Медиите в Аржентина: Тата Мартино ще замени Сабея

18:17
Медиите в Аржентина: Тата Мартино ще замени Сабея
Името на бившия треньор на Барселона Херардо "Тата" Мартино е цитирано днес в много аржентински медии като наследник на Алехандро Сабея като старши треньор на аржентинския национален отбор.

Сабея, под чието ръководство Аржентина достигна до финала на Мондиал-2014, трябва да даде днес по-късно пресконференция в тренировъчния лагер на аржентинския национален отбор в близост до Буенос Айрес и да съобщи, че няма да продължава договора си, който изтича през септември тази година.

"Смяна на командирите" е заглавието на спортния всекидневник Оле, който пише, че "Мартино е начело на листата за заместници на Сабея".

Вестник "Ла Насион" пише, че Мартино, който е близък с капитана на аржентинския национален отбор Лионел Меси, вече е преговарял с аржентинската футболна федерация.

"Напускането на Сабея ме натъжава, защото аз исках той да продължи", каза пред журналисти президентът на футболната федерация Хулио Грондона, без да съобщи кой ще го замести.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
30.07.2014 18:24

Чао,чао Аржентина!*smile*

Argentina8
30.07.2014 21:25

Много си зле детенце. Тоя човек беше непобедим с Парагвай, а след това направи шампион Нюелс, така че си гледай кочинката и не се обаждай.