Реал Мадрид - Рома, загубен

16:42
Реал Мадрид - Рома, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 9 познати от 20 мача - 45.00% успеваемост

Залог на деня за 30.07.2014 г.:



Тук опцията, че и двата тима ще успеят да се разпишат поне по веднъж изглежда, че не е лишена от определена стойност, като се има предвид че засяга приятелски мач между два тима, изповядващи атакуващ футбол. Реал Мадрид и Рома стартираха участието си в този международен турнир с успешно изпълнение на предложената от мен опция и за тази нощ. Предвид огромното количество ротации, които ще има и в двата лагера, е повече от логично синхрона и в двете защити да не бъде на ниво, а това да доведе до размяна на поне по едно попадение.

Прогноза: Гол/Гол, Коефициент: 1.67

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация