Алианса Петролера - Патриотас, загубен

13:08
Алианса Петролера - Патриотас, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 2 познати от 3 мачa - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 06.08.2014 г.:

Алианса Петролера - Патриотас, 23:15 часа

В този мач има ясно изразен фаворит и това са гостите. Патриотас изигра общо шест мача в този турнир, като записа четири победи и две равенства, като не познава вкуса на поражението. Това му отрежда второ място в група С и повече от добри шансове за продължаване напред. Перолера взе едва една победа в шест мача (при четири загуби и едно реми) и е на четвъртото място, като шансовете да се класира поне трети и да продължи напред са по-скоро теоритични. Поради това домакините днес няма да бъдат в оптимален състав и ще подходят със селекция съставена от много резерви и няма да търсят промяна на точкови актив на всяка цена, а обиграване. Гостите са в оптимален състав и с ясно поставена мотивация и ще търсят точка или три. В последните шест мача с този съперник Петролера записа само една победа и днес трудно при тези обстоятелства ще вземе втора.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
06.08.2014 22:09

ВИП мачовте от днес:

Култсу - ПК Кески

турнир: Финландия, Каконен Итайнен
час: 18:30ч.
прогноза: 1Х
коеф: 1,53
сигурност: 9/10
букмейкър:

Двата тима са съседи в класирането, но равенството между тях относно възможности им е крайно несправедливо. Култсу стартира сезона със задачата да следва промоция, но многото наказания и контузии оказаха влияние и става ясно, защото той загуби първия мач с този съперник с 6:1. Днес обаче домакините са в пълен състав и на своя земя не следва да загубят, а и да подобрят по-трайно представянето си в първенството. Гостите спечелиха половината от визитите си, но те бяха все на тимове от най-ниската част на таблицата с малко изключения

краен резултат 1:1


Акрополис - Вастерас

турнир: Швеция, Купа
час: 19:30ч.
прогноза: Х2
коеф: 1,67
сигурност: 7/10
букмейкър:

Вастерас е в горен ешелон спрямо домакините, но макар и на едно от последните места в него следва да е по-класен от Акрополис. Домакините са лидери в своята дивизия без загуба на домашния си стадион (при показатели 5-3-0), като промоцията е цел номер едно за тях през настоящата компания. Турнира за купата не е сред приоритетите им и спрямо инфото идващо от Швеция днес те ще заложат на много резерви и на няколко юноши, които ще попаднат в групата. Вастерас ще се опита да трупа увереност и няма да спести изяви на основните си играчи тук и при наличните дадености не следва да загуби.

креаен резултат 0:2