08.2014 г.:



Астра спечели първия мач с този съперник на своя земя с 3:0 и почти на 100% приключи интригата относно това, кой ще продължи в следващата фаза. Този резултат не е никак случаен, защото днешните гости от Румъния са един от най-добрите отбори в тази страна, а Слован има повече от сериозни проблеми. Домакините от Либерец се разделиха с редица основни изпълнители преди началото на новия сезон, а равностойни заместници така и не бяха взети. Тимът изпитва сериозни проблеми с организацията на играта, а защита е много колеблива, като това се видя дори в изявите на домашна сцена. Гостите имат сериозни амбиции, отговарящи на селекцията им в надреварата и въпреки предината си от първия мач, днес едва ли ще има подценяване в техните редици. Като се има предвид и колебливото представяне на домакините става ясно, че тук 1-цата е най-малко вероятната развръзка.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.67

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eelche
07.08.2014 19:09

Сотире, пиян ли си ? *joking* Слован Братислава играят за Шампионската лига ахахаха. Иначе аз ще си позволя 2 - 3 по-рискови прогнози да дам.Пробвайте Чихура - Нефтчи Баку 1-ца, рискова прогноза е,но си струва. Успех ! *wink*

mistral
07.08.2014 19:04

Грешката е на Винера, не спорете за глупости.
А след тройката в първия мач един победа, че и ХК за Либерец няма да ме учуди - 3-1, 2-0.

valdes021
07.08.2014 18:27

Тогава кога играят за Лига Европа? Чети преди да коментираш*cool*

cheman
07.08.2014 15:29

слован братислава не играят днес ама айде може да е заблуждаващо заглавие