Шампионите стартират селекцията с пуберa Ханза Халед Абулгасен Алмогекгек

11:04
Шампионите стартират селекцията с пуберa Ханза Халед Абулгасен Алмогекгек
Левски стартира лятната си селекция по много екзотичен начин. Първото ново попълнените на "сините" е 15-годишен пубер от Либия, съобщава "Меридиан мач".

Става дума за Ханза Халед Абулгасен Алмогекгек, който идва от либийския тим Олимпик Клуб Завия. Ръководството на Левски в момента чака жълтата карта на футболиста да пристигне в БФС, за да могат да го картотекират за предстоящия сезон. Очаква се младокът първоначално да играе за някоя от юношеските формации на "сините", но да тренира често и с първия отбор.

Междувременно стана ясно, че собственикът на Левски Тодор Батков е бесен на гласения за трансфер на "Герена" играча на МС Ашдод Димитър Макриев. Адвокатът е останал изключително недоволен от изказванията на нападателя, че към него има по-добри оферти от тази на Левски. Макриев обяви публично, че няма голямо желание да се върне на "Герена". Както вече е известно, нападателят изнудва за пари "сините", като по време на преговорите вдигна с 10 000 евро претенциите си за заплатата, която ще получава в Левски, и те стигнаха до умопомрачителните за българските стандарти - 30 000 евро.

Поради тази причина Тодор Батков е разпоредил да се започнат преговори с резервния вариант за заместник на контузения Георги Иванов. Според запознати с такъв статут се ползва бившият национал и нападател на Чарлтън Светослав Тодоров. Тоди в момента е свободен агент и "сините" няма да плащат за правата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReD__or__DeaD
30.06.2009 21:50

Следващите попълнения са 9 годишен ляв бек от Ливан и 11 годишен външен халф от Пакистан *joking*

torres_228
30.06.2009 19:31

Пфф, не аз се засягам.. едва ли ще му е приятно да му викат пубер... 15 годишен е достатъчно.. *sick*

beto
30.06.2009 16:30

Че за какво се засягате, че не ми е ясно?Нима хората на тази възраст не са пубери?Или трябваше да пише 15 годишен мъж или може би дядо?За всеки случай жална им майка на коментаторите.Спокойно могат да си изкълчат езикът докато се опитват да произнесат заглавието на либийчето!И все пак това са дребнавости на фона на липсващата трансферна синя политика.Колкото и да е добро това момче едва ли то ще ни отведе в ШЛ!Червените взимат ментета а сините деца!Евала грандове!Просто сте велики в смехотворната си безпомощност! *joking*

MB_KrisS
30.06.2009 13:47

Макриев искал много пари, а Светльо дето играе от сума време в Англия, да не би да е по-евтин

g_hot_bg
30.06.2009 12:29

Съгласен съм..кво е тва пубер...само обиждат

torres_228
30.06.2009 11:49

Цскари.. това сте вие .. пубер ще ми пишат те.. Господи! Имайте малко уважение... *sick*