Коняспор КИФ - Худинге, спечелен

16:55
Коняспор КИФ - Худинге, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 1 познат от 2 мачa - 50% успеваемост

Залог на деня за 05.08.2014 г.:

Коняспор КИФ - Худинге, 20:00 часа

Колкото и екзитично да изглежда това предложение от предварителните кръгове в турнира за Купата на Швеция, то не е лишено от инфо и аргументи и коефициента съдържа определена стойност при нива над 1,60, според мен. Худинге е от по-висока дивизия и едва ли ще има проблеми срещу днешния си съперник, но не само заради разликата във възможностите. Коняспор през миналия сезон се спаси невероятно трудно от изпадане още по-ниско във футболната йерархия на шведския футбол, като и сега е много близко до последните позиции в своя ешелон. Поради това (а и поради натоварената си програма и липсата на много равностийни играчи) днес домакините ще дадат шанс на много от играчите, играли по-малко от началото на сезона, което автоматично подсказва, че този турнир не е сред техните приоритети за сезона. Тук най-добрата оферта може да се вземе при игра на живо.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация