Стяуа привлича и Юнес Хамза

10:56
Стяуа привлича и Юнес Хамза
Ботев Пловдив е на път да продаде втори играч на Стяуа за няколко дни, пишат меди­ите в Румъния. Нападателят Хамза Юнес е желан от гранда от Букурещ. Във вторник ка­нарчетата трансферираха при стелистите Сърджан Лукин, за когото взеха около 300 хиляди евро.

"Преговорите са в напред­нала фаза. Проблемът на този етап е между двата клуба. Но разминаванията не са сериоз­ни. Покрай трансфера на Лукин Стяуа и Ботев са създали нужните контакти и вярвам, че ще се разберат. Желанието на Хамза е да се върне да играе в Румъния. Той вече е постиг­нал договорка със Стяуа", разк­ри пред onlinesport.ro ме­ниджърът на румънеца Михай Жоица.

Наскоро той обяви, че тунизиецьт държи да получа­ва по 25 хиляди евро на месец. Сума, която на този етап е непосилна за канарчетата, ко­ито изпаднаха във финансова криза. Заради нея клубът се разделя с всички скъпоплатени чужденци.

28-годишният Хамза дойде при „жълто-черните” през яну­ари с трансфер от Петролул Плоещ. Той бе привлечен в Ботев Пловдив от предиш­ния треньор на ти­ма Станимир Стоилов. Юнес веднага се превърна в осно­вен реализатор на отбора. Това той го показа и в пос­ледния кръг, когато, влизайки като резерва, донесе победа­та на „канарчетата” над Чер­но море.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
07.08.2014 17:06

Миналата година Ботев изкупи Стяуа,сега Стяуа изкупи Ботев*lol*