Светльо Петров: Тази година не трябва да изпускаме титлата

18:08
Светльо Петров: Тази година не трябва да изпускаме титлата
Завърналият се в ЦСКА полузащитник Светослав Петров отговори на няколко въпроса около положението в тима и вчерашната контрола с Жилина.

- Светльо, завърна се в твоя любим ЦСКА и вече изигра един мач, какво ти е мнението за положението и състоянието на отбора?

- Обстановката и отбора като цяло ми се виждат много позитивно настроени. Целта ние да се подготвим максимално добре за това, което ни предстои. Не изиграхме добър мач, но като за първа контрола и трети ден от подготовката, мисля че не беше толкова зле.

- Ти лично как мислиш каква е твоята форма в момента?

- Прилична мога да кажа. Надявам се, понеже сме много нови хора максимално бързо да се сработиме и да побеждаваме.

- Може ли загубата срещу Жилина да окаже негативно влияние върху момчетата?

- Няма как още от първата среща да се правят генерални изводи. Всички знаят, че сме още в началото на подготовката си и отбора все още не е придобил своя истински облик. Не знам през първото полувреме освен Костадин Стоянов и Иван Стоянов едвали другите са играли някога заедно. Нормално е в подготовката да се пробват всякакви варианти и да се търси най-добрият състав.

- Имаше ли други предложения към теб преди да подпишеш с ЦСКА?

- Като излезна варианта за ЦСКА въобще не съм и търсил други отбори. Да играя за "армейците" за мен е чест и предложението бе добре дошло.

- През времето, в което не беше в България, с кой от футболистите се чуваше и подържаше връзка?

- С Данчо Тодоров и Тошко Янчев, защото с тях се познавам от предишния си престой в ЦСКА. Иначе и с други хора от клуба съм се чувал и виждал. Никога не съм спирал да подържам връзка с ЦСКА.

- Как виждаш тренировките с Любослав Пенев?

- Всеки треньор си има своите предпочитания, но определено заниманията на Любо Пенев не са лекички. Така трябва бъде, тъй като една добра подготовка е предпоставка за сполучлив сезон. Футболистите трябва да дадем всичко от себе си, за да сме в оптимална форма за първенство, защото тази година не трябва да изспускаме титлата. Надявам се още преди края да сме шампиони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cc160
30.06.2009 18:45

Пиле шарено,като ти забавят плащането на заплатите и премиите есента,друга песен ще запееш.