Вестселанд - Копенхаген, загубен

11:44
Вестселанд - Копенхаген, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Залог на деня за 02.08.2014 г.:



Копехаген има изключително важен мач реванш в квалификациите на Шампионската Лига през следващата седмица, но е почти сигурно, че подценяване на днешния съперник (който е един от любимите на домашна сцена) няма да има. В общо петте си мача с Вестселанд гостите от столицата са записали четири победи и едно реми. Тук ключов е факторът, че от началото на новата кампания Вестеланд има нов треньор, който през миналата беше помощник в клуба, но разликата в облика на домакините вече е повече от очевадна. През миналата кампания Вестселад играеше невероятно дефанзивно и трудно бележеше, а сега помощникът, който вече е старши треньор, налага стил подчинен на атака, който обаче отваря много пробойни в защита и след само два кръга допуснатите голове са цели три. Днес при надиграване, което е напълно очаквано и предвид, че домакините се намират в процес на реконструкция на игровия модел, то техните шансове вероятно ще се окажат доста малки.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pufito666
02.08.2014 17:59

моите извинения ама сотиров хич не ги чува тия прогнози,от толкова хубави мачове публикува все едни.......дет нестават